אני מחפש מערכת רמקולים שתשתלב יחד עם הפיוניר 522K שברשותי..
התקציב הוא רק כ4K ולכן חשבתי לפצל את הקנייה לזוג מדפיים + סאב בהתחלה ולאחר מכן לאסוף עוד כסף ולקנות את שאר הסט..
הלכתי בשעה טובה גם להאזין לרמקולים ולחנות היה לתת לי לשמוע אותם רק דרך רסיברים של מרנץ וימאהה.
כרגע ממה ששמעתי מאוד התלהבתי מהB&W והוצע לי לשלב להם את הPC10 בתור סאב (שאותו לא היה להם לתת לי לשמוע) סך הכל ב4400 שזה קצת חורג לי מהתקציב אבל אעמוד בזה..
השאלות הן איך הסאב לדעתכם? איך המחיר? והאם אפשר להוציא משהו יותר טוב במחיר הזה?
הרכבת מערכת ק"ב ומוזיקה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ה-PC10 PLUS של וורפידייל בהחלט מומלץ בתקציב הנתון..!
איזה B&W שמעת? אם מדובר ב-686, אז המחיר שלהם ביחד עם הסאב בסה"כ די טוב.
איזה עוד רמקולים שמעת?
בכל מקרה, הייתי ממליץ לחזור לאותה חנות עם הרסיבר שלך, או ללכת לחנות שמחזיקה את הרמקולים האלה (ואחרים) וגם רסיברים של פיוניר, כי ההבדל בגוון הצליל בין הפיוניר שלך לרסיברים של מרנץ וימאהה יכול להיות די מהותי לאוזניך..!
איזה B&W שמעת? אם מדובר ב-686, אז המחיר שלהם ביחד עם הסאב בסה"כ די טוב.
איזה עוד רמקולים שמעת?
בכל מקרה, הייתי ממליץ לחזור לאותה חנות עם הרסיבר שלך, או ללכת לחנות שמחזיקה את הרמקולים האלה (ואחרים) וגם רסיברים של פיוניר, כי ההבדל בגוון הצליל בין הפיוניר שלך לרסיברים של מרנץ וימאהה יכול להיות די מהותי לאוזניך..!
לדעתי את ה685 שמעתי..
שמעתי כמה של הרמן, את הדיאמונד 10.1 10.2..
זהו בגדול..
אעשה את זה.. אני מחכה שהמשלוח של הרסיבר יגיע.. אולי אלך לשמוע בחנות אחרת..
מה שאני לא בטוח שזה PC10 PLUS (אולי אני אצא פה קצת חסר ידע) לא נאמר לי כלום על הפלוס יכול להיות שזה הרגיל?
גם באתר שלהם לא מצויין הפלוס
שמעתי כמה של הרמן, את הדיאמונד 10.1 10.2..
זהו בגדול..
אעשה את זה.. אני מחכה שהמשלוח של הרסיבר יגיע.. אולי אלך לשמוע בחנות אחרת..
מה שאני לא בטוח שזה PC10 PLUS (אולי אני אצא פה קצת חסר ידע) לא נאמר לי כלום על הפלוס יכול להיות שזה הרגיל?
גם באתר שלהם לא מצויין הפלוס