יש למישהו מושג מי יכול לתקן אותו? יש בכלל חלפים?
התרסק לי הנקסוס ):
-
Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
תודה על הרצון לעזור אבל נראה לי שכן הבנתי אותך.
הסיבה שהם לא קונים באיביי היא כפולה:
רשמית - קונים חלקים מהיבואן בלבד. חלקים מקוריים בלבד
לא רשמי (אני מניח) - אם הם כן קונים באיביי הם יצהירו שזה מקורי על מנת לגבות יותר.
ולכן, כשפניתי לחנויות עם הצעה להביא מסך נתקלתי בסירוב.
הסיבה שהם לא קונים באיביי היא כפולה:
רשמית - קונים חלקים מהיבואן בלבד. חלקים מקוריים בלבד
לא רשמי (אני מניח) - אם הם כן קונים באיביי הם יצהירו שזה מקורי על מנת לגבות יותר.
ולכן, כשפניתי לחנויות עם הצעה להביא מסך נתקלתי בסירוב.
נערך לאחרונה על ידי Avi_h ב 27/01/2013 13:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
72o
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הי אבי, תנחומיי
רונלייט (יבואנית המכשירים של LG) משווקת את הנקסוס 4 בארץ, שווה ליצור איתם קשר ולראות אולי הם יוכלו לעזור לך.
גם בהום סנטר ובאייבורי מוכרים את המכשיר, אולי כדאי לדבר גם איתם (אני מניח שיש עוד כמה מקומות שהמכשיר נמכר בהם).
בהצלחה.
רונלייט (יבואנית המכשירים של LG) משווקת את הנקסוס 4 בארץ, שווה ליצור איתם קשר ולראות אולי הם יוכלו לעזור לך.
גם בהום סנטר ובאייבורי מוכרים את המכשיר, אולי כדאי לדבר גם איתם (אני מניח שיש עוד כמה מקומות שהמכשיר נמכר בהם).
בהצלחה.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
תסריט בלהות של כולנו
אני עם HTC DESIRE HD , בגלל שאני לא זהיר המכשיר נפל לי מספר פעמים על הרצפה, גם מגובה מטר וגם מגובה מטר שמונים (צמוד לאוזן).
המכשיר ללא מגן מסך וללא כיסוי
המסך לא נפגע כלל , מכל הנפילות. הוא כן נשרט לי בצורה מאוד שטחית בתיק , כנראה ממפתחות.
הדופן החיצוני שעשוי מאלומיניום, השתפשף בפינות מהמכה.
המכשיר עשוי בטייוואן , איכות חומרים אדירה פשוט. זו אחת הסיבות שיגרמו לי לחשוב טוב טוב אם לנטוש את HTC לכיוון סמסונג או נקסוס. אם כי הדגמים החדשים של HTC החלו להתפשר על איכות החומרים לטובת משקל מופחת, זו מכירה של התחרות לטוב ולרע.
לגבי העניין, לדעתי להזמין מסך מEBAY ולהתקין בארץ. לשלוח אותו לחו"ל , זה סיכון של הצגת חשבוניות למכס בכניסה וביציאה, ובירוקרטיה של להוכיח ששילמת על המכס כשהכנסת אותו לארץ.
אני עם HTC DESIRE HD , בגלל שאני לא זהיר המכשיר נפל לי מספר פעמים על הרצפה, גם מגובה מטר וגם מגובה מטר שמונים (צמוד לאוזן).
המכשיר ללא מגן מסך וללא כיסוי
המסך לא נפגע כלל , מכל הנפילות. הוא כן נשרט לי בצורה מאוד שטחית בתיק , כנראה ממפתחות.
הדופן החיצוני שעשוי מאלומיניום, השתפשף בפינות מהמכה.
המכשיר עשוי בטייוואן , איכות חומרים אדירה פשוט. זו אחת הסיבות שיגרמו לי לחשוב טוב טוב אם לנטוש את HTC לכיוון סמסונג או נקסוס. אם כי הדגמים החדשים של HTC החלו להתפשר על איכות החומרים לטובת משקל מופחת, זו מכירה של התחרות לטוב ולרע.
לגבי העניין, לדעתי להזמין מסך מEBAY ולהתקין בארץ. לשלוח אותו לחו"ל , זה סיכון של הצגת חשבוניות למכס בכניסה וביציאה, ובירוקרטיה של להוכיח ששילמת על המכס כשהכנסת אותו לארץ.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
האמת במקרים כאלה אני פשוט מוכר באיביי את המכשיר, וקונה חדש, מסך IPS 720P וגורילה גלאסס 2? יקר בטירוף..כ חצי מכשיר,
מה גם שלרוב חלקים בנפרד עולים יותר מאשר שהם כלולים במכשיר, הצעה שלי, באמת, תמכור באיביי וקנה חדש, חבל על הכסף, כי שוב זה חלק שעולה כמו חצי מכשיר.
מה גם שלרוב חלקים בנפרד עולים יותר מאשר שהם כלולים במכשיר, הצעה שלי, באמת, תמכור באיביי וקנה חדש, חבל על הכסף, כי שוב זה חלק שעולה כמו חצי מכשיר.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
פשוט מבאס!denis29 כתב:האמת במקרים כאלה אני פשוט מוכר באיביי את המכשיר, וקונה חדש, מסך IPS 720P וגורילה גלאסס 2? יקר בטירוף..כ חצי מכשיר,
מה גם שלרוב חלקים בנפרד עולים יותר מאשר שהם כלולים במכשיר, הצעה שלי, באמת, תמכור באיביי וקנה חדש, חבל על הכסף, כי שוב זה חלק שעולה כמו חצי מכשיר....
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
האמת הרבה אנשים עושים עסק מזה, או פרנסה נוספת בבית
אני גם, יש לך איזה מכשיר שעובד אבל פלסטיקה מרוסקת, או מסך שבור וכו',
למי שיש ידיים מהמקום הנכון, ויודע איך להרכיב, עושה קופה יפה על זה, אני באמת מבין את פותח הדיון, אני בעצמי עבדתי בכמה מעבדות, ותאמין לי היו הרבה לקוחות שלא הסכימו לשלם על החלפת מסך, אבל עובדה שזה החלק הכי שביר והוא לא כלול באחריות, ביטוח נותן איזה הנחה, אבל לרוב כמו שרשמתי, אם מסך שבור, רק EBAY, ויש מלא מכירות אם מכשירים כאלה שם, לפעמים בכלל נמכרים במחיר הפסד, לפעמים יש לי מכשיר דפוק אך מסך תקין ותמיד אפשר להרכיב מ 2 ,1.
למי שיש ידיים מהמקום הנכון, ויודע איך להרכיב, עושה קופה יפה על זה, אני באמת מבין את פותח הדיון, אני בעצמי עבדתי בכמה מעבדות, ותאמין לי היו הרבה לקוחות שלא הסכימו לשלם על החלפת מסך, אבל עובדה שזה החלק הכי שביר והוא לא כלול באחריות, ביטוח נותן איזה הנחה, אבל לרוב כמו שרשמתי, אם מסך שבור, רק EBAY, ויש מלא מכירות אם מכשירים כאלה שם, לפעמים בכלל נמכרים במחיר הפסד, לפעמים יש לי מכשיר דפוק אך מסך תקין ותמיד אפשר להרכיב מ 2 ,1.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
טוב, עדכון:
החלק נמכר באיביי ב170$ כולל משלוח ואני יכול להחליף לבד
רונלייט מסרבים לטפל בי ונרמז לי שגם אם כן זה יעלה כ1000 ש"ח
חדש עולה 350$ והפעם יש לי מישהו שם שיביא לי.
נשמע שאלך על אופציה ג. אולי אמכור את המכשיר פה בארץ. רק המסך שבור. מי שיש לו ידיים טובות יוכל להחליף בעצמו.
החלק נמכר באיביי ב170$ כולל משלוח ואני יכול להחליף לבד
רונלייט מסרבים לטפל בי ונרמז לי שגם אם כן זה יעלה כ1000 ש"ח
חדש עולה 350$ והפעם יש לי מישהו שם שיביא לי.
נשמע שאלך על אופציה ג. אולי אמכור את המכשיר פה בארץ. רק המסך שבור. מי שיש לו ידיים טובות יוכל להחליף בעצמו.
72o