תהיות לגבי הפורום
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
אהלן חברים
בזמן האחרון יש לי תחושה שהפורום פשוט מת.
פעם היה פה תוסס .הרבה טוב וגם קצת פחות טוב, אבל היה ״אקשן ״ חיובי, לדעתי.
זו רק תחושה שלי או שיש עוד חברים שמרגישים ככה?
זו רק תחושה שלי או שיש עוד חברים שמרגישים ככה?
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני חושב שכל הוויכוחים הטיפשיים עם JEXY מבלבלים אותך...
אמנם אני פעיל מעט זמן אבל הפורום חי ויש עשרות דיונים פעילים באודיו ואולי אפילו מאות בכל הפורום.
אמנם אני פעיל מעט זמן אבל הפורום חי ויש עשרות דיונים פעילים באודיו ואולי אפילו מאות בכל הפורום.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

טיפשיים ? לדעתי עקרוניים אבל לא זה נושא השרשור הזה.lllliiioor כתב:אני חושב שכל הוויכוחים הטיפשיים עם JEXY מבלבלים אותך...
אמנם אני פעיל מעט זמן אבל הפורום חי ויש עשרות דיונים פעילים באודיו ואולי אפילו מאות בכל הפורום....
כמי שפעיל מעט זמן , לדעתי, אין לך נקודת יחוס לתקופות אחרות.
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
כן, טפשיים.istarmini כתב:טיפשיים ? לדעתי עקרוניים אבל לא זה נושא השרשור הזה.lllliiioor כתב:אני חושב שכל הוויכוחים הטיפשיים עם JEXY מבלבלים אותך...
אמנם אני פעיל מעט זמן אבל הפורום חי ויש עשרות דיונים פעילים באודיו ואולי אפילו מאות בכל הפורום....
כמי שפעיל מעט זמן , לדעתי, אין לך נקודת יחוס לתקופות אחרות....
ההנהלה מודעת למצב, הבחור משלם בכדי לפרסם את עצמו כמו עוד רבים בפורום ואתה בא הנה ומנסה להפוך את העניינים.
אין מתפקידך להיות גורם משפיע או מביע דעה להתנהלות העניינים בינו לבין ההנהלה, אבל אתה מחליט שזה לא ראוי?
תאמין או לא, גם הפורום הזה פרסומי, לאחסן שרת כמו זה עולה 5 ספרות בשנה לכיוון הפחות נעים. מה שאתה עושה זה בעצם פוגע בפורום ובמפרסם יחד.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שמעlllliiioor כתב:כן, טפשיים.istarmini כתב:טיפשיים ? לדעתי עקרוניים אבל לא זה נושא השרשור הזה.lllliiioor כתב:אני חושב שכל הוויכוחים הטיפשיים עם JEXY מבלבלים אותך...
כמי שפעיל מעט זמן , לדעתי, אין לך נקודת יחוס לתקופות אחרות....
ההנהלה מודעת למצב, הבחור משלם בכדי לפרסם את עצמו כמו עוד רבים בפורום ואתה בא הנה ומנסה להפוך את העניינים.
אין מתפקידך להיות גורם משפיע או מביע דעה להתנהלות העניינים בינו לבין ההנהלה, אבל אתה מחליט שזה לא ראוי?
תאמין או לא, גם הפורום הזה פרסומי, לאחסן שרת כמו זה עולה 5 ספרות בשנה לכיוון הפחות נעים. מה שאתה עושה זה בעצם פוגע בפורום ובמפרסם יחד....
אין לי ענין להתוכח איתך. תזרום הלאה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה היית רוצה שייקרה כדי שהוא ״יחייה״ יותר?istarmini כתב:אהלן חברים
זו רק תחושה שלי או שיש עוד חברים שמרגישים ככה?...
כשבא מישהו קצת ״צבעוני״ (מבלי לנקוב בשמות) אתה דואג טוב מאוד לרסן אותו כי אתה לא מסכים איתו או הוא לא מוצא חן בעינך.
מה אתה חושב שדבר כזה עושה לצופים מהצד או מישהו שחושב להביע דיעה שהוא חושב שהיא ״קצת״ שונה משלך?
בנושא השני שהועלה פה, נכון שלא תפקיד הגולשים לנהל את האתר או הפורום אלא רק לדווח. אני גם לא מבין למה שמישהו יירצה להיכנס לויכוחים וריבים עם עוסקים בתחום כשמישהו אחר יכול לקחת על עצמו את תפקיד השוטר הרע..,,אבל ניחא, כי אני יודע שבמקרה כזה הכוונות באמת טובות.
זה ש-jexy משלם זה לא נותן לו שום פרבילגיה מעל גבי הפורום והוא נערך והוזהר כמה פעמים ואם יימשך ינקטו נגדו צעדים נוספים כמו שנערכים גם עוסקים שלא משלמים.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מרטיןMartinHSabag כתב:מה היית רוצה שייקרה כדי שהוא ״יחייה״ יותר?istarmini כתב:אהלן חברים
כשבא מישהו קצת ״צבעוני״ (מבלי לנקוב בשמות) אתה דואג טוב מאוד לרסן אותו כי אתה לא מסכים איתו או הוא לא מוצא חן בעינך.
מה אתה חושב שדבר כזה עושה לצופים מהצד או מישהו שחושב להביע דיעה שהוא חושב שהיא ״קצת״ שונה משלך?
בנושא השני שהועלה פה, נכון שלא תפקיד הגולשים לנהל את האתר או הפורום אלא רק לדווח. אני גם לא מבין למה שמישהו יירצה להיכנס לויכוחים וריבים עם עוסקים בתחום כשמישהו אחר יכול לקחת על עצמו את תפקיד השוטר הרע..,,אבל ניחא, כי אני יודע שבמקרה כזה הכוונות באמת טובות.
זה ש-jexy משלם זה לא נותן לו שום פרבילגיה מעל גבי הפורום והוא נערך והוזהר כמה פעמים ואם יימשך ינקטו נגדו צעדים נוספים כמו שנערכים גם עוסקים שלא משלמים....
לגבי הצבעוני אשכרה לא יודע על מי אתה מדבר אשמח לדעת בפרטי.
אני שמח שהבהרת את סוגיית ההתנהלות הבעייתית של ג׳קי ,כי עושה רושם שהמגיב השני בשרשור לא ממש מבין את הבעייתיות.
לגבי השאלה שלך אז כמו שדור כתב פתאום אין סקירות,אין חוויות ביקור אצל חברים, ואתה יודע מה ? גם אין ויכוחים .
הפורום התייבש לצערי ,אתה לא מסכים איתי?
מה לעשות ? לא ממש יודע וזו הסיבה שפתחתי את השרשור.
מענין יהיה לשמוע את דעת החברים בענין אולי יהיו כמה המלצות שניתן יהיה ליישם.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
סיקורות וביקורות, אני דווקא חושב שהעלנו השנה (2012) את הרף. הבעיה היא שאני מרגיש שהתחום כולו בירידה.
איזה חידושים ראית לאחרונה ברסיברים? פורמטים? יכולות?
מהתחושות שלי מה שמעניין את השוק הם רמקולים שקועים או סטליטים ומעט האנשים (יחסית לעבר אבל אולי שנינו עושים אידיאליזציה ונוסטלגיה?) שממש משקיעים במערכות רמקולים בתקציבים רציניים.
יחד עם זאת היו כמה רכישות לאחרונה באתר מאוד מכובדות:
B&W 802
מאטריקס
גולד של מוניטור אודיו
הגברה של קרל + פרוססור
ויכוחים? יאללה, זרוק נושא טעון שלא דיברו עליו כבר זמן ותראה איך זה חוזר, אבל האם זה באמת מטרת הפורום? להתווכח/לריב?
מפגשים: היו בחודש האחרון כמעט כל שבוע ושבוע הבא יש עוד אחד.
הזמנות של חברים אחד לשני, לא תלוי ממש בנו...
מהתחושות שלי מה שמעניין את השוק הם רמקולים שקועים או סטליטים ומעט האנשים (יחסית לעבר אבל אולי שנינו עושים אידיאליזציה ונוסטלגיה?) שממש משקיעים במערכות רמקולים בתקציבים רציניים.
B&W 802
מאטריקס
גולד של מוניטור אודיו
הגברה של קרל + פרוססור
ויכוחים? יאללה, זרוק נושא טעון שלא דיברו עליו כבר זמן ותראה איך זה חוזר, אבל האם זה באמת מטרת הפורום? להתווכח/לריב?
הזמנות של חברים אחד לשני, לא תלוי ממש בנו...
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
חכה שיצא lx87istarmini כתב:אהלן חברים
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

MartinHSabag כתב:סיקורות וביקורות, אני דווקא חושב שהעלנו השנה (2012) את הרף. הבעיה היא שאני מרגיש שהתחום כולו בירידה.
B&W 802
מאטריקס
גולד של מוניטור אודיו
הגברה של קרל + פרוססור
הזמנות של חברים אחד לשני, לא תלוי ממש בנו......
מרטין
סקירות ומפגשים הכוונה הייתה בין חברי הפורם הרב ערוצי . אני לא מדבר על האתר כאתר .אני מדבר על הפורום הספציפי הזה.
היו פה די הרבה חברים שפשוט לא ממש כותבים עוד. אלמוג,קיקו,רונן,אריאל,בני,איציק,חיים,פרנקי ,סופגי ובטוח שישנם עוד רבים וטובים נוספים.
נכון היו ויכוחים ,ריבים אבל היו גם דיונים מועילים הפורום היה חי, תוסס לטוב ולרע.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אז תצטרך לשאול רק אותם. אני חושב שיש לי תשובה פרטנית לכל דוגמא שנתת.
חלקן אני לא יכול לכתוב כאן.
מנסיון שלי בתחום, מעל עשור, זה עניין של עליות וירידות. אני זוכר פוסטים כאלו גם בפורום תפוז האגדי.
תחומי עניין משתנים (קח למשל חבר משותף שהיה שדרגן סידרתי ואז עבר לוינטאז׳ ומאז יש לו אותה מערכת שכמעט לא השתנתה אבל הוא חזק בתחום הספידסטרים...)
מנסיון שלי, אנשים באים ואנשים הולכים. ככה זה בתחום שלנו.
כמו שכתבתי לך בפרטי, המספרים דווקא מראים אחרת. זה לא אומר שלא הייתי רוצה לשנות את התחושה שלך....
חלקן אני לא יכול לכתוב כאן.
מנסיון שלי בתחום, מעל עשור, זה עניין של עליות וירידות. אני זוכר פוסטים כאלו גם בפורום תפוז האגדי.
תחומי עניין משתנים (קח למשל חבר משותף שהיה שדרגן סידרתי ואז עבר לוינטאז׳ ומאז יש לו אותה מערכת שכמעט לא השתנתה אבל הוא חזק בתחום הספידסטרים...)
מנסיון שלי, אנשים באים ואנשים הולכים. ככה זה בתחום שלנו.
כמו שכתבתי לך בפרטי, המספרים דווקא מראים אחרת. זה לא אומר שלא הייתי רוצה לשנות את התחושה שלך....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מצד אחד אני מבין את יואב - חסר פה קצת "אקשן" לאחרונה, ועושה רושם שיותר ויותר שרשורים הם סטייל "מצאתי 100 ש"ח בכיס של המעיל שהורדתי מהבוידעם - איזה מערכת שטובה לטראנסים, שופן וסרטים איראניים אפשר לקנות עם זה?!?!?"
מצד שני, אני מתענג גם על השרשורים האלה, למרות שבהחלט חסרים לי כמה שרשורי "התחדשתי" עסיסיים, או איזה ביקור שהופך לסימפוזיון רבתי על טיפול אקוסטי מול מערכת כיול מקצועית (לעניות דעתי יואב אתה חייב לפורום איזה שרשור או שניים על האודיסי פרו...), שלא לדבר על מה יותר כדאי: פיוניר/קליפש, או כל דבר אחר רק לא פיוניר/קליפש

בקיצור, בואו נעשה מעשה: יואב תרים מפגש אצלך, זיו/מרטין יארגנו כבלים מכמה ספקים, ונעשה מבחן עיוור כמו שצריך כדי להבעיר את הפורום

מצד שני, אני מתענג גם על השרשורים האלה, למרות שבהחלט חסרים לי כמה שרשורי "התחדשתי" עסיסיים, או איזה ביקור שהופך לסימפוזיון רבתי על טיפול אקוסטי מול מערכת כיול מקצועית (לעניות דעתי יואב אתה חייב לפורום איזה שרשור או שניים על האודיסי פרו...), שלא לדבר על מה יותר כדאי: פיוניר/קליפש, או כל דבר אחר רק לא פיוניר/קליפש
בקיצור, בואו נעשה מעשה: יואב תרים מפגש אצלך, זיו/מרטין יארגנו כבלים מכמה ספקים, ונעשה מבחן עיוור כמו שצריך כדי להבעיר את הפורום
כנראה כולם סיימו לקנות פיוניר LX-8X . בימים הטובים כשהרסיברים האלה הלכו חזק , היה כיף להיכנס לפה ולקרוא את כל הויכוחים של מחנה "פיוניר-נגד-שאר-העולם".
אשכרה התבאסתי שקניתי אונקיו..
אשכרה התבאסתי שקניתי אונקיו..
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
היי חברים יקרים ,
אביע את דעתי , ברשותכם .
istarmini ידידי ,
אמרת יבש ? תלוי את מי שואלים .
"צברת" 5,500 + הודעות .
לחלקם שאלת , קראת ,ענית , למדת . נאמר זאת כך במילה עדינה (ותסלח לי)
אתה כבר זקן לפורום
כיסית טווח עצום של למידה והשכלה , כך שאין משהוא לחדש לך. אלא אם תצא טכנולוגיה /פורמט אז ניתן לעורר את הפורום .
אני שלומד המון המון מהאתר הנפלא ומגלה דברים שלא ידעתי אותם קודם , ובגלל זה נהייתי מכור לאתר ולשידרוגים, בשבילי האתר
הוא חי , נושם ובועט .
מאחל לכולנו אתר / פורום פורה ,ומעניין
SHLOMIS1Z
אביע את דעתי , ברשותכם .
istarmini ידידי ,
אמרת יבש ? תלוי את מי שואלים .
"צברת" 5,500 + הודעות .
לחלקם שאלת , קראת ,ענית , למדת . נאמר זאת כך במילה עדינה (ותסלח לי)
אתה כבר זקן לפורום
כיסית טווח עצום של למידה והשכלה , כך שאין משהוא לחדש לך. אלא אם תצא טכנולוגיה /פורמט אז ניתן לעורר את הפורום .
אני שלומד המון המון מהאתר הנפלא ומגלה דברים שלא ידעתי אותם קודם , ובגלל זה נהייתי מכור לאתר ולשידרוגים, בשבילי האתר
הוא חי , נושם ובועט .
מאחל לכולנו אתר / פורום פורה ,ומעניין
SHLOMIS1Z
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
יואב ידידי
אני כאן ולא נעלמתי .בדרך שרשור חדש ומעניין על הטיפול בחשמל שביצעתי למערכת שלי ..
מעבר לכך בחודשים האחרונים הייתי עסוק מאוד כפי שאתה יודע פתחתי עסק חדש ואני ממש בהתחלה ..
אבל בהחלט יש רגיעה משהו בפורום אין כבר מפגשים אצל חברים אין את החריף של אמא של אדיר
אני מרים את הכפפה ואשמח לערוך מפגש חברים אצלי בשבוע הבא
אני כאן ולא נעלמתי .בדרך שרשור חדש ומעניין על הטיפול בחשמל שביצעתי למערכת שלי ..
מעבר לכך בחודשים האחרונים הייתי עסוק מאוד כפי שאתה יודע פתחתי עסק חדש ואני ממש בהתחלה ..
אבל בהחלט יש רגיעה משהו בפורום אין כבר מפגשים אצל חברים אין את החריף של אמא של אדיר
אני מרים את הכפפה ואשמח לערוך מפגש חברים אצלי בשבוע הבא
איפה באמת הוא נעלםsam22 כתב:בקרוב יחזור הדיון הפנומנלי.
נראה לי שפשוט תקופה רגועה...
איפה הימים שהיו ביקורים אצלי, אשמח לחזור לרוטינה כאשר המערכת תושלם אצלי.ואולי כך גם להחיות קצת יותר את האוירה
יום מקסים
קיקו סחתייןkiko11 כתב:יואב ידידי
אבל בהחלט יש רגיעה משהו בפורום אין כבר מפגשים אצל חברים אין את החריף של אמא של אדיר![]()
אני מרים את הכפפה ואשמח לערוך מפגש חברים אצלי בשבוע הבא...
איפה נעלמת, צור עימי קשר, נתעדכן