אוזניות over\on ear200-350
תקציב לאוזניות: 150-300
מקסימום 400 ורק אם זה באמת משתלם
השימושים לאוזניות: מוזיקה גם בשביל לחבר לטלפון וגם בשביל מחשב ואני הולך לשמוע במכונית עם המשפחה ובאוטובוס אז אחד שאוטם טוב (שלא ישמעו מה אני שומע)
הסתכלתי על ה
Sennheiser HD205 וגם יש את הskulcandy hesh 2 שעולה 350 די יקר אבל נראה טוב (וזה מאוד משמעותי כי המון מסתובבים עם ביטס אז צריך גם משהו יפה ולא מעפן)
אז הם נראים לכם טובים ומתאימים וגם בשביל לשבת במקום ציבורי כמו בית ספר או משהו ואם יש לכם משהו טוב יותר?
מקסימום 400 ורק אם זה באמת משתלם
השימושים לאוזניות: מוזיקה גם בשביל לחבר לטלפון וגם בשביל מחשב ואני הולך לשמוע במכונית עם המשפחה ובאוטובוס אז אחד שאוטם טוב (שלא ישמעו מה אני שומע)
הסתכלתי על ה
Sennheiser HD205 וגם יש את הskulcandy hesh 2 שעולה 350 די יקר אבל נראה טוב (וזה מאוד משמעותי כי המון מסתובבים עם ביטס אז צריך גם משהו יפה ולא מעפן)
אז הם נראים לכם טובים ומתאימים וגם בשביל לשבת במקום ציבורי כמו בית ספר או משהו ואם יש לכם משהו טוב יותר?
1. הסנסאייזר טוב אם אני רק מתכוון לשמוע מוזיקה ולא dj ועורך וכאלה?
2. אפשר להסתובב איתו נוח וכאלה? (לא לרוץ איתו סתם באוטו ובאוטובוס)
3. ומי שיושב לידי ישמע מה שאני שומע אם אני לא בעוצמה מלאה? כי אני לא אוהב ששומעים מה שאני שומע זה פרטי לדעתי
2. אפשר להסתובב איתו נוח וכאלה? (לא לרוץ איתו סתם באוטו ובאוטובוס)
3. ומי שיושב לידי ישמע מה שאני שומע אם אני לא בעוצמה מלאה? כי אני לא אוהב ששומעים מה שאני שומע זה פרטי לדעתי
הסתכלתי אל סקירות והhd205 נראות גדולות ואני מתלבט אולי לקנות אוזניות קטנות
הסתכלתי אל סקירות והhd205 נראות גדולות ואני מתלבט אולי לקנות אוזניות קטנות יותר כמו הakg k518 וReloop RHP-10
ואם זה ממש ממש שווה את זה akg q460
מישהו יכול להמליץ אליהם או להמליץ אל אוזניות אחרות
ואם זה ממש ממש שווה את זה akg q460
מישהו יכול להמליץ אליהם או להמליץ אל אוזניות אחרות
ראיתי ביד שניה reloop rhp 10 ב200 שקל כדי לקנות?
ראיתי ביד שניה reloop rhp 10 ב200 שקל כדי לקנות?
ומישהו יכול להגיד אם הם טובים ומה החסרונות שלהם כי אין הרבה סקירות\ביקורות בעברית
והאם הן ניידות יחסית?
ומישהו יכול להגיד אם הם טובים ומה החסרונות שלהם כי אין הרבה סקירות\ביקורות בעברית
והאם הן ניידות יחסית?
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
ניראות טוב, מתפקלות בחלקן, כוללות נרתיק נשיאה, ונמכרות בקילומבו ב 800שח, אבל אז מתחילים לקרוא ביקורות...
"Right off the bat, you feel the bass"
הדבר הראשון שמייד שמים לב אליו, הוא הבאס... (הבאס הכי דומיננטי פה)
ואז הוא מוסיף ואומר: " it is definitely not a sound that would appeal to SQ snobs"
לא אוזניות לאוהדי איכות סאונד
ועוד, הוא מוסיף: "murky (lacking in overall clarity), Uncomfortable"
לא נוחות , צליל לא ברור .
לסיכום זאת, וביקורות נוספות מרפרוף קל:
לא נוחות באמת כמו שאוזניות ב 800שח צריכות להיות. נשמעות עוד פחות טוב מביטס פרו, והבאס מכסה ולוקח מכל התדרים האחרים... בעע
"Right off the bat, you feel the bass"
הדבר הראשון שמייד שמים לב אליו, הוא הבאס... (הבאס הכי דומיננטי פה)
ואז הוא מוסיף ואומר: " it is definitely not a sound that would appeal to SQ snobs"
לא אוזניות לאוהדי איכות סאונד
ועוד, הוא מוסיף: "murky (lacking in overall clarity), Uncomfortable"
לא נוחות , צליל לא ברור .
לסיכום זאת, וביקורות נוספות מרפרוף קל:
לא נוחות באמת כמו שאוזניות ב 800שח צריכות להיות. נשמעות עוד פחות טוב מביטס פרו, והבאס מכסה ולוקח מכל התדרים האחרים... בעע
נשארו לי רק שני אופציות Reloop RHP-10 וzomo hd 1200 מה עדיף
נשארו לי רק שני אופציות Reloop RHP-10 וzomo hd 1200 מה עדיף
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
כמעט זהות... שתיהן על האוזן (לא הכי נוחות)
שוקלות אותו דבר, רגישות אותו דבר, מתייחסות למוסיקה אותו דבר.
יש הבדלים קטנים ביניהן:
לטובת הזומו: היא מיועדת לעבוד עם זרמים חזקים יותר מבלי להישרף (גם: תגיע ליותר ווליום)... כנראה תהיה אמינה יותר.
לטובת הרילופ: פשוט יפה יותר.
שוקלות אותו דבר, רגישות אותו דבר, מתייחסות למוסיקה אותו דבר.
יש הבדלים קטנים ביניהן:
לטובת הזומו: היא מיועדת לעבוד עם זרמים חזקים יותר מבלי להישרף (גם: תגיע ליותר ווליום)... כנראה תהיה אמינה יותר.
לטובת הרילופ: פשוט יפה יותר.