נקסוס 4 , שרשור תקלות בעיות ושאלות

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
dgent פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

טוב , מסתבר שאני לא לבד , ישנן כמה תקלות במכשיר בעייתיות ביותר שכדאי שכולנו נדע מהן (גם אם הן לא בכל המכשירים) וננסה לפעול ביחד לפתור אותן .

הדבר הראשון והכי חשוב . אולי זה קשור להגדרות המכשיר אבל בכל מקרה לא מצאנו פתרון עדיין .
בעת שיחה המכשיר פשוט ננעל! , המסך מושחר ולחיצה על כפתור ה POWER לא פותחת את המסך .
אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע אותו.

הבעיה השנייה היא במעבר מ WIFI ל רשת סלולר. העניין לא עובד חלק (בניגוד ל DESIRE HD שברשותי) .
במידה והרשת הסלולארית הייתה כבויה בעת שימוש ב WIFI אני לא מצליח לקבל אינטרנט ישר אף על פי שיש כמובן קליטה סלולארית.
רק לאחר משחקים בהגדרות (הפעלה כיבוי וכ'ו) , הפתרון הכי מהיר שמצאתי הוא להעביר למצב טיסה ולהחזיר .
נערך לאחרונה על ידי dgent ב 15/01/2013 16:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #2 

לא מוכר לי.
ציינת שיש כמה בעיות אבל רשמת אחת. מה עוד?
72o

dgent פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

הכוונה הייתה לאנשים נוספים שירצו להעלות את הבעיות שלהם , (שרשור מרוכז? לשנות את הכותרת?)
בכל מקרה הוספתי את הבעיה הפחות דחופה (שרשמתי בשרשור שלך אבל לא זכיתי להתייחסות :( ).

אגב, לגבי הבעיה הראשונה , נסה להפעיל WAZE (עם ניווט כלשהו) ולקבל שיחה . האם אתה מצליח להחזיר את המסך של WAZE או לא? (אצלי לא ניתן . המסך מושחר ותקוע עד לסיום השיחה).

freesoul28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #4 

הנה כמה בעיות משלי:
1.רעש סטטי מהאוזניה בזמן שיחה.
2.כשאני עונה לשיחה לא שומעים אותי ישר, אלא אחרי איזה דיליי של 1-2 שניות.

dgent פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

dgent כתב: הדבר הראשון והכי חשוב . אולי זה קשור להגדרות המכשיר אבל בכל מקרה לא מצאנו פתרון עדיין .
בעת שיחה המכשיר פשוט ננעל! , המסך מושחר ולחיצה על כפתור ה POWER לא פותחת את המסך .
אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע אותו.
.
...
הישועה הגיעה . הבעיה שמגן המסך! חוסם את המנגנון שבודק קרבה למכשיר ( proximity sensor) . הוא ממוקם בצד העליון השמאלי במכשיר (שימו לב שאתם שמים את מגן המסך...) .

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”