גלשתי עד כה 10MB בסבבה עם ראוטר D-link 2650U כמדומני שעובד בתקן G.
לאחרונה החל "לאפס עצמו לדעת" לפיכך הודיעו לי בתמיכה של בזק שאין מה לעשות רק להחליף מודם. לא הייתה אחריות לפיכך חיברו אותי לתמיכת רשתות עליה אני משלמת 4.99 למשך 6 חודשים ללא התחייבות נוספת, וב-166 רשמו לי החלפת מודם.
בחנויות בזק סטור רצו לתת לי מודם "מחודש" תקן G, ביקשתי תקן N לפיכך חיברו אותי לרשת החברתית (Public WiFi עאלק...) ונתנו לי D-Link 2760U /E1, כשחיברתיו בבית המהירות הייתה על הפנים. שלחו לי טכנאי.
הטכנאי לא ידע להסביר את הבעייה אבל ביקש לנתק את הרשת החברתית ו...החליף לי את המודם לNetgear DGN2200 ,תקן N - חדש!!! לשם שינוי - וללא עדכון קושחה לרשת החברתית.
המהירות בנטגייר לא משהו - חד משמעית במודם D-Link תקן G לעיל גלשתי מהר יותר מאשר במודם הזה תקן N.
ביקשתי להחליף חזרה ל-D-Link2760U , תקן N בלי Public WiFi, נאמר לי שאין את הראוטרים הללו ושגם הקודם שקיבלתי היה מחודש. האם להתעקש על ה-D-Link האם יש סיכוי שהוא יספק מהירות טובה יותר מה-Netgear DGN2200, האם יש לי סיכוי לקבל D-Link חדש וללא רשת חברתית?
בנוסף לNetgear DGN2200, יש כניסת USB אחת בלבד כך שאי אפשר לחבר גם מדפסת רשת וגם כונן רשת...
מה לעשות?? הם פשוט עובדים עלי ה-166 האלה..........
D-Link 2760U או NETGEAT dgn2200 ????
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אין מה להתעקש על חדש כי מדובר בדגם ישן, עצלי הייתה בעיה דומה שעברתי ל 6740U בגרסת G2 ואז רדפתי אחרי בזק לפחות חודש עד שהשגתי G1 מחודש, חח נסעתי מנתניה עד לחיפה בשביל זה מנתניה עד כדי כך G2 היה גרוע), בעניין הרשת FREE WIFI, עצלי זה מותקן (אומנם קו של 100 TOP)
ולא ציפיתי לשום בעיות, אם כי על 10 מגה זה כננרה הרבה יותר מורגש, תבדקי עולי אופציות לעבור לNGN, לי אישית היה 2760U מדגם ישן ולא הE1 ולא היו לי איזה בעיות מיוחדות ועוד מדובר בבניין ישן. בכל מקרה תתעקשי על DLINK, אני חושב שE1 עולי תוכלי להשיג חדש, כי חיברתי לקוחה לפני חודש שהיה לה חדש כזה, אך שוב, מחודשים ..הבעיה איתם של לפעמים המצב הקוסמטי על הפנים, לי היה מזל שהיו כמה יחידות באותו סניף, אז בחרתי אחד שנראה די חדש.
ולא ציפיתי לשום בעיות, אם כי על 10 מגה זה כננרה הרבה יותר מורגש, תבדקי עולי אופציות לעבור לNGN, לי אישית היה 2760U מדגם ישן ולא הE1 ולא היו לי איזה בעיות מיוחדות ועוד מדובר בבניין ישן. בכל מקרה תתעקשי על DLINK, אני חושב שE1 עולי תוכלי להשיג חדש, כי חיברתי לקוחה לפני חודש שהיה לה חדש כזה, אך שוב, מחודשים ..הבעיה איתם של לפעמים המצב הקוסמטי על הפנים, לי היה מזל שהיו כמה יחידות באותו סניף, אז בחרתי אחד שנראה די חדש.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "