בביתן של חברת Polk Audio, החברה הציגה את האוזניות שלה, ה- UltraFocus 8000 אשר מכילות יכולת סינון רעשים אקטיבית. כיצד היא עשתה זאת? על ידי להקה אשר ביצעה את הופעתה מאחורי ביתן זכוכית סגור והדרך היחידה לשמוע את הלהקה הינה דרך האוזניות.
CES 2013 - חברת Polk Audio מציגה את אוזניות ה- UltraFocus 8000 בצורה מקורית
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אגב, זה העתקה של מה ש westone עושים כבר שלוש שנים ב ces.
Westone מציגים להקה (רק לא בחדר אולפני) שאפשר לשמוע רק את הצד הווקלי שלהם, כאשר הכלים האלקטרונים (גיטרה חשמלית, תופים וכו׳) ניתנים לשמיעה רק עם האזניות. זה מרשים מאוד.
האמת שההדגמה של פולק מרשימה יותר, אם כי אני אישית העדפתי את הסאונד של westone...
Westone מציגים להקה (רק לא בחדר אולפני) שאפשר לשמוע רק את הצד הווקלי שלהם, כאשר הכלים האלקטרונים (גיטרה חשמלית, תופים וכו׳) ניתנים לשמיעה רק עם האזניות. זה מרשים מאוד.
האמת שההדגמה של פולק מרשימה יותר, אם כי אני אישית העדפתי את הסאונד של westone...
הופעת אולפן בתערוכה זה אכן משהו שלא יצא לי לראות עד כה, מעניין אותי כמה חזרות הלהקה הזו הייתה צריכה לעבור להנאת הצופים... לא נראה הכי מרווח שם בפנים.
אגב, תא כזה קטן וכל הזכוכית הזו לא דופקים קצת (הרבה?) את הצליל עוד לפני שהוא מוקלט, מעובד (?) ואז משוחזר בנאמנות ראוייה לפקפוק באוזניות הנ"ל?
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
להרגיש קצת בחדר הבקרה ...