אני צריך להתקין ממירים לעידן+ בבית פרטי.
מדובר ב 3 ממירים. בבדיקה ראשונית בתוך הדירה הקליטה גרועה (עם אנט' סטיק פשוטה) מחוץ לדירה יש קליטה טובה עם אותה האנט'.
שאלתי היא:
1. במידה ואני מתקין אנט' חיצונית טובה על גג הבית, האם מחייב מגבר על מנת לפצל ל 3 יציאות?
2. האם יש המלצה גורפת על ממיר טוב? אחד הממירים אגב, תפקידו רק לשמש כרדיו (יחובר רק לרמקולים ולא למסך).
Jonathan כתב:אני צריך להתקין ממירים לעידן+ בבית פרטי.
מדובר ב 3 ממירים. בבדיקה ראשונית בתוך הדירה הקליטה גרועה (עם אנט' סטיק פשוטה) מחוץ לדירה יש קליטה טובה עם אותה האנט'.
שאלתי היא:
1. במידה ואני מתקין אנט' חיצונית טובה על גג הבית, האם מחייב מגבר על מנת לפצל ל 3 יציאות?
2. האם יש המלצה גורפת על ממיר טוב? אחד הממירים אגב, תפקידו רק לשמש כרדיו (יחובר רק לרמקולים ולא למסך).
תודה
...
1. אתה תצטרך מגבר. לא מדובר במשהו יקר.
2. אין המלצה גורפת... חפש בפורום לגבי המלצות. יש ממירים שהרדיו שלהם גרוע מאוד - תבדוק מה אתה קונה.
אני אישית משתמש ב-Konka 980 הותיק וסה"כ מרוצה משירותיו.
1. כן, תצטרך מגבר, אבל מדובר במשהו שעולה 100₪ בערך, לא משהו רציני.
2. תקרא המלצות בפורום. מה שכן, קח בחשבון שזה לא הרעיון הכי טוב היום להשתמש בממיר עידן+ כרדיו. אין היום במערך המון ערוצי רדיו (יש את קול ישראל, גלי צה"ל וערוץ איזורי אחד אם זכור לי נכון) ומה שיש נשמע רע. בעצם שמנו-לב שיש הבדל גדול בממירים כשזה מגיע לאיכות הרדיו. בחלק זה נשמע לא-משהו ובחלק זה נשמע זוועה. אם אתה ממש רוצה ממיר לערוצי רדיו לך באמת על ה-Konka 980, הוא אחד היותר סבירים.
לא מגבר ולא נעליים
קנה ממירי גרמין/שנהוזן אשר הם תומכים בין היתר בחיבור LOOP ובהגברת אות לאנטנה חיצונית.. חבר את הכל שרשרת לאנטנת יאגי של סקאל אשר אותה אתה ממקם במקום עם הקליטה הכי גבוהה וגמרנו... זה יתפוס לך על כל שאר הבית.
בדבר רדיו לא הייתי חושב על זה אפילו לא בצחוק... האיכות שמע נכון לעתה שעידן+ מספקים הוא מתחת לכל ביקורת..
כבר עדיף להדליק רדיו או להשיג את התחנות מהאינטרנט לייב... מבחינת תמונה אין אפס.. איכות מעולה.
benny123 כתב:לא מגבר ולא נעליים
קנה ממירי גרמין/שנהוזן אשר הם תומכים בין היתר בחיבור LOOP ובהגברת אות לאנטנה חיצונית.. חבר את הכל שרשרת לאנטנת יאגי של סקאל אשר אותה אתה ממקם במקום עם הקליטה הכי גבוהה וגמרנו... זה יתפוס לך על כל שאר הבית.
בדבר רדיו לא הייתי חושב על זה אפילו לא בצחוק... האיכות שמע נכון לעתה שעידן+ מספקים הוא מתחת לכל ביקורת..
כבר עדיף להדליק רדיו או להשיג את התחנות מהאינטרנט לייב... מבחינת תמונה אין אפס.. איכות מעולה.
...
הגברת אות ב-LOOP רלוונטי רק אם יש יכולת פיזית לשרשר את הממירים. אם מגיע כבל אחד לכל אחד מ-3 החדרים שלו בבית, זה לא רלוונטי, עדיף לא להסתבך ולחבר מגבר קטן לאנטנה החיצונית וזהו.
לגבי הרדיו, benny צודק- Jonathan, תשקול להתקין אנטנת FM על התורן של האנטנה החיצונית שלך - כך תוכל לקלוט באמצעות רסיבר/מע' מיני סטריאו (עם כניסת אנטנה חיצונית) שידורי רדיו באיכות טובה יותר ממה שיש (כרגע) בעידן+.
הממירים שציינתי תומכים בוודאות בהרצת לופ... אני לא רואה מניעה דרך כבל אחד לשרשר הכל וגמרנו בלי צורך במגבר (הממירים עצמם יכולים להוציא הגברה וברגע שמאפשרים זאת אין מניעה להרצת השרשור ללא תלות במגבר חיצוני בנוסף)