ביקור אצל אחד מחברי הפורום (אייל)
-
dart-vader
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לפני שבועיים-שלושה כשהייתי במילואים בצפון יצא לי לבקר את אייל בביתו במגדל העמק .
הייתי צריך לעשות את זה עוד מזמן אבל אני ומגדל העמק לא הולכים ביחד. אומנם מטרת הביקור הייתה בירות וקשקושים, אבל היו לי כמה דיסקים וביקשתי מאייל להניע את המערכת ע"מ לבחון את המערכת בעצמי ולא רק ע"ס התרשמות של אייל. מי שלא יודע המערכת שלו מורכבת מרמקולים ,LIVING VOICE Auditorium , ומגבר משולב MYRYAD ונגן של ROTEL .
. לפני האזנה אני יכול להגיד בכנות שניגשתי לעניין עם סקפטיות בגלל שאיני חובב גדול לא של ROTEL ולא של MYRYAD . בנושא של LIVING VOICE יש לי דעה אחרת לגמרי. נגשנו לעניינים ומהדיסק הראשון שהיה BREAKFAST IN AMERICA של SUPERTRAMP הזלזול שלי בקשר ל-SETUP התחיל להיעלם. בדיסקים הבאים התחלתי להאזין בעניין רב יותר ואחרי שעתיים-שלוש נגמרו לי הדיסקים ובמקביל נגמרה לי הסקפטיות .
מה שיש לי להגיד של-SETUP ששמעתי יחס עלות-תועלת מדהים ואני לא אגזים אם אומר שזה הסאונד הטוב ששמעתי במערכות בעלות זהה או יותר גבוהה. לדעתי הסאונד ששמעתי זה התוצאה של התאמה קפדנית בין החלקים. אייל הצליח להתאים את המערכת שלו ככה שהוא נהנה ממיטב הפוטנציאל שיש ב-LIVING VOICE,בלהתחשב בעובדה שזה החלק היקר במערכת שלו.
בקיצור, אייל יש לך אחלה מערכת ובלי שום קשר תודה על האירוח
הייתי צריך לעשות את זה עוד מזמן אבל אני ומגדל העמק לא הולכים ביחד. אומנם מטרת הביקור הייתה בירות וקשקושים, אבל היו לי כמה דיסקים וביקשתי מאייל להניע את המערכת ע"מ לבחון את המערכת בעצמי ולא רק ע"ס התרשמות של אייל. מי שלא יודע המערכת שלו מורכבת מרמקולים ,LIVING VOICE Auditorium , ומגבר משולב MYRYAD ונגן של ROTEL .
. לפני האזנה אני יכול להגיד בכנות שניגשתי לעניין עם סקפטיות בגלל שאיני חובב גדול לא של ROTEL ולא של MYRYAD . בנושא של LIVING VOICE יש לי דעה אחרת לגמרי. נגשנו לעניינים ומהדיסק הראשון שהיה BREAKFAST IN AMERICA של SUPERTRAMP הזלזול שלי בקשר ל-SETUP התחיל להיעלם. בדיסקים הבאים התחלתי להאזין בעניין רב יותר ואחרי שעתיים-שלוש נגמרו לי הדיסקים ובמקביל נגמרה לי הסקפטיות .
מה שיש לי להגיד של-SETUP ששמעתי יחס עלות-תועלת מדהים ואני לא אגזים אם אומר שזה הסאונד הטוב ששמעתי במערכות בעלות זהה או יותר גבוהה. לדעתי הסאונד ששמעתי זה התוצאה של התאמה קפדנית בין החלקים. אייל הצליח להתאים את המערכת שלו ככה שהוא נהנה ממיטב הפוטנציאל שיש ב-LIVING VOICE,בלהתחשב בעובדה שזה החלק היקר במערכת שלו.
בקיצור, אייל יש לך אחלה מערכת ובלי שום קשר תודה על האירוח
שמחתי לארח
אני מקווה שבפעם הבאה נהיה פחות בלחץ שלא יפול לנו משהו על הראש (ואולי אלוהים יקח את נאסראללה )
הוודקה , הבירה , הרד בול , הג'ק דניאלס עלי.
נ"ב
"מכירת משקאות חריפים לאודיופילים אסורה בהחלט "

אני מקווה שבפעם הבאה נהיה פחות בלחץ שלא יפול לנו משהו על הראש (ואולי אלוהים יקח את נאסראללה )
הוודקה , הבירה , הרד בול , הג'ק דניאלס עלי.
נ"ב
"מכירת משקאות חריפים לאודיופילים אסורה בהחלט "
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
אייל -אם שילמת יותר מ100 ש''ח על הסקירה האוהדת יצאת פרייאר כי זה מה ששילמתי ליורם...
שתדע שכשכותבים על מערכת שהיא תמורה טובה -זה בערך כמו להגיד על בחורה בפגישה ראשונה שיש לה אופי מקסים....
זה כמו להגיד על בחורה שיש לה יופי סמוי....ז''א שעד היום לא גילו אותו...
רק שתידע....
שתדע שכשכותבים על מערכת שהיא תמורה טובה -זה בערך כמו להגיד על בחורה בפגישה ראשונה שיש לה אופי מקסים....
זה כמו להגיד על בחורה שיש לה יופי סמוי....ז''א שעד היום לא גילו אותו...
רק שתידע....
052-4200610
ישראל הוריד במצח מתנפח
אני חייב לספר איזה שהוא סיפור עם מוסר השכל אבל קחו בחשבון למבוגרים בלבד (אני מתנצל מראש על השפה יש להחליף את ה* באות ז')
בכיתה יש שתי בנות
האחת *ונה - אתם בטח מבינים למה
השניה בת *ונה - וזה בגלל שהיא לא נותנת
כל הבנים של הכיתה רוצים לשגל את ה*ונה ובשבילהם היא סוף העולם , כולם רודפים אחרי ה*ונה ומקללים את הבת *ונה שלא נותנת להם .
הבינתיים מתבגרים הבנים והבנות ושתי הבנות הנ"ל מעונייניות להתחתן .
מי לדעתכם מבין השתיים התחתנה
אחרי מי רדפו חברי הכיתה כשהיה מדובר בחתונה.
ישראל מאחר ואני יודע שתה מאותגר שכלית אני לא אפרש את מוכר ההשכל אבל יש לו השפעה מעבר לפוסט הזה
(גם על פוסט של שומרת הזורע סליחה ה*ורע
)
אני חייב לספר איזה שהוא סיפור עם מוסר השכל אבל קחו בחשבון למבוגרים בלבד (אני מתנצל מראש על השפה יש להחליף את ה* באות ז')
בכיתה יש שתי בנות
האחת *ונה - אתם בטח מבינים למה
השניה בת *ונה - וזה בגלל שהיא לא נותנת
כל הבנים של הכיתה רוצים לשגל את ה*ונה ובשבילהם היא סוף העולם , כולם רודפים אחרי ה*ונה ומקללים את הבת *ונה שלא נותנת להם .
הבינתיים מתבגרים הבנים והבנות ושתי הבנות הנ"ל מעונייניות להתחתן .
מי לדעתכם מבין השתיים התחתנה
אחרי מי רדפו חברי הכיתה כשהיה מדובר בחתונה.
ישראל מאחר ואני יודע שתה מאותגר שכלית אני לא אפרש את מוכר ההשכל אבל יש לו השפעה מעבר לפוסט הזה
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים