הפעלת סרט תלת מימד בטלוויזיה LG 47LM641

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
snir012 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי טלוויזיה LG 47LM641 יש לה תלת מימד פסיבי ובסרטונים התלת מימד שהטלוויזיה מביאה לי מהאינטרנט רואים מעולה אבל היום ניסיתי להוריד סרט תלת מימד אצלי מהמחשב ובעזרת זה שהיא SMART אז היא קלטה את הסרט מהמחשב שלי והפעלתי אותו אבל הסרט לא היה תלת מימד הוא היה פשוט שתי תמונות אחת ליד השניה מה זה איך אני מסדר את זה? אולי הורדתי סוג של תלת מימד לא נכון? איזה סוג של תלת מימד אני צריך להוריד כי הבנתי שיש כל מיני סוגים כמו SBS, TB ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

שתי תמונות אחת ליד השניה זה SBS. לחץ על כפתור התלת בשלט, סמן את ה SBS (שתי תמונות אחת ליד השניה) וזהו.

snir012 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

וצריך כתוביות מיוחדות בשביל זה? צריך תוכנה מיוחדת כדי להדביק את הכתוביות האלה או שאני יכול עם התוכנה MKVMERGE?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

תחבר את הטלוויזיה לרשת.

על המחשב תתקין שרת PLEX ותחבר גם אותו לרשת.

בטלוויזיה תפעיל את ה PLEX דרך MEDIALINK ואז תוכל לנגן הכול מהמחשב, כולל את קובץ התרגום בפורמט SRT בלי שום בעיה.

על הדרך תהנה גם מממשק חבל"ז עם עטיפות סרטים ותקצירים.

http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html

snir012 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אוקיי אני ינסה. אבל לא ענית לי לגבי הכתוביות צריך כתוביות מיוחדות בשביל סרט תלת מימד או שאני יכול להוריד של אותו סרט בגרסה הרגילה?
את הכתוביות תלת מימד אם אני ירצה להדביק אני צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת או שאני יכול להשתמש בתוכנה MKVMERGE?
הPLEX קורא כתוביות אוטומטית ז"א אם הן רק בתיקייה של הסרט הוא אוטומטית מצמיד אותן לסרט?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

דרך ה PLEX אתה לא צריך כתוביות מיוחדות לתלת. גם דרך USB אתה לא צריך. הטלוויזיה מסדרת אותם לבד. אין צורך להדביק. מה שאתה צריך זו אותה תיקיה, ואותו שם וכמובן סריקה בשרת ה PLEX.

כמובן שצריך לבדוק שאתה מוריד וורסיה מסונכרנת של כתוביות. בד"כ אחת מוורסיות ה HD מתאימה.

snir012 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

הצלחתי להפעיל דרך PLEX אבל המידע עובר ממש ממש לאט בגלל שהטלוויזיה קולטת ממני WI FI מהחדר והקליטה בד"כ היא 2-3 קווים מתוך 4 שהבנתי שזה לא משהו וגם אני מרגיש את זה (רק בצפייה של הסרט הכבד באינטרנט הרגיל זה עובד בסדר גמור ומהר) אז חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך כבל לאינטרנט כדי שהיא תקבל את האינטרנט ממקור ישירות, אני חייב לקנות מודם חדש מהוט בשביל זה נכון? כמה אמור לעלות מודם כזה? זה ישפר משמעותית את המהירות של השיתוף בין המחשב לטלוויזיה?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

בשביל לראות סרטים ב HD מומלץ חיבור בעזרת כבל רשת ולא WIFI. אתה צריך להוליך כבל מהראוטר שלך לטלוויזיה. אותו ראוטר שהמחשב מחובר אליו.

snir012 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אני חייב לסלול מהראוטר שמחובר למחשב שלי אל הטלוויזיה? זה מרחק ארוך וזה בעייתי להעביר חוט כזה בכל הבית
אם אני קונה מודם נוסף מהוט זה לא יעזור? כי סך הכל זה יהיה אותו אינטרנט והוא יקבל אותו באופן ישיר לא?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

זה לא כזה בעייתי. אני עשיתי את זה ורבים אחרים. אתה צריך שהמחשב ושהטלוויזיה יהיו מחוברים לאותו הראוטר כלומר ישבו על אותה רשת. זו האופציה שיוצאת הכי זולה, הכי אמינה והכי טובה מבחינת ביצועים.

אופציה נוספת שתשפר את ההזרמה זו האופציה הבאה, אבל היא לא זולה:

http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm

שים לב שלא כל HOME PLUG ייתן את אותם הביצועים, לכן אם אתה בוחר באופציה הזאת מומלץ הדגם הספציפי שבביקורת.

snir012 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

שני הפתרונות האלה לא טובים לי, אז כנראה שלא יכול להיות מצב שהראוטר יהיה מחובר לטלוויזיה וגם למחשב, אבל לא ענית לי אם אני מביא עוד מודם מהוט זה יפתור לי את הבעיה של המהירות כי זה סך הכל הגיוני, וגם אני לא מאמין שנניח בבתים ממש גדולים משתמשים ב WIFI שיהיה ממש חלש או שיסללו כבל רשת לכל אורך הבית הענק רק בשביל הטלוויזיה אני מאמין שפשוט מביאים עוד מודם נפרד לטלוויזיה אני לא יכול לעשות דבר כזה?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

integral כתב:אתה צריך שהמחשב ושהטלוויזיה יהיו מחוברים לאותו הראוטר כלומר ישבו על אותה רשת.
...

לחילופין פשוט תחבר הרדיסק חיצוני דרך ה USB לטלוויזיה ותנגן ממנו.

snir012 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

את זה אני עושה אבל עדיין אני משתמש בטלוויזיה לעוד שימושי אינטרנט חוץ מהזרמת מדיה כמו לשים שירים וסרטונים ביוטיוב והסרטונים נטענים לאט ונתקעים באמצע בגלל הקליטה הדי נמוכה

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

אם מה שמעניין אותך זה אינטרנט, אז ללא ספק אינטרנט בחיבור ישיר לטלוויזיה ע"י ראוטר/מודם נוסף + כמובן קו נוסף עם תשתית יפתרו את הבעיה. זה לא יפתור את בעית הזרמת הסרטים מהמחשב כי המחשב והטלוויזיה לא ישבו על אותה רשת. זה גם יהיה מאוד יקר כי צריך לשלם על עוד תשתית.

מה שאפשר לעשות במקום זה להוסיף (AP ( ACCESS POINT שיחזק את הקליטה של ה WIFI באיזור הטלוויזיה (שאל בפורום רשתות).

לדעתי, העברה של כבל רשת מהראוטר הראשי תפתור את הכל, כולל הזרמת הסרטים, ולא צריכה להיות יקרה גם אם איש מקצוע עושה את זה (כל עוד לא חוצבים תעלות ארוכות בקירות). ה HOMEPLUG גם פתרון טוב אבל יהיה יותר יקר מהעברת כבל.

snir012 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

יש לבזק HOME PLUG אבל רשום שם שהוא פועל רק בתשתית בזק ולי יש תשתית של הוט, תגיד לי אם הוא יכול לעבוד גם בתשתית הוט
http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/homeplug.html

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

א. אני לא יודע עד כמה הביצועים של הדגם הספציפי טובים.
ב. אני לא הייתי מסתכן אם כתוב שמתאים רק לתשתית בזק, אבל תשאל בפורום רשתות.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”