קו טלפון נטויז'ן
שלום לכולם,
היום קיבלתי את החשבון בזק ונמאס לי לשלם להם 50 שקל על 100 דקות (בזמן שאני מדבר בערך 70 דקות בחודש מהטלפון הביתי).
התקשרתי לנטויז'ן שהיא הספקית אינטרנט שלי בשביל לקבל מחירים על הקו טלפון שלהם והוא אמר לי שיש ב-50 שקל 300 דקות לניידים ולנייחים אמרתי לו שזה לא תואם את מה שאני רוצה והוא העביר אותי לנציג אחר שהביא לי הצעה:
300 דקות לנייח+200 דקות לנייד במחיר של 15 ש"ח לחודש וללא דמי התקנה, אני כמובן הייתי מרוצה וקבעתי לי התקנה ליום שלישי כדי שאוכל להתלבט.
מה אתם אומרים על הקו טלפון הביתי של נטויז'ן? הוא עושה עוד בעיות חוץ מזה שהטלפון לא עובד כאשר יש הפסקת חשמל?
תודה רבה לכל העוזרים!
היום קיבלתי את החשבון בזק ונמאס לי לשלם להם 50 שקל על 100 דקות (בזמן שאני מדבר בערך 70 דקות בחודש מהטלפון הביתי).
התקשרתי לנטויז'ן שהיא הספקית אינטרנט שלי בשביל לקבל מחירים על הקו טלפון שלהם והוא אמר לי שיש ב-50 שקל 300 דקות לניידים ולנייחים אמרתי לו שזה לא תואם את מה שאני רוצה והוא העביר אותי לנציג אחר שהביא לי הצעה:
300 דקות לנייח+200 דקות לנייד במחיר של 15 ש"ח לחודש וללא דמי התקנה, אני כמובן הייתי מרוצה וקבעתי לי התקנה ליום שלישי כדי שאוכל להתלבט.
מה אתם אומרים על הקו טלפון הביתי של נטויז'ן? הוא עושה עוד בעיות חוץ מזה שהטלפון לא עובד כאשר יש הפסקת חשמל?
תודה רבה לכל העוזרים!
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לכמה חודשים ההצעה של 15 ש"ח ?
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
החוויה שלי עם נטוויז'ן ממש לא חיובית, כך שאני לא ממליץ עליהם.
אני רודף עד היום אחרי נציגי השירות והמנהלים ע"מ לקבל זיכוי עבור שירות טלפון ביתי שחויב חודש בחודשו בסכום גבוה מהסכום שסוכם בהצטרפות.
היה לי ניסיון חיובי עם בזק בין לאומי, שווה לבדוק גם אותם.
אני רודף עד היום אחרי נציגי השירות והמנהלים ע"מ לקבל זיכוי עבור שירות טלפון ביתי שחויב חודש בחודשו בסכום גבוה מהסכום שסוכם בהצטרפות.
היה לי ניסיון חיובי עם בזק בין לאומי, שווה לבדוק גם אותם.
ראשית מצטער על התגובה המאוחרת - אם באמת הייתה לך התקנה היום אז כנראה זה כבר לא רלוונטי עבורך.
לגבי נטויז'ן, רציתי להוסיף: כשמתנתקים מהם אתה צריך לשלוח להם חזרה את המתאם שיחות על חשבונך (או לפחות ככה זה היה כשאני התנתקתי מהם בערך לפני שנתיים). מצד אחד זה בקטנה - נדמה זה היה משהו כמו 20 ש"ח - אבל עדיין זה מעצבן ולפחות לי לא אמרו את זה כשהתחברתי.
לגבי בזב"ל, אני כרגע מנוי שלהם גם כספק אינטרנט (30 ש"ח) וגם קו טלפון (30 ש"ח עבור 1000 דקות כולל ניידים). איכות השמע בקו טלפון שלהם לא משהו אבל עדיין סבירה, לעומת זאת המהירות של האינטרנט אצלהם, לטעמי, יותר טובה מהמתחרים. היות ואני גולש הרבה יותר ממה שאני מדבר בטלפון, לדעתי זה בהחלט שווה את ההפרש (על פני נטויז'ן).
לגבי נטויז'ן, רציתי להוסיף: כשמתנתקים מהם אתה צריך לשלוח להם חזרה את המתאם שיחות על חשבונך (או לפחות ככה זה היה כשאני התנתקתי מהם בערך לפני שנתיים). מצד אחד זה בקטנה - נדמה זה היה משהו כמו 20 ש"ח - אבל עדיין זה מעצבן ולפחות לי לא אמרו את זה כשהתחברתי.
לגבי בזב"ל, אני כרגע מנוי שלהם גם כספק אינטרנט (30 ש"ח) וגם קו טלפון (30 ש"ח עבור 1000 דקות כולל ניידים). איכות השמע בקו טלפון שלהם לא משהו אבל עדיין סבירה, לעומת זאת המהירות של האינטרנט אצלהם, לטעמי, יותר טובה מהמתחרים. היות ואני גולש הרבה יותר ממה שאני מדבר בטלפון, לדעתי זה בהחלט שווה את ההפרש (על פני נטויז'ן).
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
גם ב012 לפני 3 שנים הייתי צריך לשלוח להם את המתאם שיחות בדואר על חשבוני
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
תודה על העדכון, איך הם חיברו את המודם שיחות? מאחורי הנתב או בין המודם לנתב?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
nati086 כתב:המודם נטגיר של בזק מחובר לנטבוקס (המתאם שיחות) והוא מחובר לטיפילינק 1043 ומשם למחשב.
משום מה הטכנאי שינה ההגדרות של טיפילינק כך שהחיוג לא יהיה דרכו (פעם החיוג עם השם משתמש של הספק היה דרכו)...
אתה מרגיש שינוי במהירות של גלישה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
רק בעת ביצוע שיחת טלפון, יש צריכת רוחב פס של עד 64 קילו-ביט לשנייה לכל כיוון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"