התרשמות ראשונית מהנקסוס 4

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
Avi_h פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #1 

המכשיר אצלי כבר כמעט שבוע וזה מספיק בכדי לקבל רושם ראשוני יציב דיו על מנת לדווח.

קודם כל סוללה. זה ממש הטריף אותי בהתחלה. הסוללה נגמרה אחרי 7-8 שעות של מעט שיחות וגלישה. בנוסף המכשיר היה מתחמם בכל שימוש רציני כמו משחקים, סקייפ או וייז.
לאחר כמה מחזורי טעינה מלאים (כמו הרצת רכב :D ) הסוללה מחזיקה יום עבודה מלא ועוד נשאר כ30% שכולל משחקים ברכבת, BT וWIFI דלוקים תמיד, שיחות מיילים וכו. פרופיל הייטק מצוי 8)

המצלמה מצויינת ביחס למה שהכרתי בטלפונים. אני אשאיר את הבמה למקצוענים (דרזי?) אבל היא מאוד מהירה והתמונות יפות וחיות.

המסך מרהיב עם צבעים חיים ויפים. מגיב במהירות ומספק חוויה שונה מהנקסוס S הישן שלי.
שיחות טלפון אין פה הפתעות אבל לטובה אציין את הרמקול הפנימי והחיצוני שחזקים וברורים. מספיק לראות את כל הפוסטים ברשת על איך מגבירים את הרמקול הפנימי בנקסוס הישן בכדי להבין את השיפור.
עדיין קשה לי להתרגל לגודל המסך. כשקשה לי אני עובר לנקסוס 7 לכמה דקות ואז חזרה לטלפון :oops:

GPS סופר מהיר . מקבל אות תוך שניות גם במקומות שהנקסוס S שלי סירב לקבל.

תופעה מוזרה: לפעמים אני נתקל בהודעה על קריסת המקלדת. לא ברור מתי ולמה אבל זה קורה לפעמים. מנסה לאתר את התסריט המדוייק.
סה"כ מכשיר מצויין. אני מאוד מרוצה ובמיוחד ביחס למחיר. גם במחיר מלא הייתי בוחר אותו על פני המתחרים רק בגלל הרום הנקי והעדכונים.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

אני כל כך מקנא, תתחדש (Y)
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

תתחדש :)
אני חודש עם המכשיר ומתאהב בו כל יום קצת יותר... :)

ronenn1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

המכשיר אצלי שבועיים ועוד לא ירד לי החיוך מהפנים...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #5 

כיף לשמוע, עוד שבוע אצלי!!!

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #6 

2 שאלות ברשותכם לדעת אם הבעיות נקודתיות אצלי או לעוד כמה אנשים.
1. כשאתם בשיחה , האם המסך כבוי אוטומטית כשהשיחה מתחילה ? ( לדוגמא , ניסיתי להתקשר ולהחזיר את הוייז על מנת שאוכל להמשיך בדרך תוך כדי שיחה אך לא הצלחתי להפעיל את המסך עד שנגמרה השיחה (מוזר משהו , אני מודה) .
2. מעבר מ WIFI ל רשת סלולר עובד חלק?! במידה והרשת הסלולארית הייתה כבויה בעת שימוש ב WIFI אני לא מצליח לקבל אינטרנט ישר , רק לאחר משחקים בהגדרות (הפעלה כיבוי וכ'ו) , הפתרון הכי מהיר שמצאתי הוא להעביר למצב טיסה ולהחזיר .

חוץ מזה , אין מאושר ממני מביצועי המכשיר:)

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #7 

גם אצלי שימוש של שבוע מצטרף לחוויה של אבי
סוללה בסדר טיפה טובה יותר מה Galaxy Nexus והביצועים משתפרים ממחזור טעינה. עדיין הייתי מעדיף סוללה חזקה יותר אבל זה מה יש...
איכות בניה מצויינת שמשדרת יוקרה. אהבתי ולא אהבתי את הזכוכית האחורית כי זה נראה טוב אבל ממש לא פרקטי כי זה מחליק וכל מגן ששמתי על המכשיר רק כיער אותו.
מסך מדהים חד, מפורט בהיר מאד וקריא באור שמש ועם יופי של גוונים. מצאתי שלמסך יש נטייה קלה לצהוב ולכן התחושה הראשונית שהמסך קצת דהוי. פתרתי את הבעיה בעזרת תוכנת Nexus 4 Display Control של פרנקו (תוכנה מחייבת ROOT וטיפה יקרה לטעמי כי משתמשים בתוכנה הזאת פעם אחת). אני מעדיף את המסך הזה על זה של הסמסונג ששם היה למסך נטייה לירוק שקשה מאד היה לתקן את הסטייה שלו והיתרון העצום שהמסך הזה לא נצרב כמו מסכי ה Super AMOLED.
ספיקר חלש לעומת ה S3
איכות שמע בשיחה טובה מאד כנ"ל לגבי קליטה.
איכות שמע של מוזיקה באוזניות. לדעתי אכזבה... זה מכשיר האנדרואיד השני שלי ולעומת האייפון הישן שלי הנקסוס הזה וגם הקודם נשמעים כמו בית שימוש...
מצלמה - סבירה עם איכות טובה אבל אני לא מחסידי הצילום הסוללרי ולדעתי המצלמה באייפון 5 טובה יותר. פונקציית הספירה לצילום פנורמי כדורי מגניב לפעם פעמיים וזהו. הממשק של המצלמה מגניב ומאד נחמד.
עוד לא ניווטתי איתו כך שלא חוויתי בעיות חימום קשות וגם המשחקים שהרצתי עליו לא חיממו את המכשיר בצורה כזאת שהייתי שם אליה לב במיוחד.
מהיר מהיר מהיר - אין מה להשוות בינו לבין ה Galaxy Nexus
בסה"כ קניה טובה מכשיר מצויין עם כמה חסרונות שאפשר לחיות איתם.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”