צביעת רמקולים בצבע וונגה ללבן אפוקסי מישהו יכול להסביר לי איך?
-
roei3gs
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 370
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
יש לי יכולת טכנית אני רק צריך קצת ידע מדויק לזה .. חשבתי אולי לקחת לנגר שיעשה לי צביעה מקצועית בתנור יש לכם מושג כמה זה עולה ? ובכל מקרה עם יש דרך לעשות את זה עצמאית אני אשמח לדעת .
יש חומר כזה פלסטיק דמוי זכוכית שכחתי את השם שלו אפשרי גם לצפות איתו את הרמקול נכון ? הייתי שמח עם מישהו יזכיר לי את השם של זה חח תודה מראש לעוזרים
יש חומר כזה פלסטיק דמוי זכוכית שכחתי את השם שלו אפשרי גם לצפות איתו את הרמקול נכון ? הייתי שמח עם מישהו יזכיר לי את השם של זה חח תודה מראש לעוזרים
היי,
לפני שנצלול כמה שאלות:
1. ממה עשוי הרמקול, האם ישנו ציפוי כול שהוא?
2. איזה כלים יש בירשותך בשביל לצבוע את הרמקול?
3. במידה והחלטת לבצע את הצביעה, האם ישנו מקום מאוורר ונקי?
4. לאיזו רמת גימור אתה מעוניין?
5. האם קיים תקציב?
באופן כללי ניתן לבצע את הצביעה ברמת גימור שלא נופלת מהגימורים הטובים שקיימים בשוק ויותר מכך ניתן להגיע לגימור שיפיל את הלסת לריצפה. לא, זה לא קשור לכסף, יותר לזמן ורצון להעיז וניסיון שבא עם הזמן.
חומרים יש בלי סוף אבל צריך לדעת קודם איך ועל מה צובעים ואיזו הכנה ניתן לבצע על הרמקול וכדומה.
אשמח לעזור
לפני שנצלול כמה שאלות:
1. ממה עשוי הרמקול, האם ישנו ציפוי כול שהוא?
2. איזה כלים יש בירשותך בשביל לצבוע את הרמקול?
3. במידה והחלטת לבצע את הצביעה, האם ישנו מקום מאוורר ונקי?
4. לאיזו רמת גימור אתה מעוניין?
5. האם קיים תקציב?
באופן כללי ניתן לבצע את הצביעה ברמת גימור שלא נופלת מהגימורים הטובים שקיימים בשוק ויותר מכך ניתן להגיע לגימור שיפיל את הלסת לריצפה. לא, זה לא קשור לכסף, יותר לזמן ורצון להעיז וניסיון שבא עם הזמן.
חומרים יש בלי סוף אבל צריך לדעת קודם איך ועל מה צובעים ואיזו הכנה ניתן לבצע על הרמקול וכדומה.
אשמח לעזור