שלום,
קניתי את המארז שהומלץ פה ל HTPC: (אנטק NSK2480)
http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=8474& ... mpaign=zap
ואת הכרטיס מסך הזה: ASUS ENGTX560 GeForce
http://usa.asus.com/Graphics_Cards/NVID ... /#overview
מאיזה סיבה הכרטיס מסך לא עובד טוב, חיברתי לו את האינסוף חשמל שהוא רצה,
אבל כשהעלתי את המחשב הוא נותן לי רק רזולוציות נמוכות מאוד(מאלה שהיינו ילדים קטנים), והוא לא מצליח להתקין את הדריוורים. חשבתי אולי הוא לא מקבל מספיק חשמל, אבל לא מצאתי כמה וולט הכרטיס מסך צריך בכלל. (בפרטים עליו באתר של אסוס כאילו)
והוא קיבל את שני החיבורי חשמל שהם רוצים שם, אז לפחות מבחינת זה כן יש לו מספיק.
מה יכול לגרום לבעיה הזאתי?
תודה
ישראל
שאלה למתמצים בכרטיסי מסך
-
ToiletDUcK
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- שם מלא: ישראל רובוטניק
-
ToiletDUcK
-
- חבר פעיל

אם אני מבין נכון, פה רשום שצריך 450W כשהספק שלי נותן 380.
http://www.geforce.com/hardware/desktop ... ifications
כשקניתי את המארז חשבתי ש 380 נחשב להרבה שכן השני היה 350 ולקחתי את הגבוה יותר שהומלץ.
בגלל שזה ספק שבא עם המארז, יש קצת בעיה להחליף אותו, מישהו מכיר פתרון לעניין הזה? אולי בכל זאת אפשר להחליף ספק?
או שאין לי ברירה ואאלץ להחליפו?
(הוא נקנה בחו"ל אז זה קצת בעייתי)
http://www.geforce.com/hardware/desktop ... ifications
כשקניתי את המארז חשבתי ש 380 נחשב להרבה שכן השני היה 350 ולקחתי את הגבוה יותר שהומלץ.
בגלל שזה ספק שבא עם המארז, יש קצת בעיה להחליף אותו, מישהו מכיר פתרון לעניין הזה? אולי בכל זאת אפשר להחליף ספק?
או שאין לי ברירה ואאלץ להחליפו?
(הוא נקנה בחו"ל אז זה קצת בעייתי)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
האם הורדת בעצמך דרייבר לכרטיס המסך מהאתר של אנוידיה, או רק ניסית לעשות עדכון של Windows?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ToiletDUcK
-
- חבר פעיל

גם וגם
קיוויתי שאחד פשוט יעבוד 
מכל מיני קריאות באינטרנט הבנתי שהבעיה היא באמת באספקת הכוח,
למשל פה רשום
Finally, the 380w PSU fails to meet the power requirements of the latest video cards. If your video card is a power hog then you can always replace the PSU for another full ATX PSU.
אני לא מוצא אינפורמציה לגביי איזה ספק אני יכול להכניס שם במקום, גם האתר של antec מאיזה סיבה לא עובד.
יש תגובה שמצאתי שאמרה
Uh. Fail. You are thinking of the Antec NSK1380 (little cube box). The NSK2480 is a "desktop" form factor and is the same chassis used in some of the Antec Veris Fusion HTPC models. It uses standard mATX motherboards and standard ATX power supplies. You are somewhat limited in the length of the power supply if you use optical drives, but it isn't too severe like the X-Qpack. Just forget about putting in that spare Antec Quattro 1000W PSU and you'll be fine.
אבל אני ממש חושש שאקנה משהו ובסוף הוא לא יתאים לי למארז.
בתכלס גם הכרטיס מסך בקושי נכנס שם הוא עצום לא חשבתי על זה בכלל כשקניתי אותו.
מכל מיני קריאות באינטרנט הבנתי שהבעיה היא באמת באספקת הכוח,
למשל פה רשום
Finally, the 380w PSU fails to meet the power requirements of the latest video cards. If your video card is a power hog then you can always replace the PSU for another full ATX PSU.
אני לא מוצא אינפורמציה לגביי איזה ספק אני יכול להכניס שם במקום, גם האתר של antec מאיזה סיבה לא עובד.
יש תגובה שמצאתי שאמרה
Uh. Fail. You are thinking of the Antec NSK1380 (little cube box). The NSK2480 is a "desktop" form factor and is the same chassis used in some of the Antec Veris Fusion HTPC models. It uses standard mATX motherboards and standard ATX power supplies. You are somewhat limited in the length of the power supply if you use optical drives, but it isn't too severe like the X-Qpack. Just forget about putting in that spare Antec Quattro 1000W PSU and you'll be fine.
אבל אני ממש חושש שאקנה משהו ובסוף הוא לא יתאים לי למארז.
בתכלס גם הכרטיס מסך בקושי נכנס שם הוא עצום לא חשבתי על זה בכלל כשקניתי אותו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עד כמה שידוע לי, היעדר הספק מתאים מגיע לידי ביטוי רק במאמץ (למשל, בעת משחק כבד) ולא בעת מנוחה, אז הכרטיס לא צורך הרבה זרם, אבל ייתכן שאני טועה.
-
ToiletDUcK
-
- חבר פעיל

- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בהמשך המאמר יש מפרט ל-HTPC עם כרטיס מסך חזק למשחקים, שם ספק הכוח חזק יותר, אבל תודה על ההערה, נחדד את הנקודה הזאת בפעם הבאה.