שלום לכולם,
אני זקוק להמלצה על מסך לסלון לאבא שלי.
* מרחק הצפייה הוא כ-4 מטר, הסלון מואר בצורה בינונית.
* התקציב כ-7000 ש"ח, יכול להיות גמיש.
* השימוש העיקרי הוא לשידורי SD.
* השימוש בטלוויזיה כמחשב לגלישה משמעותי. אבא שלי ירצה לעשות שימוש יומיומי לגלישה דרך הטלוויזיה והוא מתכוון להוריד סרטים מלבד השימוש לשידורי SD.
בינתיים ראיתי ביקורות טובות לגבי הפלזמות של פנסוניק. ספציפית אני מתעניין ב-TH-P50UT50M, ב-cnet כתבו עליו דברים טובים. הוא מופיע באתר של היבואן, אך הבנתי שהוא עדיין לא נמכר בארץ, אחת החנויות דיברה עם היבואן ואמרו שהוא אמור להגיע בסוף החודש. השאלה אם אפשר לסמוך על זה ושווה לחכות?
כמו כן, דיברתי עם חנות שהציעה לי "מחיר נמוך מעשרת אלפים שקל אם אגיע לחנות" עבור ה-TH-P50GT50M , שגם עליו כתבו דברים טובים. זה מחיר טוב?
אני מבין שלטלווזיות של פנסוניק אין תמיכה בעברית. עד כמה זה מפריע לשימוש בטלוויזיה לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים? או שאפשר לעקוף את זה בקלות על ידי סטרימר? האם עדיף לקנות טלוויזיה של סמסונג לצרכים שלי?
תודה,
אודי
מתלבט בין פלזמות של פנסוניק לסמסונג
-
udihamudi65
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ut50m לא נמכר בארץ וקשה לי להאמין שיגיע בקרוב. גם אני התעניינתי לפני מספר שבועות במסך ולי אמרו אותו הדבר. עברו כמעט חודשיים ונאדה. לא הגיע.
על פניו ה-gt50 מסך טוב בהרבה. מתקרב ברמתו ל-vt50 רק עם תג מחיר הרבה יותר נמוך. בגלל זה הוא נבחר למסך המשתלם ביותר ב-2012 על פי כמה אתרים.
על פניו ה-gt50 מסך טוב בהרבה. מתקרב ברמתו ל-vt50 רק עם תג מחיר הרבה יותר נמוך. בגלל זה הוא נבחר למסך המשתלם ביותר ב-2012 על פי כמה אתרים.
-
udihamudi65
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האם לא עדיף מסך של סמסונג? הבנתי שכדי לגלוש דרך המסך צריך שרת DNLA ולא יודע אם אבא שלי, בן 65, ידע איך להתעסק בזה...
יש למישהו המלצה על מסך של סמסונג?
יש למישהו המלצה על מסך של סמסונג?