שירות הלקוחות של ח.י - שלא נדע מטומאה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
avivv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 410
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

קניתי לפני בערך חודש טלויזיה lg led ואני מרוצה ממנה.
לפני שבועיים גיליתי פגם בטלויזיה שלא שמתי לב אליו כאשר התקנתי אותה.
מסגרת המסך לא דבוקה כמו שצריך למסך בחלק התחתון שמעל הלוגו.
מיהרתי להתקשר לשירות הלקוחות של ח.י שכמובן לא ממהרים לענות מינימום 20 דקות המתנה.
ביקשו ממני שאשלח תמונה של הטלוויזיה ושלחתי.
כמובן שכלום לא קרה.
היום התקשרתי והנציגה דיברה עם מנהל המעבדה שמסר שבגללשהטלויזיה היא lcd ולא פלאזמה המסגרת לא צריכה להיות דבוקה למסך כי הוא יהרס.
ניסיתי להסביר לה שלא נולדתי אתמול ושאני יודע שזה לא אמור להיות ככה והיא ביקשה שאשלח לה תמונה למייל כדי שתשלח למנהל המעבדה.

אני לא מבין את השירות בארץ זה פשוט קטסטרופה, עושים מהלקוח צחוק זה פשוט מביך.
למיטב זכרוני מסתובב פה בפורום נציג כלשהו של חברת ח.י אשמח לשמוע התייחסות שלו לנושא.
אני חושב על מצב ששיטת המצליח שלהם הייתה מצליחה הטלויזיה שרכשתי במיטב כספי פתוחה וחשופה בחלק התחתון שלה מה שכנראה לאורך זמן יפגע בחלקים הפנימיים שלה, מדוע לא משנים את הגישה הנוראית הזאת של השירות???
ולכל מי שחושב שזה לא כלכלי לתת שירות טוב במקרה הזה עדיף לח.י להחליף את הטלוויזיה כל עוד היא חדשה לתקן אותה ולמכור אותה כמחודשת מאשר להמתין שנה שנתיים ולקבל טלוויזיה שלא יהיה להם מה לעשות איתה כי היא כבר ישנה.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

amirss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1065
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #2 

תעלה את התמונה

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4203
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #3 

אחריות שירות ואמינות,3 מילים שלא
מוכרות בלקסיקון של הסוחר ,יבואן,רמאי
הישראלי.

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #4 

גם אני נתקלתי בשירות המזעזע שלהם
קניתי שני כוננים למחשב SSD של סאנדיסק וHDD חיצוני 3GB דרך מבצע ( ב HTZONE) ולצערי בחרתי באיסוף ולא משלוח מכיוון שזה נסיעה של 10 ד' מהעבודה שלי. אני לא אפרט מה קרה שם, רק שחיכיתי מעל שעה וחצי :evil: כדי שיביאו לי את הזמנה שלי.
נ.ב. היה לפני בתור רק בן-אדם אחד.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”