012 שלחו לי SIM קטן, וכשהכנסתי אותו
בטיפשותי הרבה למגירת הסים הוא נתקע לי בפנים.
בעודי מנסה להוציא אותו החוצה כנראה הרסתי את המגעים של מגירת הסים ועכשיו הפלאפון לא קורא אף SIM.
כמה שאלות לאחר ההסבר:
האם 012 חייבים לקחת אחריות? כי הם שאלו איזה פלאפון יש לי ואמרתי להם MONTE והם שלחו לי SIM לא מתאים!
אם האחריות עלי כמה עולה לתקן דבר כזה?או להחליף מגירת סים?
בבקשה תעזרו לי אני בבעסה רצינית..
שבוע טוב שיהיה..
בעודי מנסה להוציא אותו החוצה כנראה הרסתי את המגעים של מגירת הסים ועכשיו הפלאפון לא קורא אף SIM.
כמה שאלות לאחר ההסבר:
האם 012 חייבים לקחת אחריות? כי הם שאלו איזה פלאפון יש לי ואמרתי להם MONTE והם שלחו לי SIM לא מתאים!
אם האחריות עלי כמה עולה לתקן דבר כזה?או להחליף מגירת סים?
בבקשה תעזרו לי אני בבעסה רצינית..
שבוע טוב שיהיה..
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
למה לא? הייתי מנסה לדבר עם 012 ולהטיל עליהם אחריות כלשהי.לא בטוח שיעזור לך הרבה אבל שווה לנסות.
לגבי מחיר, אני משער שרק במעבדה יוכלו לתת לך הצעה אמיתית.צריך לבדוק מה בדיוק הבעיה שלך
לגבי מחיר, אני משער שרק במעבדה יוכלו לתת לך הצעה אמיתית.צריך לבדוק מה בדיוק הבעיה שלך
אלי חבוש
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אלי אתה רציני כותב את זה? איך 012 אשמים? הוא קיבל SIM רואה שהוא קטן, ומנסה בכל מקרה להכניס אותו? ובסוף מנסה להוציא אותו בכוח והורס את המגירה של הSIM?
במקום להבין שזה לא מתאים ולהתקשר ל 012 ולבקש חדש / אחר?
במקום להבין שזה לא מתאים ולהתקשר ל 012 ולבקש חדש / אחר?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
כנראה לא קראת עד הסוף. וכן אני רציני.mp3lll כתב:אלי אתה רציני כותב את זה? איך 012 אשמים? הוא קיבל SIM רואה שהוא קטן, ומנסה בכל מקרה להכניס אותו? ובסוף מנסה להוציא אותו בכוח והורס את המגירה של הSIM?
במקום להבין שזה לא מתאים ולהתקשר ל 012 ולבקש חדש / אחר?...
במידה מסויימת אפשר להטיל אחריות כלשהי על 012 במידה ואכן הבחור יכול להוכיח שהוא ציין את שם הדגם ושהנציג אמר שאין בעיה ושיישלח לו סים מתאים.
לא כולם יודעים ומבחינים בין סוגי סימים.אם יוכבד מאשדוד היתה מתקשרת ומבקשת סים מתאים למכשיר שלה והיו מוכרים לה, אתה חושב שהיא היתה מעלה על דעתה שיש מיקרו סים ומיני סים ולא מנסה להכניס בעצמה?
אז כן, יש אחריות מסויימת על החברה, לא אמרתי 100% ולא אמרתי שקל יהיה להטיל את האחריות הזאת. מה שאמרתי שאפשר לנסות וזה בהחלט לא מוזר. האם יצליח בשיחה הראשונה? לא בטוח.
אלי חבוש
אלי תודה רבה..
דיברתי איתם שלשום אמרו שאין מה לעשות,שראיתי שהכרטיס קטן ולא הייתי צריך להכניס אותו אלה ליצור איתם קשר.
מה שדפוק כאן זה שבאותם שניות שהכנסתי את הסים ידעתי שאני עושה טעות, זה הייה דחף של התלהבות,כאילו ידעתי שאני עושה טעות אבל בו בזמן לא הייה אכפת לי, כמו לקפוץ מהגג כדי להנות מהקפיצה למרות שאתה יודע שאתה תמות בסופו של תהליך.
אם הנבלות היו בכל זאת מביאים לי סים לפי הדגם,שהרי הם שאלו לדם הדגם,כל זה לא הייה קורה. האם מבחינה חוקית הצדק איתם או איתי? או לפחות אחוזי צדק מסויימים?
ותאמינו לי שאני לא קטנוני,אם הייה לי כסף הייתי מעביר אותה וקונה מכשיר חדש.פשוט אני לא עובד עכשיו ואני בבעיות כספיות.. וכל שקל שאני מוציא זה מאמץ..
דיברתי איתם שלשום אמרו שאין מה לעשות,שראיתי שהכרטיס קטן ולא הייתי צריך להכניס אותו אלה ליצור איתם קשר.
מה שדפוק כאן זה שבאותם שניות שהכנסתי את הסים ידעתי שאני עושה טעות, זה הייה דחף של התלהבות,כאילו ידעתי שאני עושה טעות אבל בו בזמן לא הייה אכפת לי, כמו לקפוץ מהגג כדי להנות מהקפיצה למרות שאתה יודע שאתה תמות בסופו של תהליך.
אם הנבלות היו בכל זאת מביאים לי סים לפי הדגם,שהרי הם שאלו לדם הדגם,כל זה לא הייה קורה. האם מבחינה חוקית הצדק איתם או איתי? או לפחות אחוזי צדק מסויימים?
ותאמינו לי שאני לא קטנוני,אם הייה לי כסף הייתי מעביר אותה וקונה מכשיר חדש.פשוט אני לא עובד עכשיו ואני בבעיות כספיות.. וכל שקל שאני מוציא זה מאמץ..
012
לי אישית אין ניסיון טוב עם 012
עשיתי חיפוש בפורום האינטרנט התברר שאני לא לבד
עצתי לך זה לגשת לטכנאי פרטי ולבדוק את מחיר התיקון
בטוח שתופתע לטובה וכמובן לאחר עווגמת נפש שקיבלת לעבור לחברה אחרת ולא להישאר בחברה שלא יודעת לקחת אחריות על הטעויות שלה.
בטוח שתופתע לטובה וכמובן לאחר עווגמת נפש שקיבלת לעבור לחברה אחרת ולא להישאר בחברה שלא יודעת לקחת אחריות על הטעויות שלה.
קרה לי משהו דומה
חברה שלי הכניסה את הסים הפוך (ככה שיתכן וזה סביר להאשים את 012)
המגעים התקלקלו ושום סים לא פעל
לקחתי טלפון נוקיה ישן והוצאתי לו את אחד המחברים האלו וניסיתי לחבר בין הסים החדש והטלפון, שיחקתי עם זה עד שהטלפון קיבל את הסים

לקחתי טלפון נוקיה ישן והוצאתי לו את אחד המחברים האלו וניסיתי לחבר בין הסים החדש והטלפון, שיחקתי עם זה עד שהטלפון קיבל את הסים

Re: 012
העלות כנראה תהיה 150 ש"ח.. אבל הפלאפון הזה חדש היום שווה כ 450 ש"ח.. נשאר לי לשלם עליו באורנ'ג עוד 17 תלשומים!! = 800 שקל. זה לאחר שנה שאני כבר משלם עליו. שווה ללתקן או לא?moshes כתב:לי אישית אין ניסיון טוב עם 012
בטוח שתופתע לטובה וכמובן לאחר עווגמת נפש שקיבלת לעבור לחברה אחרת ולא להישאר בחברה שלא יודעת לקחת אחריות על הטעויות שלה....
או שאקנה ערכת מבגים לפלאפון ואפתח אותו בעצמי אנסה לתקן..
נבלות.. עברתי אליהם כי אני בבעיות כספיות אז אמרתי מבצע טוב,בסוף נדפקתי ויוצא לי יותר כסף..olorin כתב:קרה לי משהו דומה
לקחתי טלפון נוקיה ישן והוצאתי לו את אחד המחברים האלו וניסיתי לחבר בין הסים החדש והטלפון, שיחקתי עם זה עד שהטלפון קיבל את הסים![]()
...
דא"ג יפה אני רואה אתה קשור לקבלת לייטמן..