בעיות עם SMART HUB של SAMSUNG
לאחרונה, ה-SMART HUB שלי בטלויזיה מסדרה ES7500 התחיל לאפס לי את האפליקציות שהתקנתי והוא כל הזמן מנסה לעדכן את עצמו. איפסתי את ה-HUB ואת הטלויזיה ולאחר ניסיונות רבים הגעתי למערכת עובדת (לעכשיו).
שאלות:
1. מישהו נתקל בבעיות דומות? קראתי על התנהגות דומה ברשת, אבל לא ראיתי פתרונות.
2. הטלויזיה מריצה FIRMWARE 001018, כאשר יש כבר גירסה 001041 שלא נגישה בעדכון דרך הרשת. ניסיתי להתקין אותה אבל הטלויזיה לא מזהה את העדכון גם מ-USB.
האמת, אני מפחד לגעת ב-HUB ולהתקין אפליקציות נוספות כי אם זה יתאפס שוב, כל העבודה שלי תלך לעיבוד. אני חייב להביע את האכזבה שלי בתוכנה ש-SAMSUNG מספקת. הנני מתנחם מאיכות של הצפיה, אבל התוכנה פשוט לא מסחרית לטעמי: איטית ומלאת בעיות.
תודה מראש על ההמלצות בנושא. אני מקווה שאוכל לשדרג לגירסת FIRMWARE אחרונה והבעיות יפתרו.
שאלות:
2. הטלויזיה מריצה FIRMWARE 001018, כאשר יש כבר גירסה 001041 שלא נגישה בעדכון דרך הרשת. ניסיתי להתקין אותה אבל הטלויזיה לא מזהה את העדכון גם מ-USB.
האמת, אני מפחד לגעת ב-HUB ולהתקין אפליקציות נוספות כי אם זה יתאפס שוב, כל העבודה שלי תלך לעיבוד. אני חייב להביע את האכזבה שלי בתוכנה ש-SAMSUNG מספקת. הנני מתנחם מאיכות של הצפיה, אבל התוכנה פשוט לא מסחרית לטעמי: איטית ומלאת בעיות.
תודה מראש על ההמלצות בנושא. אני מקווה שאוכל לשדרג לגירסת FIRMWARE אחרונה והבעיות יפתרו.
הייתה לי התקדמות מסוימת בניסיון העדכון. אחרי מחקר קצר, התברר לי כי עדכוני FIRMWARE הם לפי האזור ודגם מדוייק של המכשיר. לאזור שלנו (אסיה ומזרח התיכון) הדגם הוא ES7500M. באתר ישראלי אין עדיין כלום, אבל בסינגפור יש עדכון שיצא החודש:
http://www.samsung.com/sg/support/model ... -downloads
לאחר ההתקנה של גירסה 1019.0, SMART HUB עובד יותר מהר. אני מקווה שהבעיה עם האפליקציות לא תחזור.
http://www.samsung.com/sg/support/model ... -downloads
לאחר ההתקנה של גירסה 1019.0, SMART HUB עובד יותר מהר. אני מקווה שהבעיה עם האפליקציות לא תחזור.
אני עם es8000 וגם לי היו בעיות זהות : איפוס של האפליקציות ב smart hub, חוסר יכולת להתחבר ללנות האפליקציות ועוד כל מיני.gregoryg כתב:לאחרונה, ה-SMART HUB שלי בטלויזיה מסדרה ES7500 התחיל לאפס לי את האפליקציות שהתקנתי והוא כל הזמן מנסה לעדכן את עצמו. איפסתי את ה-HUB ואת הטלויזיה ולאחר ניסיונות רבים הגעתי למערכת עובדת (לעכשיו).
שאלות:
תודה מראש על ההמלצות בנושא. אני מקווה שאוכל לשדרג לגירסת FIRMWARE אחרונה והבעיות יפתרו....
לגעתי זה נבע מבעיית שרתים של סמסונג, אבל אין לי הוכחה חד משמעית, אני עוד עושה reverse engineering לדבר הזה על מנת להתחבר לחנות האמריקאית ולהתקין נטפליקס ואמזון פריים (יש לי חשבונות בשניהם).
You are never fully dressed without a smile
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
נתקלתי רבות בבעיות שונות עם הSMART HUB אפילו בהתקנה ראשונה (בעיקר ERROR EXPLORER.EXE)...
מה שאני מציע זה רק כאשר אתם רוצים להשתמש ברשת במסך תחברו אותה לראוטר... לאחר החיבור כאשר היא מוצאת עדכון חדש, לא לעדכן...
אפליקציות אתם יכולים להוריד ישירות מה חנות אפליקציות...
כבר יצא לי כמה פעמים להתקע שעה אצל לקוחות עקב בעיות של עדכונים... בסופו של דבר התקנתי כמה אפליקציות בסיסיות (כמו אלו שמגיעות עם העדכונים - MAKO, WALLA, VOD SKYPE וכו'...).
אכן זה נכון שהעדכונים הם לפי דגם המכשיר...
זו המלצתי... עד שלא יהיה משהו מסודר מהסמסונג ישראל לא ממליץ להתעסק עם גרסאות BETA שונות ומשונות
מה שאני מציע זה רק כאשר אתם רוצים להשתמש ברשת במסך תחברו אותה לראוטר... לאחר החיבור כאשר היא מוצאת עדכון חדש, לא לעדכן...
אפליקציות אתם יכולים להוריד ישירות מה חנות אפליקציות...
כבר יצא לי כמה פעמים להתקע שעה אצל לקוחות עקב בעיות של עדכונים... בסופו של דבר התקנתי כמה אפליקציות בסיסיות (כמו אלו שמגיעות עם העדכונים - MAKO, WALLA, VOD SKYPE וכו'...).
אכן זה נכון שהעדכונים הם לפי דגם המכשיר...
זו המלצתי... עד שלא יהיה משהו מסודר מהסמסונג ישראל לא ממליץ להתעסק עם גרסאות BETA שונות ומשונות
למה אתה חושב שזו גירסאת BETA? היא מפורסמת באתר רישמי של SAMSUNG למשתמשי אזור סינגפור.זו המלצתי... עד שלא יהיה משהו מסודר מהסמסונג ישראל לא ממליץ להתעסק עם גרסאות BETA שונות ומשונות...
בכל מקרה, העדפתי לקחת את הסיכון כי ה-FIRMWARE 1018 הוא לא שמיש לטעמי.
אפשר להוריד עדכון מאותו האתר:אני עם es8000 וגם לי היו בעיות זהות : איפוס של האפליקציות ב smart hub, חוסר יכולת להתחבר ללנות האפליקציות ועוד כל מיני....
http://www.samsung.com/sg/support/model ... dName=BM-P
כן, חשבתי להתעניין בנושא גם. האם http://developer.samsung.com/smarttv הוא המקום היחיד ללמוד את הנושא?אני עוד עושה reverse engineering לדבר הזה על מנת להתחבר לחנות האמריקאית ולהתקין נטפליקס ואמזון פריים (יש לי חשבונות בשניהם)....
(לא מזמן יצא SDK 4.0 התומך בפלטפורמת 2013).
שלום וברכה לכולם
ראשית, אני לא ממליץ להוריד גרסאות מאתרים אחרים, למרות שברוב המקרים הטלוויזיה לא אמורה לקבל אותם.
מומלץ לחכות לגרסא רשמית שמשוחררת לשרת שהטלוויזיה רואה בדיפולט שלה.
ואם להתמקד בנקודה הבעייתית
קורה לעתים ש Firmware מסוים או גרסא חדשה של SmartHub (שהוא תוכנה בפני עצמה) יגרום למשהו מסוים להשתבש. עושים בדיקות רבות, אבל כשיש כ"כ הרבה פרמטרים בדרך, קורה לפעמים שיש תקלות.
עם זאת, אני חייב להודות כי לא שמעתי על תופעה כזו באופן גורף, ולמעשה כאן בפורום נחשפתי לזה לראשונה.
אשמח לקבל תגובות עם פרטים (דגם מדויק, גרסת Firmware, גרסת SmartHub וכדומה) כדי שנבין אם זה משהו נקודתי או גלובאלי.
טיפ למי שרוצה לחסוך לעצמו שיטוט בתפריטים:
מתוך SmartHub בצעו
<< (כלומר שני החצים שמייצגים FF)
ואז
2
8
9
1
ואז יוצג לכם על המסך חלון עם כל הפרטים. צלמו והעלו לפה (רק מי שסובל מהבעיה שתוארה, בבקשה)
שוב, ההליך הוא
FF
2
8
9
1
יש לבצע את הלחיצות ברצף, בזמן סביר.
תודה
אביב הוד
מנהל תוכן
סמסונג ישראל
ראשית, אני לא ממליץ להוריד גרסאות מאתרים אחרים, למרות שברוב המקרים הטלוויזיה לא אמורה לקבל אותם.
קורה לעתים ש Firmware מסוים או גרסא חדשה של SmartHub (שהוא תוכנה בפני עצמה) יגרום למשהו מסוים להשתבש. עושים בדיקות רבות, אבל כשיש כ"כ הרבה פרמטרים בדרך, קורה לפעמים שיש תקלות.
עם זאת, אני חייב להודות כי לא שמעתי על תופעה כזו באופן גורף, ולמעשה כאן בפורום נחשפתי לזה לראשונה.
אשמח לקבל תגובות עם פרטים (דגם מדויק, גרסת Firmware, גרסת SmartHub וכדומה) כדי שנבין אם זה משהו נקודתי או גלובאלי.
מתוך SmartHub בצעו
ואז
2
8
9
1
ואז יוצג לכם על המסך חלון עם כל הפרטים. צלמו והעלו לפה (רק מי שסובל מהבעיה שתוארה, בבקשה)
שוב, ההליך הוא
FF
2
8
9
1
תודה
אביב הוד
מנהל תוכן
סמסונג ישראל
שלום אביב ותודה על תשומת הלב.
ובכל זאת, לא מדובר ב-"אתרים אחרים", אך באתר של SAMSUNG רישמי לאזור אחר אבל לאותו דגם של טלויזיה. נראה איזו גירסה של FIRMWARE תתפרסם בישראל ומתי (האם באמת עושים פה התאמה של FIRMWARE). ברור שבדיקות ל-LOCALE של ישראל חשובות, אבל בנקודת זמן הזו בעיות של SMART HUB לא השאירו הרבה בררה. התוכנה יותר מהירה לאחר העדכון, אך יש עדיין ניסיונות חוזרים לעידכון עצמי...
אני מצרף את המידע המבוקש. שמתי לב שהזמן מאופס, אבל כיוונתי אותו פעמים רבות. זו כנראה עוד בעיה שגורמת ל-HUB לבקש עדכונים כל הזמן.
תודה
זה בדיוק מה שהייתי עונה ללקוחות שליראשית, אני לא ממליץ להוריד גרסאות מאתרים אחרים, למרות שברוב המקרים הטלוויזיה לא אמורה לקבל אותם.
מומלץ לחכות לגרסא רשמית שמשוחררת לשרת שהטלוויזיה רואה בדיפולט שלה....
חיפוש פשוט ב-GOOGLE מגלה שהבעיה הזו מדווחת מדי פעם ובסוף "נעלמת". אם נכנסים לפורום של SAMSUNG, יש הודעה על שיחרור של SDK 4.0 וגם על עדכונים שמבוצעים באתרי החברה עם תאריכים והתנצלות על שיבושים בעבודת האתרים אלו. אנני מבין גדול במה שקורה ברשת של SAMSUNG בזמן העדכונים, אבל עושה רושם שהם גורמים לבעיות עם משתמשי קצה. היה נחמד לקבל התראות גם בקהילת המשתמשים.ם זאת, אני חייב להודות כי לא שמעתי על תופעה כזו באופן גורף, ולמעשה כאן בפורום נחשפתי לזה לראשונה.
אשמח לקבל תגובות עם פרטים (דגם מדויק, גרסת Firmware, גרסת SmartHub וכדומה) כדי שנבין אם זה משהו נקודתי או גלובאלי....
אני מצרף את המידע המבוקש. שמתי לב שהזמן מאופס, אבל כיוונתי אותו פעמים רבות. זו כנראה עוד בעיה שגורמת ל-HUB לבקש עדכונים כל הזמן.
תודה
[/quote]
חיפוש פשוט ב-GOOGLE מגלה שהבעיה הזו מדווחת מדי פעם ובסוף "נעלמת". אם נכנסים לפורום של SAMSUNG, יש הודעה על שיחרור של SDK 4.0 וגם על עדכונים שמבוצעים באתרי החברה עם תאריכים והתנצלות על שיבושים בעבודת האתרים אלו. אנני מבין גדול במה שקורה ברשת של SAMSUNG בזמן העדכונים, אבל עושה רושם שהם גורמים לבעיות עם משתמשי קצה. היה נחמד לקבל התראות גם בקהילת המשתמשים.
תודה[/quote]
אין קשר בין שרתי ה SDK ושרתי ה Firmware.
הסיבה שאני לא ממליץ להוריד מאתרים של מדינות אחרות היא בגלל כל מיני התאמות שמתבצעות ל Firmware ביחס לישראל.
בימים אלה עמלים בעיקר על התאמות לדגמי 2013, אבל גם זה לא אמור להשפיע.
מהתמונה שהעלית, על פניו, אתה ואני באותן גרסאות. ההבדלים בין המצב אצלך ואצלי מינוריים, אבל אני צריך לבדוק מול קוריאה את ההשלכות שלהם (למשל model.info file).
בנוסף, עושה רושם שלפחות כאן בפורום אתה בעמדת מיעוט.
זה לא אומר שלא אטפל בבעיה שלך, רק שכנראה זו לא מגיפה.
אביב הוד
חיפוש פשוט ב-GOOGLE מגלה שהבעיה הזו מדווחת מדי פעם ובסוף "נעלמת". אם נכנסים לפורום של SAMSUNG, יש הודעה על שיחרור של SDK 4.0 וגם על עדכונים שמבוצעים באתרי החברה עם תאריכים והתנצלות על שיבושים בעבודת האתרים אלו. אנני מבין גדול במה שקורה ברשת של SAMSUNG בזמן העדכונים, אבל עושה רושם שהם גורמים לבעיות עם משתמשי קצה. היה נחמד לקבל התראות גם בקהילת המשתמשים.
תודה[/quote]
אין קשר בין שרתי ה SDK ושרתי ה Firmware.
הסיבה שאני לא ממליץ להוריד מאתרים של מדינות אחרות היא בגלל כל מיני התאמות שמתבצעות ל Firmware ביחס לישראל.
בימים אלה עמלים בעיקר על התאמות לדגמי 2013, אבל גם זה לא אמור להשפיע.
מהתמונה שהעלית, על פניו, אתה ואני באותן גרסאות. ההבדלים בין המצב אצלך ואצלי מינוריים, אבל אני צריך לבדוק מול קוריאה את ההשלכות שלהם (למשל model.info file).
בנוסף, עושה רושם שלפחות כאן בפורום אתה בעמדת מיעוט.
זה לא אומר שלא אטפל בבעיה שלך, רק שכנראה זו לא מגיפה.
אביב הוד
אביב,
טוב לראות אותך כאן. נסיונות פניה שלי לתמיכה של סמסונג לא ממש זכו לתגובה. גם בחנות ממנה רכשתי את המסך לא ידעו לעזור לי, וכמו שהם עצמם אמרו - "הרוב של הלקוחות בכלל לא משתמש ב smart hub".
אני לא יכול להעלות צילום כרגע, אעלה מאוחר יותר.
אגב, בעיה דומה היתה גם במסך נוסף, מדגם es6200.
טוב לראות אותך כאן. נסיונות פניה שלי לתמיכה של סמסונג לא ממש זכו לתגובה. גם בחנות ממנה רכשתי את המסך לא ידעו לעזור לי, וכמו שהם עצמם אמרו - "הרוב של הלקוחות בכלל לא משתמש ב smart hub".
אני לא יכול להעלות צילום כרגע, אעלה מאוחר יותר.
אגב, בעיה דומה היתה גם במסך נוסף, מדגם es6200.
שלום אביב,
בכל אופן, אני מודה לך על הטיפול בנושא ואני מוכן לנסות עדכונים או קינפוגים כדי לפתור את הבעיות שציינתי. אני שמח שמישהו מ-SAMSUNG הרים את הכפפה כי התמיכה לא עזרה לי הרבה.
מה אם השעון לא מכוון? הוא לא יכול לגרום לבעיות?מהתמונה שהעלית, על פניו, אתה ואני באותן גרסאות. ההבדלים בין המצב אצלך ואצלי מינוריים, אבל אני צריך לבדוק מול קוריאה את ההשלכות שלהם (למשל model.info file)....
אנני יודע לכמה אנשים בפורום יש SMART TV, אז קשה לי להגיד אם זה מדגם מייצג. בשירשור הנוכחי יש עוד כמה תגובות דומות ובאינטרנט יש תלונות שצצות מדי פעם.בנוסף, עושה רושם שלפחות כאן בפורום אתה בעמדת מיעוט.
זה לא אומר שלא אטפל בבעיה שלך, רק שכנראה זו לא מגיפה....
בכל אופן, אני מודה לך על הטיפול בנושא ואני מוכן לנסות עדכונים או קינפוגים כדי לפתור את הבעיות שציינתי. אני שמח שמישהו מ-SAMSUNG הרים את הכפפה כי התמיכה לא עזרה לי הרבה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני יודע שלא ממש יאהבו את זה...
אבל האמת לאמיתה היא שכל קושחה של הדגם שלך, גם מארץ יצור אחרת תעבוד מצויין.
אתה מוזמן לבקר בפורום samygo לקרוא ולהחכים.
לפחות בסדרה D של 2011 לא היתה שום בעיה... בדוק!
לגבי סידרה ES, למיטב ידעתי אין בעיה, מומלץ לקרוא וללמוד את הנושא.
אבל האמת לאמיתה היא שכל קושחה של הדגם שלך, גם מארץ יצור אחרת תעבוד מצויין.
אתה מוזמן לבקר בפורום samygo לקרוא ולהחכים.
לפחות בסדרה D של 2011 לא היתה שום בעיה... בדוק!
לגבי סידרה ES, למיטב ידעתי אין בעיה, מומלץ לקרוא וללמוד את הנושא.
שלום שוב
אצלי בטלוויזיה כרגע יש גרסת Smart Hub שמספרה 4.531
אצל שניכם (gregoryg ו Shed) יש גרסת 4.519
נסו להיכנס ל Smart Hub ולהמתין שם כמה דקות. בתקווה שגרסת SmartHub תתעדכן לכם והמצב ישתפר.
התשובה אינה התגובה הרשמית מקוריאה, בינתיים, אלא רק נסיון שלי לרדת לשורש הבעיה.
תודה
אביב
אצלי בטלוויזיה כרגע יש גרסת Smart Hub שמספרה 4.531
אצל שניכם (gregoryg ו Shed) יש גרסת 4.519
נסו להיכנס ל Smart Hub ולהמתין שם כמה דקות. בתקווה שגרסת SmartHub תתעדכן לכם והמצב ישתפר.
התשובה אינה התגובה הרשמית מקוריאה, בינתיים, אלא רק נסיון שלי לרדת לשורש הבעיה.
תודה
אביב
הייתי, חיכיתי - לא התעדכן. איך מתקדמים?
אם אנחנו כאן - שתי שאלות נוספות:
1. זה נחמד ויפה שיש אפליקציות pre installed. למה אין אפשרות להסיר אותן? אני לא רוצה את האפליקציה של ישראל היום, היא תופסת לי נדלן יקר על המסך, ותקועה לי כמו עצם בגרון בשורה העליונה, שכל בר דעת היה רוצה לשים שם את האפליקציות שהוא משתמש בהן באופן קבוע.
2. איך גורמים לתמיכה של סמסונג ישראל לענות לפניות? הייתי מצפה לשירותיות גבוהה יותר עבור מוצר שעלה 18k .
אם אנחנו כאן - שתי שאלות נוספות:
1. זה נחמד ויפה שיש אפליקציות pre installed. למה אין אפשרות להסיר אותן? אני לא רוצה את האפליקציה של ישראל היום, היא תופסת לי נדלן יקר על המסך, ותקועה לי כמו עצם בגרון בשורה העליונה, שכל בר דעת היה רוצה לשים שם את האפליקציות שהוא משתמש בהן באופן קבוע.
2. איך גורמים לתמיכה של סמסונג ישראל לענות לפניות? הייתי מצפה לשירותיות גבוהה יותר עבור מוצר שעלה 18k .
שלום אביב,
אצלי התבצע עדכון של SOCIAL TV והגירסא השתנתה ל-4.531. הייתי צריך לעשות LOGIN בשביל שזה יקרה. צריך לעשות LOGIN שוב ושוב למרות שקינפגתי AUTO LOGIN.
דבר מוזר שלאחר העדכון, PLUGIN MODEL ו-MODEL CODE מדווחים כ-NULL!
אני לא רואה הרבה הבדל לאחר השינוי. הבוקר SMART HUB לא רוצה להתחבר לאינטרנט יותר אף על פי שמצב הרשת מדווח בסדר ע"י הטלויזיה. התחושה הכלילית היא חוסר יציבות - לא ניתן לצפות מה קורה לאחר שמפעילים SMART HUB. יש גבול כמה RESET אפשר לעשות.
אני גם מסכים לתיאור של חוסר העונים כאשר עובדים מול התמיכה בישראל. באתר הישראלי, אי אפשר אפילו לפתוח חשבון ב-SAMSUNG, אז הייתי צריך להשתמש באתר של USA והמדינה בהגדרות אי אפשר לשנות.
הייתי גם מציע להשתמש ב-STATUS BAR של SMART HUB לדיווח בעיות. עכשיו הוא לא מנוצל עד הסוף וכאשר יש תקלה או HUB לא מאותחל עד הסוף, היה נחמד לראות את זה בשורה תחתונה של המסך.
הסטנדרטים של משתמשים גבוהים מאוד בימינו. אנו מצפים 99.9% עבודה ללא בעיות כי המוצר לא זול בכלל וההשווה היא מול טלפונים שהרבה יותר מתקדמים.
תודה רבה על הקשבה והטיפול בנושא
אצלי התבצע עדכון של SOCIAL TV והגירסא השתנתה ל-4.531. הייתי צריך לעשות LOGIN בשביל שזה יקרה. צריך לעשות LOGIN שוב ושוב למרות שקינפגתי AUTO LOGIN.
דבר מוזר שלאחר העדכון, PLUGIN MODEL ו-MODEL CODE מדווחים כ-NULL!
אני לא רואה הרבה הבדל לאחר השינוי. הבוקר SMART HUB לא רוצה להתחבר לאינטרנט יותר אף על פי שמצב הרשת מדווח בסדר ע"י הטלויזיה. התחושה הכלילית היא חוסר יציבות - לא ניתן לצפות מה קורה לאחר שמפעילים SMART HUB. יש גבול כמה RESET אפשר לעשות.
אני גם מסכים לתיאור של חוסר העונים כאשר עובדים מול התמיכה בישראל. באתר הישראלי, אי אפשר אפילו לפתוח חשבון ב-SAMSUNG, אז הייתי צריך להשתמש באתר של USA והמדינה בהגדרות אי אפשר לשנות.
הייתי גם מציע להשתמש ב-STATUS BAR של SMART HUB לדיווח בעיות. עכשיו הוא לא מנוצל עד הסוף וכאשר יש תקלה או HUB לא מאותחל עד הסוף, היה נחמד לראות את זה בשורה תחתונה של המסך.
הסטנדרטים של משתמשים גבוהים מאוד בימינו. אנו מצפים 99.9% עבודה ללא בעיות כי המוצר לא זול בכלל וההשווה היא מול טלפונים שהרבה יותר מתקדמים.
תודה רבה על הקשבה והטיפול בנושא
איך זה של 6030 אין SMART HUB ?אביב_הוד כתב:שלום וברכה לכולם
מתוך SmartHub בצעו
ואז
2
8
9
1
שוב, ההליך הוא
FF
2
8
9
1
תודה
אביב הוד
מנהל תוכן
סמסונג ישראל...