בעיות בחיבור מחשב לטלויזיה
יש לי טלויזיה של חברת MAG מדגם 3200 שנת יצור 2008. ליש לה יציאות HDMI VGA ו-SCART. קניתי לא מזמן מחשב חדש ויש בו כרטיס מסך של נוידיה דגם 520. כאשר אני מנסה לחבר בעזרת כבר HDMI או VGA המחשב קורס ולא מתחבר לטלויזיה, לא רואים בא כלום. גם בלפטופ אחר שניסיתי לחבר התגובה הייתה אותו הדבר. ניסיתי להשיג קטלוג של הטלויזיה ולא מצאתי בשום מקום, ניסיתי גם לשחק עם ההגדרות שלה ולא יצא מזה שום דבר.
בעבר כן הצלחתי לחבר בין הטלויזיה למחשב ישן לי בעזרת כבל VGA מה שהיום במחשב החדש אני אפילו את זה לא מצליח.
כרגע לטלויזיה מחובר ממיר של הוט בעזרת כבל SCART והכל טוב ויפה. מאוד מוזר לי ש-VGA או ה-HDMI לא מצליחים להתחבר.
אני אשמח לעזרה לפני שאני רץ ומנסה לקנות כבלים מכל סוג או לתקן את הטלויזיה.
תודה.
בעבר כן הצלחתי לחבר בין הטלויזיה למחשב ישן לי בעזרת כבל VGA מה שהיום במחשב החדש אני אפילו את זה לא מצליח.
כרגע לטלויזיה מחובר ממיר של הוט בעזרת כבל SCART והכל טוב ויפה. מאוד מוזר לי ש-VGA או ה-HDMI לא מצליחים להתחבר.
אני אשמח לעזרה לפני שאני רץ ומנסה לקנות כבלים מכל סוג או לתקן את הטלויזיה.
תודה.
בדקתי גם במחב נייד וגם בנייח. בנייח יש כרטיס מסך של נוידיה דגם 520 עם יציאות dvi hdmi vga. המחשבים נתקעים ושניהם נותנים הודעה שכרטיס המסך קורס או משהו בסיגנון. הטלויזיה לא מציגה תמונה בשום חיבור כאשר המחשבים מחוברים אליה.JEXY כתב:מה הכוונה מחשב קורס??? מסך כחול עם מס' שגיאות? או שפשוט לא מציג תמונה...
זה מחשב נייד או נייח?
הכרטיס מסך מעודכן או שהוא מוגדר כגנרי?...
עידכנתי את כרטיס המסך עפ הגדרות היצרן. הכרטיס עובד עם מסך המחשב הרגיל שלו בחיבור vga.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
Re: תשנה רזולוציה יכול להיות שהטלויזיה לא תומכת
מנסיוני במצב של רזולוציה שונה המסך ירשום OUT OF RANGE ולא יפיל את המחשבים...razgo כתב:שווה בדיקה...
Re: תשנה רזולוציה יכול להיות שהטלויזיה לא תומכת
אין ספור פעמים שניסיתי לשחק עם הרזולוציה וזה לא עבד לצערי.razgo כתב:שווה בדיקה...
יש עיניין מוזר. לפני שבועיים עברתי דירה וגם קניתי מחשב חדש בערך שבוע לפני. לפני כל זה עם המחשב הישן ראיתי את המחשב בטלויזיה דרך כבל vga שמחובר לכרטיס על הלוח אם הכרטיס הכי פשוט שיש בעולם. כאילו משהו קרה במעבר דירה לטלויזיה רק שאני לא מצליח להבין מה זה. כי שידורי הוט עם ממיר וכבל scart אני כן רואה בסדר.JEXY כתב:מוזר... אולי תקלה בטלויזיה.
יש טלויזיה אחרת שניתן לבדוק איתה? למשל חבר או משפחה.. תבדוק עם אותם כבלים שאתה מנסה לחבר את MAG...
אני אבדוק למצוא טלויזיה אחרת ולבדוק עליה למרות שזה לא פשוט.
יש את הפאנל של נוידיה, שגם איתו ניסיתי לשחק ולעדכן ושום תוצאה גם כאן. בהתחלה הייתי בטוח שיש התנגשות בכרטיס אבל אמרו לי שאין דבר כזה. כאמור הכרטיס עובד עם חיבור ה-VGA שאליו מחובר מסך המחשב.JEXY כתב:האם בהגדרות יש לך את הפאנל של NVIDIA או לוח בקרה של הWINDOWS זה מה שמופיע לך?
במילים אחרות אני שואל האם הכרטיס בעל דרייבר מותאם או דרייבר גנרי?...
התפתחות חדשה בסיפור.
חיברתי את המחשב הישן שלי והכל עובד בו כמו שצריך, ז"א כרטיס אונבורד רגיל עם כבל VGA מחובר לטלויזיה והכל טוב.
החזרתי למחשב החדש, העברתי לסייפ מוד וגם כאן עובד עם כבל VGA דרך הכרטיס של נוידיה. החזרתי למצב רגיל עם אותם נתוני רזולוציה של הסייפמוד ושוב פעם אותה התקלה, עכשיו אני בטוח שמדובר בכרטיס או בהגדרות שלו. אבל השאלה היא מה ואיך מסדרים את זה. הכרטיס מעודכן לגירסה האחרונה.
חיברתי את המחשב הישן שלי והכל עובד בו כמו שצריך, ז"א כרטיס אונבורד רגיל עם כבל VGA מחובר לטלויזיה והכל טוב.
החזרתי למחשב החדש, העברתי לסייפ מוד וגם כאן עובד עם כבל VGA דרך הכרטיס של נוידיה. החזרתי למצב רגיל עם אותם נתוני רזולוציה של הסייפמוד ושוב פעם אותה התקלה, עכשיו אני בטוח שמדובר בכרטיס או בהגדרות שלו. אבל השאלה היא מה ואיך מסדרים את זה. הכרטיס מעודכן לגירסה האחרונה.
יש לי מחשב נייד SAMSUNG 300V5A-S0AIL ומכשיר טלויזיה LCD ישן מסוג טושיבה (ללא HDMI) אני מנסה לחבר אותו בכבל HDMI לממיר הדיגיטלי (קונקה) אבל אין כל תוצאות.
שאלתי היא האם החיבור אפשרי ואם כן האם ישנן פעולות נוספות שעלי לבצע, במחשב או בטלויזיה, כדי לראות את המחשב בטלויזיה?
בתודה מראש.
שרון.
שאלתי היא האם החיבור אפשרי ואם כן האם ישנן פעולות נוספות שעלי לבצע, במחשב או בטלויזיה, כדי לראות את המחשב בטלויזיה?
בתודה מראש.
שרון.
מה קשור? פתח שרשור משלך.shagam11 כתב:יש לי מחשב נייד SAMSUNG 300V5A-S0AIL ומכשיר טלויזיה LCD ישן מסוג טושיבה (ללא HDMI) אני מנסה לחבר אותו בכבל HDMI לממיר הדיגיטלי (קונקה) אבל אין כל תוצאות.
בתודה מראש.
שרון....
ואי אפשר לחבר ממיר כזה למחשב, מה שיש לו זו יציאת HDMI ולא כניסה, וזה גם במחשב. אי אפשר לחבר יציאה ליציאה.
..