סרטים בסראונד

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Kroi444 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שבת שלום,
בדרך כלל שאני מוריד סרטים, אני נכנס לאתר של תרגומי סרטים לעברית ומחפש גרסא שרשום שם DTS / Dolby ו 1080p.

כאשר אני מוצא אני מחפש את זה באתר של הורדות פיראטיות או בגוגל,
בזמן האחרון יצא כל מיני סרטים ממש יפים לא מזמן ועדיין אין להם תרגום באיכות טובה ובסראונד (בקיצור אין בלו ריי).

ורציתי לדעת איך אתם משיגים סרטים שאתם מקרינים בקולנוע הביתי אצלכם?
אתם עושים כמוני ומחפשים ככה או שאתם מחפשים באתר ספציפי או שאפילו קונים דיסקים מקוריים?

----------------------------------------------------------------------------------
אם אתם קונים דיסק מקורי אז יש לי כמה שאלות לגבי קניית דיסק מקורי:

1) כמה עולה דיסק מקורי (בלו ריי) של סרטים בדרך כלל ואיפה קונים?
2) אם אני קונה דיסק מקורי יש דרך כלשהי לשים לסרט תרגום עברי?
3) אפשר לקנות דיסק מקורי לכל סרט שקיים? או רק לסרטים מסוימים?
---------------------------------------------------------------------------------

דיון פורה,
ותודה רבה לעוזרים! :wink:

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #2 

אני אישית פורץ לחנויות שמוכרות סרטים בבלוריי וגונב את הסרטים שאני רוצה, כולל התרגום... בגלל קצב ההעלאה האיטי באינטרנט בארץ, זו השיטה הכי מהירה להורדה פרטית...

עכשיו ברצינות, לא נראה לי שהולך להיות כאן דיון פורה, כי לא הרבה יענו לך על שאלות שנוגדות את חוקי הפורום.. בכל מקרה, לי ולרוב החברים כאן, קיומו של התרגום בערבית אינו מהווה גורם מכריע... אולי כדאי שאת הכסף שאתה חוסך בהודרה של סרטים תשקיע בקורס ללימוד אנגלית, כך שלא תהיה יותר תלוי בתרגום בעברית, ותוכל לגנוב גם סרטים ב FHD ו DTD-HD...

Kroi444 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

Sexter כתב:אני אישית פורץ לחנויות שמוכרות סרטים בבלוריי וגונב את הסרטים שאני רוצה, כולל התרגום... בגלל קצב ההעלאה האיטי באינטרנט בארץ, זו השיטה הכי מהירה להורדה פרטית...

עכשיו ברצינות, לא נראה לי שהולך להיות כאן דיון פורה, כי לא הרבה יענו לך על שאלות שנוגדות את חוקי הפורום.. בכל מקרה, לי ולרוב החברים כאן, קיומו של התרגום בערבית אינו מהווה גורם מכריע... אולי כדאי שאת הכסף שאתה חוסך בהודרה של סרטים תשקיע בקורס ללימוד אנגלית, כך שלא תהיה יותר תלוי בתרגום בעברית, ותוכל לגנוב גם סרטים ב FHD ו DTD-HD...
...
אני יודע אנגלית אבל לא אנגלית ברמה גבוהה מאוד בכדי לראות סרטים ולהבין את כל מה שאומרים..

ואני לא מבין מה כל כך נוגד את חוקי הפורום,
לא אמרתי לכם תביאו לי אתר שאפשר להוריד סרטים פיראטים כולה שאלתי איך חברי הפורום מורידים סרטים ואמרתי שאני מוריד פיראטית, כמו אלפי אנשים בארץ ומיליוני אנשים בעולם.

שאלתי איך קונים סרטי בלו ריי ואיפה אם לא שמת לב..!
זה לא שאני מוריד את הסרטים האלה רק בגלל שהם בחינם זה גם כי אני לא יודע איפה ואיך קונים אותם.

lllliiioor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

לפני שמשוחררות גרסאות הבלוריי והDD/DTS משתחררות גרסאות עם תמונה נחותה וסאונד בהתאם.
לגבי דיסק מקורי, אם אתה קונה בארץ לרובם יש תרגום, אפשר לקנות בספריות ווידיאו (אין הרבה כאלה, אבל אפשר למצוא...)

Kroi444 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

lllliiioor כתב:לפני שמשוחררות גרסאות הבלוריי והDD/DTS משתחררות גרסאות עם תמונה נחותה וסאונד בהתאם.
לגבי דיסק מקורי, אם אתה קונה בארץ לרובם יש תרגום, אפשר לקנות בספריות ווידיאו (אין הרבה כאלה, אבל אפשר למצוא...)
...
ויש אפשרות לקנות באתרי אינטרנט סרטים חדשים שיצאו רק לא מזמן?
(אני מתכוון ללקנות באינטרנט ולהוריד למחשב את הסרט באופן חוקי או להזמין בדואר שישלחו לארץ, אחד מהאופציות)

סתם לדוגמא,
הסרט פעילות על טבעית 4 אפשר לקנות באינטרנט?

ונגיד שאני מוצא תרגום עברי באתר ישראלי,
אני יכול להוריד ולשים לסרט או שבגלל שהוא מקורי אז אי אפשר?

ותודה רבה על העזרה!

דרך אגב, אתה קונה בדיסקים?

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #6 

אז ככה לדעתי הסיכוי למצוא סרטים חדשים בבלוריי עם תרגום לעברית דיי קלוש.
בכלל נראה שבלוריי לא כזה תפס בארץ ולכן הפיראטיות חוגגת אפילו יותר מבעידן ה dvd
בתשובה לשאלתך , כאשר יוצאת גרסת בלוריי לסרט בדרך כלל עושים לה סינכרון מכתוביות שקיימות קודם לגירסאות נחותות יותר.
הסינכרון הזה מגיע דיי מהר. גג 24 שעות לרוב.
כלומר אם לא ראית גירסאת תרגום של בלוריי ניתן להסיק שסביר שלא דלף עדיין בלוריי לרשת.
בקיצור אם אתה חייב תרגום אז זה ממש לא משנה לך.
קודם תמצא תרגום. אחר כך תחפש את הקובץ להורדה .

Kroi444 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

ron5054 כתב:אז ככה לדעתי הסיכוי למצוא סרטים חדשים בבלוריי עם תרגום לעברית דיי קלוש.
בכלל נראה שבלוריי לא כזה תפס בארץ ולכן הפיראטיות חוגגת אפילו יותר מבעידן ה dvd
בתשובה לשאלתך , כאשר יוצאת גרסת בלוריי לסרט בדרך כלל עושים לה סינכרון מכתוביות שקיימות קודם לגירסאות נחותות יותר.
הסינכרון הזה מגיע דיי מהר. גג 24 שעות לרוב.
כלומר אם לא ראית גירסאת תרגום של בלוריי ניתן להסיק שסביר שלא דלף עדיין בלוריי לרשת.
בקיצור אם אתה חייב תרגום אז זה ממש לא משנה לך.
קודם תמצא תרגום. אחר כך תחפש את הקובץ להורדה .
...
הבנתי אותך..

אבל סתם כדי לדעת יש אפשרות לקנות באינטרנט סרט מקורי בבלוריי (ללא תרגום)?
וכשאני אומר באינטרנט אני מתכוון גם לאתרים בחו"ל לשישלחו לי את זה בדיסק או שאחרי הקנייה יהיה אפשרות להוריד את הסרט.

תודה על העזרה.

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #8 

לקנות דיסק בלוריי מחול כמובן שניתן מאתרים כמו אמזון וכו'
כמובן ש95 אחוז יהיה בלי תרגום.
לא מכיר אופציית הורדה חוקית.

Kroi444 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

ron5054 כתב:לקנות דיסק בלוריי מחול כמובן שניתן מאתרים כמו אמזון וכו'
כמובן ש95 אחוז יהיה בלי תרגום.
לא מכיר אופציית הורדה חוקית.
...
ברור לי שזה יהיה בלי תרגום אבל אם קונים מאמזון וכאלה זה נחשב לקניה חוקית או שזה גם משהו שהוריד את זה בצורה לא חוקית ומביאים לי דיסק צרוב?

ונגיד שאני מוצא תרגום עברי באתר ישראלי ואני מוריד, אני יכול להפעיל אותו עם הסרט מהדיסק או שזה רק אם הסרט שמור לי על המחשב?

lllliiioor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #10 

יש ברמה"ש מקום נחמד שמוכר ומשכיר סרטים ומשחקים לXBOX ולPS3
http://www.kino.co.il/index.aspx?t=Blu-ray&rnd=2

לגבי מדיה דיגיטלית, אפשר להשיג מהרבה מאוד מקורות, אבל לצערי כמעט ואין תרגום בעברית, בחלקם גם אין גישה מישראל-
hulu
barnes and noble
blockbuster
netflix
amazon
google play

הבעיה העיקרית היא שאי אפשר להדביק תרגום עברי על סרט ברשת, שלא נדבר על כך שהתרגומים תואמים לגרסאות הפיראטיות.

SHLOMIS1Z
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1124
נתן תודות: 157 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #11 

lllliiioor כתב:הבעיה העיקרית היא שאי אפשר להדביק תרגום עברי על סרט ברשת, שלא נדבר על כך שהתרגומים תואמים לגרסאות הפיראטיות.
...
היכן זה רשום ??? :lol:
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”