שאלה | לגבי חיבור רמקולים ל ONKYO TX-NR 818
ONKYO TX-NR 818
היי
ברשותי זוג רמקולים Klipsch RF-3 כלל סנטר תואם
והרמקולים שלי הם מתוצרת ארצות הברית ,
ויש לי עוד זוג של דלקוויסט QX9 ,
כרגע אין לי שום רסיבר,
אני רוצה לקנות את ONKYO TX-NR 818 חבר המליץ
לי על המגבר הזה ,
השימושים שלי למגבר שמיעת מוזיקה וקולנוע בתי ,
וכל זה רק לחדר שלי ,
ואני רוצה לדעת בבקשה
1 איך ניראה השילוב בין המגבר עם כל הרמקולים
2 האם תהיה אפשרות שהמגבר ינצל את המקסימום
של אכות עם Klipsch RF-3
אודה לעוזרים
היי
ברשותי זוג רמקולים Klipsch RF-3 כלל סנטר תואם
והרמקולים שלי הם מתוצרת ארצות הברית ,
ויש לי עוד זוג של דלקוויסט QX9 ,
כרגע אין לי שום רסיבר,
אני רוצה לקנות את ONKYO TX-NR 818 חבר המליץ
לי על המגבר הזה ,
השימושים שלי למגבר שמיעת מוזיקה וקולנוע בתי ,
וכל זה רק לחדר שלי ,
ואני רוצה לדעת בבקשה
1 איך ניראה השילוב בין המגבר עם כל הרמקולים
2 האם תהיה אפשרות שהמגבר ינצל את המקסימום
של אכות עם Klipsch RF-3
אודה לעוזרים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17928
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2493 פעמים
לא צריך שום איש מקצוע בשביל כיול והתקנהnoam3039 כתב:תודה על התגובהJEXY כתב:שילוב מעולה גם לקולנוע ובעיקר במוזיקה... עכשיו נשאר זה רק למצוא כזה במחיר אטרקטיבי, התקנה וכיול על ידי איש מקצוע....![]()
אשמח לדעת מה זה כיול...
קנה את הרסיבר ונסביר לך באופן מקצועי איך לכייל ואיך להתקין
לא סיפור גדול.
הרסיבר כולל מערכת כיול מובנת כולל מיקרופון מיוחד לכיול.
תודה רבה על התגובה המיקצועיתistarmini כתב:לא צריך שום איש מקצוע בשביל כיול והתקנהnoam3039 כתב:תודה על התגובהJEXY כתב:שילוב מעולה גם לקולנוע ובעיקר במוזיקה... עכשיו נשאר זה רק למצוא כזה במחיר אטרקטיבי, התקנה וכיול על ידי איש מקצוע....![]()
אשמח לדעת מה זה כיול...
לא סיפור גדול.
הרסיבר כולל מערכת כיול מובנת כולל מיקרופון מיוחד לכיול....
אפשר לנעול
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
ככל הנראה יש לך קצת בעיה בהבנת הנקרא...istarmini כתב:לא צריך שום איש מקצוע בשביל כיול והתקנהnoam3039 כתב:תודה על התגובהJEXY כתב:שילוב מעולה גם לקולנוע ובעיקר במוזיקה... עכשיו נשאר זה רק למצוא כזה במחיר אטרקטיבי, התקנה וכיול על ידי איש מקצוע....![]()
אשמח לדעת מה זה כיול...
לא סיפור גדול.
הרסיבר כולל מערכת כיול מובנת כולל מיקרופון מיוחד לכיול....
אני אסביר לך שוב אם תרצה אוכל גם לצייר לך...
לא רשמתי בהודעה שחובה לקחת איש מקצוע בגלל שזה באמת לא חובה... מכוון שפותח השרשור שאל "מה זה כיול", סביר להניח שהוא אינו מבין את המושגים וחבל שלא יוכל להנות מהמערכת שלו רק בגלל שלא השתמש בה כראוי...
אתה מצידך בא ומסית אותו לכיוון אחר לגמרי.. לא רק שאתה לא עונה לו על השאלה "מה זה כיול", אתה גם אומר לו שיקנה (מציב לו עובדה - "קנה את הרסיבר") את הרסיבר ויחבר את המיקרופון המיוחד לכיול... בסופו של דבר פותח השרשור לא רק שעדיין לא הבין מה זה כיול אלא גם יעשה כמו רובוט את הנאמר לו מבלי להבין וזה חבל מאוד.
לכל אחד מגיע להבין ולדעת מה הוא רוכש וכיצד משתמשים בציוד הזה. לכן המלצתי תמיד היא להשתמש באנשי מקצוע שלמטרה זו הם למדו ועובדים בתחום - > לעזור לאנשים ומה לעשות גם לקבל על זה תשלום.
כמו כל המלצה, אף אחד לא חייב לציית לה... מי שמבין ויודע וקורא ולומד יכול וסביר להניח גם רוצה להתקין ולכייל לבד.
מנסיוני 80% לא יודעים, לא מבינים ויותר מזה -> רוצים רק להפעיל ולהנות מבלי לדעת..
בנתיים מציע לך להרגע עם התגובות הילדותיות שלך כי לא רק שזה מוריד מרמת הפורום זה גם מראה הרמה האישית שלך.
יש תיבת תלונות, זכותך להתלונן... כל עוד שנינו לא נפגשנו ולא קרה שום דבר בנינו שמצריך ממך להיות אקטיבי בפורום ולהתגאות שמה שאתה, תמשיך להיות פסיבי ולקרוא בשרשורים שלי על העזרה והתמיכה למשתמשי הפורום וכן עד כמה שזה אולי מפריע לך, על העבודות שאני מבצע אצלם.
המשך חיים נפלאים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כיול זו התאמת אפשרויות המערכת לסביבה.noam3039 כתב:תודה על התגובהJEXY כתב:שילוב מעולה גם לקולנוע ובעיקר במוזיקה... עכשיו נשאר זה רק למצוא כזה במחיר אטרקטיבי, התקנה וכיול על ידי איש מקצוע....![]()
אשמח לדעת מה זה כיול...
סביבה כוונה לרמקולים, מבנה החדר, אקוסטיקה, מיקום האזנה ואפשרויות שונות של קידוד אודיו נוסף של המגבר.
כפי שנרשם מקודם, אותו מיקרופון כיול מגיע יחד עם המגבר. בחוברת הפעלה רשום מה לעשות וכיצד.
מומלץ להעזר באנשי מקצוע בכיוון והגדרת מערכת על מנת להוציא ממנה את המיטב.
לפותח השרשור, מצטער שאני לא יודע לעזור לך עם שאלותייך אבל מכיוון שדובר פה הרבה על ה-RC אז קרא את המסמך הקצר הזה:
http://www.audyssey.com/sites/default/f ... multeq.pdf
לא צריך לדעת הרבה יותר מזה ומההוראות להפעלה במדריך בשביל להפעיל את הRC בצורה טובה. נסה קודם בעצמך
אין לי אודיסי כבר כמה שנים (עוד מעט יהיה שוב) אבל ממה שאני זוכר הרבה פעמים הכיול האוטומטי לא עבד כשורה בגלל מיקום לא נכון של המיקרופון בנקודות השונות.
http://www.audyssey.com/sites/default/f ... multeq.pdf
לא צריך לדעת הרבה יותר מזה ומההוראות להפעלה במדריך בשביל להפעיל את הRC בצורה טובה. נסה קודם בעצמך
אין לי אודיסי כבר כמה שנים (עוד מעט יהיה שוב) אבל ממה שאני זוכר הרבה פעמים הכיול האוטומטי לא עבד כשורה בגלל מיקום לא נכון של המיקרופון בנקודות השונות.
תודה לעוזרים ,
רציתי להוסיף משהו ברשותכם ,
כרגע יש לי מתקין מיקצועי מאוד וזה המתקין הראשי בחנות הסטראו
וטוב שידעתי שגם צריך כיול כי אני באמת אצתרך את זה בגלל החדר שלי
רציתי להוסיף משהו ברשותכם ,
כרגע יש לי מתקין מיקצועי מאוד וזה המתקין הראשי בחנות הסטראו
וטוב שידעתי שגם צריך כיול כי אני באמת אצתרך את זה בגלל החדר שלי
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html