שדרוג מאונקיו 608 - 616 או 515

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ykaul פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום,

ברשותי אונקיו 608 ואני מרוצה ממנו בהחלט. הייתי מעוניין לשדרג אותו ע"מ לקבל בעיקר DLNA (אני ממיר את הדיסקים שלי ל-MP3 לפני שהילדים מחריבים לי אותם וכן לשירים אותם אני כבר קונה בפורמט זה) מה-NAS הביתי שלי. כמו כן, אופציית שליטה מסמארטפון/טאבלט נראה לי נחמד (להורדת בעית "איפה השלט?!").
השוויתי בין הדגמים השונים (http://www.eu.onkyo.com/en/product-comp ... 0631,21718) ולא מצאתי הבדלים משמעותיים בשבילי , אך רציתי לוודא שאני לא מפספס משהו. הרסיבר משודך לרמקולים KEF3005 וב-zone 2 לזוג BOSE 161 ועושה את העבודה - האם ההבדל של Audissy DX משמעותי. ההבדל של 30 וואט נוספים? אני משתמש בן הן למוזיקה (מגוונת, מקלסי לביטלס ולפסטיגלים האחרונים), הן לצפייה בטלוויזיה (HOT HD) והן ל-DVD/Blue-ray מדי פעם.

ד"א, אני לא נעול על אונקיו. המלצות אחרות במחירים 4000 ומטה (עם עדיפות לכיוון 3000) יתקבלו בשמחה (מפריע לי באונקיו ש-zone 2 עובד רק מן הכניסה האנלוגית, למשל).

תודה מראש.

liorparente
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 575
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

טיפ - תבצע המרה אם כבר לFLAC ולא לMP3.

gizzz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 740
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

חבל על הכסף תקנה סטרימר.

ykaul פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

gizzz כתב:חבל על הכסף תקנה סטרימר.
...
תודה, יש לי בוקסי שחשבתי שיהיה בשביל זה ואני מאד לא מרוצה ממנו.

gizzz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 740
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

מנסיון הזרמה של מוזיקה דרך הרסיבר זה לא ממש להיט.
יש לי את ה 616 אין פונטים בעברית , קבצי FLAC הוא לא מנגן , תקנה סטרימר טוב יותר מהבוקסי שיעשה את העבודה כמו שצריך.
יש לך אחלה רסיבר סה"כ , החלפתו בדגם חדש לא יביא לך שום שדרוג בסאונד ובטח שלא בהזרמה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”