חברת Dune HD אשר מוכרת כאחת מיצרניות הסטרימרים המוכרות בארץ ומהגדולות בעולם, הציגה בתערוכת CES 2013 את סדרת הסטרימרים החדשה שלה לשנת 2013 עם התמקדות בתלת מימד.
שרשור תגובות: CES 2013: חברת DUNE HD - מוצרים חדשים, חדשות ותוכניות לעתיד
למאמר: CES 2013: חברת DUNE HD - מוצרים חדשים, חדשות ותוכניות לעתיד

חברת Dune HD אשר מוכרת כאחת מיצרניות הסטרימרים המוכרות בארץ ומהגדולות בעולם, הציגה בתערוכת CES 2013 את סדרת הסטרימרים החדשה שלה לשנת 2013 עם התמקדות בתלת מימד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
godzilla,
ממה שהבנו הם יתערבו מעט מאוד בצד של XBMC, מה שיאפשר להם גם לשחרר גרסאות יחסית מהר.
בנוסף, נגני התוכן ינותקו מה-XBMC, כך שבעצם הם יוכלו לנצל את היכולות של הפלטפורמה.
ממה שהבנו הם יתערבו מעט מאוד בצד של XBMC, מה שיאפשר להם גם לשחרר גרסאות יחסית מהר.
בנוסף, נגני התוכן ינותקו מה-XBMC, כך שבעצם הם יוכלו לנצל את היכולות של הפלטפורמה.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
תענוג!!!
סוף סוף חברה רצינית עם סטרימר רציני + XBMC!! איזה כיף!
נמתין בשקיקה....
סוף סוף חברה רצינית עם סטרימר רציני + XBMC!! איזה כיף!
נמתין בשקיקה....
כתבה מעניינת נראה כביכול יש
הרבה למה לצפות ומצד שני נראה כאילו הסטרימרים החדשים יורדים ביכולות שלהם
"החל מתחילת שנת 2013, כל סטרימר חדש אשר יוצא לשוק ומיועד לנגן תכני בלו-ריי, מגיע עם הגנת Cinavia, דבר אשר מונע ממנו לנגן חלק נכבד מכותרי הבלו-ריי ומקבצי ה- mkv אשר קיימים בסצנת שיתוף הקבצים בשל הגנה אשר מוטמעת על הפסקול. זאת למשל הסיבה לכך שהסטרימר האחרון של חברת Popcorn Hour, ה- A-400 אשר מונע על ידי מעבד מדגם SMP8910 של חברת Sigma Designs, חסר יכולת לנגן תפריטי בלו-ריי."
"החל מתחילת שנת 2013, כל סטרימר חדש אשר יוצא לשוק ומיועד לנגן תכני בלו-ריי, מגיע עם הגנת Cinavia, דבר אשר מונע ממנו לנגן חלק נכבד מכותרי הבלו-ריי ומקבצי ה- mkv אשר קיימים בסצנת שיתוף הקבצים בשל הגנה אשר מוטמעת על הפסקול. זאת למשל הסיבה לכך שהסטרימר האחרון של חברת Popcorn Hour, ה- A-400 אשר מונע על ידי מעבד מדגם SMP8910 של חברת Sigma Designs, חסר יכולת לנגן תפריטי בלו-ריי."
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
זיו
מה לגבי הצמדת תרגום חיצוני לכותרי bd מלאים?
יהיה או לא ?
תודה
מה לגבי הצמדת תרגום חיצוני לכותרי bd מלאים?
יהיה או לא ?
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לא נראה ולא סיפורים.DanDan01 כתב:איסטארמיני-ראיתי שאתה מחכה לפופקורן..נראה כאילו בקרוב מאד תעשה מהפך לכיוון הדיון.עולם אחר לגמרי.כל הכבוד לחברה הזו!...
אני לא צריך תפריטים, לא צריך ממשק משתמש נוצץ.
מי שיתן לי הזרמה ברשת ( דו ותלת מיימד)ללא תפריטים , כולל הצמדת תרגום חיצוני כמו שצריך,ובמלוא היציבות ובמחיר סביר איתו אני הולך.
כרגע הפופ נותן את זה על הניר בלבד.
נראה מה נקבל מה dune .
בהצלחה לכולנו
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
עפ"י הנתונים "על הנייר" מסתמן שהסטרימר הקרוב שלי יהיה כנראה dune.
עכשיו יש שאלה אחרת... איזה דגם
עושה רושם שגם זו תהיה החלטה לא קלה.
עכשיו יש שאלה אחרת... איזה דגם
עושה רושם שגם זו תהיה החלטה לא קלה.
אנדרואיד סטיק עדיין לא ממש סטרימר - נראה אותך מנגן דרך XBMC סרט 720P - גם מקומי וגם דרך רשת....eladme כתב:ניראה מענין .. הבחירה בממשק XBMC
עדין נשמע בעיתי לאור התחרות עם אותם אנדרואיד סטיק..שמריצים את אותו ממשק XBMC...
גם תמיכה בסקינים תשאר?oferlaor כתב:godzilla,
בנוסף, נגני התוכן ינותקו מה-XBMC, כך שבעצם הם יוכלו לנצל את היכולות של הפלטפורמה....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
באופן כללי בלי קשר להודעה מסויימת.שי-כ כתב:לא ממש הבנתי אם זה בא בתגובה להודעה הקודמת שלי. אך אם כן, למחיר כמעט תמיד יש סיבה מוצדקת - במיוחד להבדלי מחירים לאורך זמןguyezra כתב:ההבדל בין דיון לפופקורן הוא גם ואולי בעיקר במחיר.........
מוצדק או לא זה עניין אישי ותקציביממה שאני רואה בפורום רוב המתעניינים במזרימיות לא ממהרים לעבור את האלף שקל במחיר
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אמורים להגיע בסוף החודש. הלוואי שאלה יהיו רמות המחירים גם בארץ.Netstat כתב:האם כבר ידוע מתי יגיעו לארץ ? האם ידועים המחירים שלהם בארץ או צפי מחירים ? באתר שלהם דווקא המחירים סבירים ביותר ה Dune HD TV-303D עולה 199$ וה Dune HD Base 3D עולה 299$ ....