עזרה בבקשה-טלוויזיה פיליפס

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
חנןפריינטה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב לכולם. רכשתי לפני כשנה וחצי טלוויזיית פיליפסLCD "42 דגם 42PFL5405H .אציין ואוסיף בהקשר למקרה שאני מנוי על HOT .לענייננו..לעיתים קרובות קורה שאני מדליק את הטלוויזיה עם השלט של HOT אך מה שקורה בפועל לא רואים תמונה רק שומעים קול!!לא רואים גם את עוצמת הקול אם רוצים להגביר,גם אם משתמשים בשלט של הטלוויזיה עצמה.כל צד מאשים את השני .זה אומר צריך להחליף את הממיר של HOT (ממיר HD ,החלפתי כבר בעבר)והשני אומר שהאשמה תלויה בטלוויזיה עצמה. מה עלי לעשות???גם לאחי יש אותו דגם אך הוא מנוי של YES ולמרות זאת הוא גם סובל מאותה בעיה. אודה לכם על ההעזרה.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #2 

אהלן חנן הודעה ראשונה שלך אז ברוכים הבאים לצל קורותינו ולאתר מספר 1 בארץ בנושאים שקשורים למערכות טלוויזיות רמקולים ועוד כול מיני דברים שנוספו אם השנים על ידי חברה רציניים פה באתר. עכשיו בוא נראה מה אתה רוצה . למה אתה כבר שנה וחצי ככה ? החלפת כבל ? אני מאמין שאצלך הממיר והטלויזיה אם כבל hdmi . ניסית לשחק אם הכבל בכניסות אחרות ? אני לא רואה תקלה אחרת ממה שאתה אומר, לי נראה רק הכבל ולשחק בכניסות וביציאה מהממיר . אם יצא שעזרתי במשהו נשמח כולנו.

rgulian
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 709
שם מלא: רמי
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

גם לאחי יש אותה בעיה מסך 42PFL7403D ,יס.
גם אצלי יש אותה מסך , שהיה לי יס , הייתה אותה בעיה.
הבעיה הופיעה רק בחיבור HDMI.

Acillas
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
שם מלא: acillas
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

בקשר לטלוויזיה שלך
תקרא את העדכון גרסא שיש עליה.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpco ... SE&slg=AEN

הם רושמים שמה הרבה בעיות של סאונד ותמונה, תבדוק את הגרסא האחרונה של הטלוויזיה בהגדרות ותראה אם צריך לעדכן גרסא.
אני הייתי ממליץ להתחיל בזה. (ההורדה למעלה מצד ימין בכחול)

בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”