ממיר של הוט ש"שורף" את כניסות ה-HDMI
להלן סיפור שקרה לחבר שלי ושבטח יעניין חלק מהקוראים:
"יש לי ממיר מקליט מגיק HD של הוט שמחובר לטלויזית LCD של LG.
באחד הימים, כפי הנראה בעקבות ברק, הפסיקה הטלויזיה לפתע להראות שידור מהממיר למרות שהממיר דלוק.
כיבוי והדלקה לא עזרו בכלל, וכאשר חיברתי לכניסת HDMI שונה, הממיר הראה תמונה ללא קול ולפי אפשרויות הקונפיגורציה של הממיר נראה שהוא לא מזהה בכלל שהוא מחובר לHDMI.
כניסת ה HDMI שהייתה מחוברת לממיר בעת התקלה הפסיקה לעבוד ולא ניתן היה לחבר לה שום דבר אחר.
בקיצור הזמנתי תיקון לטלויזיה והחלפה של הממיר.
המתקנים של הטלויזיה ישר זיהו את הבעיה ואמרו שהמון טלוזיות שמחוברות לממיר הזה נדפקת להם כניסת ה HDMI.
עלות החלפה/תיקון של כזה דבר היא באזור ה 1200 ש"ח.
הטכנאים של הוט רק החליפו את הממיר.
ייתכן ויש כאן מקום לתבוע את הוט אבל באותו הרגע חיפשתי פתרון טכנולוגי.
בעקבות כך הרמתי טלפון להוט ובקשתי מגן מתח לכבל תקשורת שלהם (surge protector) או ל HDMI שימנע את הבעיה בעתיד.
לקח קצת זמן להגיע למישהו שמבין על מה אני מדבר והתשובה שקיבלתי היא שהם מודעים לבעיה אבל החליטו לא להתעסק עם זה.
הם רק היו מוכנים לתת לי עזרה טכנית, לא מחייבת, אם אני רוצה לקנות אחד באופן פרטי.
עכשיו מגן לHDMI עולה כ 160$
http://www.etherealhometheater.com/hdmi ... ector.html
מגן ל COAX עולה פחות באזור ה 50$ אבל צריך להבין מה קונים כי יש מגוון תדרים
http://www.iceradioproducts.com/impulse1.html
אני ציפיתי שלכל הפחות ישלחו לי טכנאי ויתקינו לי מגן כזה במקום שישלחו אותי לחפש לבד מה אני צריך ורק בסוף יגידו לי אם זה נראה להם בסדר.
מבחינתי זה סוג של להוסיף חטא על פשע.
לשיפוטכם."
ואני מוסיף -
האם נתקלתם בבעיה הזו? איך אתם מציעים לפתור אותה?
"יש לי ממיר מקליט מגיק HD של הוט שמחובר לטלויזית LCD של LG.
באחד הימים, כפי הנראה בעקבות ברק, הפסיקה הטלויזיה לפתע להראות שידור מהממיר למרות שהממיר דלוק.
כיבוי והדלקה לא עזרו בכלל, וכאשר חיברתי לכניסת HDMI שונה, הממיר הראה תמונה ללא קול ולפי אפשרויות הקונפיגורציה של הממיר נראה שהוא לא מזהה בכלל שהוא מחובר לHDMI.
כניסת ה HDMI שהייתה מחוברת לממיר בעת התקלה הפסיקה לעבוד ולא ניתן היה לחבר לה שום דבר אחר.
בקיצור הזמנתי תיקון לטלויזיה והחלפה של הממיר.
המתקנים של הטלויזיה ישר זיהו את הבעיה ואמרו שהמון טלוזיות שמחוברות לממיר הזה נדפקת להם כניסת ה HDMI.
עלות החלפה/תיקון של כזה דבר היא באזור ה 1200 ש"ח.
הטכנאים של הוט רק החליפו את הממיר.
ייתכן ויש כאן מקום לתבוע את הוט אבל באותו הרגע חיפשתי פתרון טכנולוגי.
בעקבות כך הרמתי טלפון להוט ובקשתי מגן מתח לכבל תקשורת שלהם (surge protector) או ל HDMI שימנע את הבעיה בעתיד.
לקח קצת זמן להגיע למישהו שמבין על מה אני מדבר והתשובה שקיבלתי היא שהם מודעים לבעיה אבל החליטו לא להתעסק עם זה.
הם רק היו מוכנים לתת לי עזרה טכנית, לא מחייבת, אם אני רוצה לקנות אחד באופן פרטי.
עכשיו מגן לHDMI עולה כ 160$
http://www.etherealhometheater.com/hdmi ... ector.html
מגן ל COAX עולה פחות באזור ה 50$ אבל צריך להבין מה קונים כי יש מגוון תדרים
http://www.iceradioproducts.com/impulse1.html
אני ציפיתי שלכל הפחות ישלחו לי טכנאי ויתקינו לי מגן כזה במקום שישלחו אותי לחפש לבד מה אני צריך ורק בסוף יגידו לי אם זה נראה להם בסדר.
מבחינתי זה סוג של להוסיף חטא על פשע.
לשיפוטכם."
ואני מוסיף -
האם נתקלתם בבעיה הזו? איך אתם מציעים לפתור אותה?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
זה יכול לצערי לקרות בכל מוצר ומוצר בלי קשר דווקא לסופת ברקים.. יש גם קפיצות מתח כל הזמן ברשת החשמל הביתית והמוצרי חשמל בבית סופגים הכל...
בסופו של יום מדובר בכבל HDMI שצריך להיות איכותי מחברה מוכרת בתחום ולא *** סיני, מגני ברקים גם על הממיר וגם על הטלוויזיה היקרה ומזל.
היום זה קורה בגלל ממיר ומחר זה יכול לקרות עם כל מוצר אחר שמחובר ב-HDMI...
תעשה גוגל תראה כמה תקלות יש עם חיבורי HDMI.
זה די מבאס אתה צודק ואני לא רוצה להתחלף עמך, הפתרון המהיר והזול במידה ויש לך כניסה נוספת זמינה הינו לחבר עם מפצל HDMI את כל העסק ולעקוף את התיקון היקר, כמו כן את הממיר הייתי ממליץ לחבר בקומפוננט היות והוט מסייגים את העניין עם הכרה חלקית לדברייך באשמת הממיר שלהם - כן יש לדרוש במידה ואתה בוחר לתקן איזו שהיא השתתפות מצד הוט היות והציוד הוא שלהם ואם יש מודעות לתקלה היה צריך לפעול במינימום כדי למנוע אותה מראש קרי כבל איכותי במידה ולא כך הדבר ומגן ברקים מטעם הטכנאי - את זה אני מבין לא קיבלת והנה המצב כיום.
במידה ויתנגדו להגיע עמך לעמק השווה הוועץ בעו"ד ותראה אם יש כאן קייס...
בהצלחה ורק נחת..
בסופו של יום מדובר בכבל HDMI שצריך להיות איכותי מחברה מוכרת בתחום ולא *** סיני, מגני ברקים גם על הממיר וגם על הטלוויזיה היקרה ומזל.
היום זה קורה בגלל ממיר ומחר זה יכול לקרות עם כל מוצר אחר שמחובר ב-HDMI...
תעשה גוגל תראה כמה תקלות יש עם חיבורי HDMI.
זה די מבאס אתה צודק ואני לא רוצה להתחלף עמך, הפתרון המהיר והזול במידה ויש לך כניסה נוספת זמינה הינו לחבר עם מפצל HDMI את כל העסק ולעקוף את התיקון היקר, כמו כן את הממיר הייתי ממליץ לחבר בקומפוננט היות והוט מסייגים את העניין עם הכרה חלקית לדברייך באשמת הממיר שלהם - כן יש לדרוש במידה ואתה בוחר לתקן איזו שהיא השתתפות מצד הוט היות והציוד הוא שלהם ואם יש מודעות לתקלה היה צריך לפעול במינימום כדי למנוע אותה מראש קרי כבל איכותי במידה ולא כך הדבר ומגן ברקים מטעם הטכנאי - את זה אני מבין לא קיבלת והנה המצב כיום.
במידה ויתנגדו להגיע עמך לעמק השווה הוועץ בעו"ד ותראה אם יש כאן קייס...
בהצלחה ורק נחת..
לעבור לכניסה אחרת זה לא ממש פתרון, כי גם היא יכולה להשרף בפעם הבאה שהממיר יעביר מתח/זרם לא נכון.
למה אתה חושב שכבל איכותי קשור לבעיה? מדובר במתח/זרם לא נכון שהממיר מוציא - לא ברור לי איך כבל HDMI "איכותי" יפתור את הבעיה הזו...
יש מגן ברקים לטלויזיה ולממיר. הבעיה כנראה נבעה ממתח גבוה שהגיע דרך כבל האנטנה שמחובר לממיר (כבל קואקס שמחובר מהקיר לממיר), והממיר איכשהו העביר מתח גבוה דרך יציאת ה-HDMI בגלל זה. לכן המחשבה היתה שמגן ברקים על ה-HDMI או על ה-coax עשויים לעזור.
למה אתה חושב שכבל איכותי קשור לבעיה? מדובר במתח/זרם לא נכון שהממיר מוציא - לא ברור לי איך כבל HDMI "איכותי" יפתור את הבעיה הזו...
יש מגן ברקים לטלויזיה ולממיר. הבעיה כנראה נבעה ממתח גבוה שהגיע דרך כבל האנטנה שמחובר לממיר (כבל קואקס שמחובר מהקיר לממיר), והממיר איכשהו העביר מתח גבוה דרך יציאת ה-HDMI בגלל זה. לכן המחשבה היתה שמגן ברקים על ה-HDMI או על ה-coax עשויים לעזור.
- fLy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
אכן פרסמתי פוסט כזה - http://www.hometheater.co.il/vt179799
בוודאות הממיר HotHD(רגיל לא מג'יק) גרם לקצר בלוח הראשי של הטלוויזיה...
לדעתי אין סיכוי שמישהו בהוט(שמילה שלו שווה עדות ולא יכולים לבטל אותה כלאחר יד) היה מודה בבעיה כזו(ואם יש לך אופציה להקליט אחד כזה, לך על זה).
דורון.
בוודאות הממיר HotHD(רגיל לא מג'יק) גרם לקצר בלוח הראשי של הטלוויזיה...
לדעתי אין סיכוי שמישהו בהוט(שמילה שלו שווה עדות ולא יכולים לבטל אותה כלאחר יד) היה מודה בבעיה כזו(ואם יש לך אופציה להקליט אחד כזה, לך על זה).
דורון.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
המתחים ביציאת הHDMI נמוכים,מכדי לשרוף.אולי זה מגיענ מימיר אחר או טלויזיה אחרת שמחוברת לאותו מעגל RFסגור
מערכת הקואקס של הכבלים \לווין היא מערכת משותפת סגורה,אך פרוצה למתחים.
רק איזולטור,יכול למנוע בוודאות כניסת מתח זרה.
אם הכבלים בוודאות התקינו אחד כזה בכניסה לממיר,הסיכוי לשריפת מעגל כניסות הHDMI קלוש ביותר.
לרוב התקלה מתבטאת תחילה בתמונה מושלגת ,עד שסופית נהיה מסך כחול\שחור.
מערכת הקואקס של הכבלים \לווין היא מערכת משותפת סגורה,אך פרוצה למתחים.
רק איזולטור,יכול למנוע בוודאות כניסת מתח זרה.
אם הכבלים בוודאות התקינו אחד כזה בכניסה לממיר,הסיכוי לשריפת מעגל כניסות הHDMI קלוש ביותר.
לרוב התקלה מתבטאת תחילה בתמונה מושלגת ,עד שסופית נהיה מסך כחול\שחור.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- fLy
-
- חבר במועדון HT

זורו44,
אומר לך איך אני כל כך משוכנע שבמקרה שלי זה חיבור הHDMI והחיבור של הוט ספציפית, ולא אחר.
לאחר תיקון הטלוויזיה שלי, חיברתי אליה את אותו הממיר(שעדיין לא ידעתי שאינו תקין) וPS3, שניהם בHDMI(שניהם ורק שניהם היו מחוברים בשעת הקצר), לא ראיתי תמונה, עד שגיליתי שכאשר אני מנתק את הHDMI של הממיר מהטלוויזיה הופה התמונה מהPS3 מופיעה...
החלפתי כבל HDMI לממיר, הוא כבר לא קיצר את הטלוויזיה אבל גיליתי שהוא פשוט לא מציג כלום(אבל מוציא סאונד מהRCA...).
וכך הוט באו להחליף את הממיר שלהם וגם את המגבר שהלך...
וכך, בנוסף לזה שדפקו לי את הטלוויזיה, גם תקעו אותי עם המג'יק המעאפן הזה...נראה לי שהגיע הזמן לשיחת 'יחסינו לאן' עם הוט
דורון.
אומר לך איך אני כל כך משוכנע שבמקרה שלי זה חיבור הHDMI והחיבור של הוט ספציפית, ולא אחר.
לאחר תיקון הטלוויזיה שלי, חיברתי אליה את אותו הממיר(שעדיין לא ידעתי שאינו תקין) וPS3, שניהם בHDMI(שניהם ורק שניהם היו מחוברים בשעת הקצר), לא ראיתי תמונה, עד שגיליתי שכאשר אני מנתק את הHDMI של הממיר מהטלוויזיה הופה התמונה מהPS3 מופיעה...
החלפתי כבל HDMI לממיר, הוא כבר לא קיצר את הטלוויזיה אבל גיליתי שהוא פשוט לא מציג כלום(אבל מוציא סאונד מהRCA...).
וכך הוט באו להחליף את הממיר שלהם וגם את המגבר שהלך...
וכך, בנוסף לזה שדפקו לי את הטלוויזיה, גם תקעו אותי עם המג'יק המעאפן הזה...נראה לי שהגיע הזמן לשיחת 'יחסינו לאן' עם הוט
דורון.
- זורו44
- חבר מכור קשה

נקווה שיפצו אותך.אתה חייב חשבונית עם ציון והדגשה של מעבדת טכנאים ,שהתקלה והנזק מ"הוט מגיק".
אני אישית כעוסק בתחום לשעבר ,לא נתקלתי .אבל מדידה של מתח בנקודות ביציאת ממיר הוט HDMI היתה נותנת,
את הסיבה.

אני אישית כעוסק בתחום לשעבר ,לא נתקלתי .אבל מדידה של מתח בנקודות ביציאת ממיר הוט HDMI היתה נותנת,
את הסיבה.

- fLy
-
- חבר במועדון HT

אני אישית לא נכנסתי איתם לקטע של פיצוי...הנזק היה אצלי 280ש"ח עבור הלוח הראשי+שעתיים עבודה+שלושה שבועות השבתה(בגלל שהייתי צריך להזמין את הלוח הראשי מחו"ל)....לא שווה את הנזק הנפשי שהיה נגרם לי עקב ההתדינות איתם...
אני פשוט חותך ליס אוטוטו, עשה לי את הרושם עד היום שהם יותר חזקים בתחום ה'לקיחת אחריות' על שיבושים ותקלות.
המעבר בא לאו דווקא בגלל התקלה אלא יותר בגלל המג'יק הנוראי...הבנתי ש"אין יותר" ממירי HD רגילים בהוט...ושמו לי במקום הממיר הרגיל ממיר Magic נכה(יותר מהרגיל)...
כנראה שהיחידים שישארו בהוט בעידן הHD הם אנשים שאיבדו כבר את התחושה בבוהן המשלטטת
אני פשוט חותך ליס אוטוטו, עשה לי את הרושם עד היום שהם יותר חזקים בתחום ה'לקיחת אחריות' על שיבושים ותקלות.
המעבר בא לאו דווקא בגלל התקלה אלא יותר בגלל המג'יק הנוראי...הבנתי ש"אין יותר" ממירי HD רגילים בהוט...ושמו לי במקום הממיר הרגיל ממיר Magic נכה(יותר מהרגיל)...
כנראה שהיחידים שישארו בהוט בעידן הHD הם אנשים שאיבדו כבר את התחושה בבוהן המשלטטת
- זורו44
- חבר מכור קשה

ניתקלתי בYES בממירים רגילים ששרפו טלוויזיות.המערכת ביס פרוצה עוד יותר,הממירים מוציאים מתח של 13V,לעומת הממירים בהוט שבמצב תקין לא מוציאים מתח.
חוץ מיזה הממירים המתקדמים משוחזרים ויוציאו לך את הנשמה ,וישרפו לך כסף וזמן .התוכנה במירים תקינה,אך החומרה
ירודה.איכות הHD והSD קטסטרופלית ביס, לתשומת ליבך.
בהצלחה
עדכן בכל מקרה
חוץ מיזה הממירים המתקדמים משוחזרים ויוציאו לך את הנשמה ,וישרפו לך כסף וזמן .התוכנה במירים תקינה,אך החומרה
ירודה.איכות הHD והSD קטסטרופלית ביס, לתשומת ליבך.
בהצלחה
עדכן בכל מקרה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
לא קראתי את כל השירשור אבל הבעיה מוכרת עם ממירי הוט ויס.
היו גם כניסות של רסיברים שנדפקו ממתח גבוה מהממיר.
הטיפ שלי על מנת להימנע עד כמה שניתן מהתופעה:
לפני שאתם מחברים כבל Hdmi מהממיר לכל מכשיר אחר, יש לכבות את הממיר ואת המכשיר שאליו מחברים את הכבל... ממש להוציאם מהחשמל.
רק לאחר חיבור הכבל משני הכיוונים הדליקו את המכשירים.
היו גם כניסות של רסיברים שנדפקו ממתח גבוה מהממיר.
הטיפ שלי על מנת להימנע עד כמה שניתן מהתופעה:
לפני שאתם מחברים כבל Hdmi מהממיר לכל מכשיר אחר, יש לכבות את הממיר ואת המכשיר שאליו מחברים את הכבל... ממש להוציאם מהחשמל.
רק לאחר חיבור הכבל משני הכיוונים הדליקו את המכשירים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
לא, לא, ממש לא בכל פעם שמפעילים טלויזיה.fLy כתב:טלHD,
האם אתה מתכוון לעשות זאת בכל פעם שאתה מפעיל את הטלוויזיה??
התקלה אצלי קרתה אפילו שלא היה קצר בבית...לא היתה לי דרך למזער נזקים.
דורון....
הכוונה שלי שהמתח העודף שעובר בכבל HDMI ביציאה מהממירים יכול לגרום ל"הלם" למסך או רסיבר בעת החיבור. ברסיבר שנשרפה לו כניסה בגלל זה, ממש יצאו ניצוצות מקצה הכבל ומקצוות החיבור (בזמן החיבור ששני המכשירים פעלו). במקרה כזה בלבד, אפשר להימנע מ"קצר" במידה ומכבים את המכשירים בזמן החיבור.
אם מדובר בקצר כאשר החיבור קיים, אין הרבה מה לעשות עם זה.
שמעתי על מצלמות, לפטופים וכד' שנשרף להם כרטיס פנימי שהיו מחוברים בHDMI אפילו שהחיבור היה למחשב.
- fLy
-
- חבר במועדון HT

dman23
אצלי לפחות, זה לא קרה בזמן שום סופה, אפילו באותו השבוע לא היתה שום סופה...
חוץ מזה, הכותרת של ידידנו KZ לא מתלהמת אלא עובדתית ואפילו 'מעודנת' עם המרכאות הכפולות(המיותרות).
לא ברור לי איך אתה משלים בכזאת קלות עם נזק של רכוש שלך...בסופו של דבר לא פוגע לך ברק בבית, אלא בתשתית של הוט ומשם מגיע אליך הביתה...אין לי בעיה עם כוחות הטבע, אני דיי מחבב אותם
דורון.
אצלי לפחות, זה לא קרה בזמן שום סופה, אפילו באותו השבוע לא היתה שום סופה...
חוץ מזה, הכותרת של ידידנו KZ לא מתלהמת אלא עובדתית ואפילו 'מעודנת' עם המרכאות הכפולות(המיותרות).
לא ברור לי איך אתה משלים בכזאת קלות עם נזק של רכוש שלך...בסופו של דבר לא פוגע לך ברק בבית, אלא בתשתית של הוט ומשם מגיע אליך הביתה...אין לי בעיה עם כוחות הטבע, אני דיי מחבב אותם
דורון.
כאיש מקצוע בתחום אני מכיר את הבעיה הזאת טוב מדיי! בכל סופת ברקים שעוברת אני נאלץ להחליף לא מעט ציוד קולנוע ביתי בעל חיבור HDMI.
טלHD גם צודק בדבריו, בכל חיבור/ניתוק של כבל HDMI רצוי מאוד לכבות את המכשירים בכדיי למנוע קצר עם גוף המוצר.
בקשר לממירים גם של יס וגם של הוט, ישנו פתרון שקבלתי מטכנאי אלקטרוניקה והוא הציע לי לחבר לכבל הRJ59 איזולטור ובכך למנוע את כניסת המתח הגבוהה לממיר ומשם ליציאת הHDMI.
כמובן שזה מה שאני עושה מכוון שאין בכך דבר שיכול להזיק.
מה דעתכם? האם זה פתרון באמת יעיל?
טלHD גם צודק בדבריו, בכל חיבור/ניתוק של כבל HDMI רצוי מאוד לכבות את המכשירים בכדיי למנוע קצר עם גוף המוצר.
בקשר לממירים גם של יס וגם של הוט, ישנו פתרון שקבלתי מטכנאי אלקטרוניקה והוא הציע לי לחבר לכבל הRJ59 איזולטור ובכך למנוע את כניסת המתח הגבוהה לממיר ומשם ליציאת הHDMI.
כמובן שזה מה שאני עושה מכוון שאין בכך דבר שיכול להזיק.
מה דעתכם? האם זה פתרון באמת יעיל?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ברוך הבא לפורום!
תפקידו העיקרי של האיזולטור הוא למנוע לא נזקי "ספייקים" אלא למנוע זמזום והפרעות תמונה כתוצאה מלולאות אדמה (Ground loops), אבל בהחלט יש מצב שזה נותן גם הגנה נגד אותם "ספייקים" השורפים חיבורי HDMI.
הוט נותנים את אותו איזולטור בחינם ללקוחות המתלוננים על תופעות כמו זמזום באודיו.
תפקידו העיקרי של האיזולטור הוא למנוע לא נזקי "ספייקים" אלא למנוע זמזום והפרעות תמונה כתוצאה מלולאות אדמה (Ground loops), אבל בהחלט יש מצב שזה נותן גם הגנה נגד אותם "ספייקים" השורפים חיבורי HDMI.
הוט נותנים את אותו איזולטור בחינם ללקוחות המתלוננים על תופעות כמו זמזום באודיו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שלום לכולם
אני קורא את מה שאתם כותבים ובוכה, תקשיבו טוב לזה, זה קרה לי אישית, לא לחבר או למכר
נכון להיום, נהרסו לי 5!!! טלוויזיות, למזלי הטלוויזיה הייתה חדשה והחברה תיקנה / החליפה אותה בכל פעם ללא עלות
בנוסף הוט כבר החליפו לי 4 ממירים של הוט מג'יק
אתמול החליפו לי את הטלויזה בפעם האחרונה, ומחר אמור להגיע אלי טכנאי של הוט להחליף את הממיר השרוף
(נ.ב. הודעתי על התקלה ביום רביעי שעבר ורק מחר מחר - 8 ימי המתנה היה המועד הפנוי הראשון להזמנת טכנאי !!!!!)
כל הפעמים נבעו מקפיצת מתח חשמל.
אני מיואש לגמרי ולא יודע מה לעשות?
האם לוותר על ה- HD ולחזור לממיר רגיל או שיש פתרון שימנה את שריפת הטלוויזה שוב, נמאס לי מהעוגמת נפש וההמתנה הבלתי הגיונית עד לתיקון התקלה.
אודה לעזרתכם,
הבעיה של מעבר ליס הוא המחיר!!! יותר מ-40% גבוה יותר.
אני קורא את מה שאתם כותבים ובוכה, תקשיבו טוב לזה, זה קרה לי אישית, לא לחבר או למכר
נכון להיום, נהרסו לי 5!!! טלוויזיות, למזלי הטלוויזיה הייתה חדשה והחברה תיקנה / החליפה אותה בכל פעם ללא עלות
בנוסף הוט כבר החליפו לי 4 ממירים של הוט מג'יק
אתמול החליפו לי את הטלויזה בפעם האחרונה, ומחר אמור להגיע אלי טכנאי של הוט להחליף את הממיר השרוף
(נ.ב. הודעתי על התקלה ביום רביעי שעבר ורק מחר מחר - 8 ימי המתנה היה המועד הפנוי הראשון להזמנת טכנאי !!!!!)
כל הפעמים נבעו מקפיצת מתח חשמל.
אני מיואש לגמרי ולא יודע מה לעשות?
האם לוותר על ה- HD ולחזור לממיר רגיל או שיש פתרון שימנה את שריפת הטלוויזה שוב, נמאס לי מהעוגמת נפש וההמתנה הבלתי הגיונית עד לתיקון התקלה.
אודה לעזרתכם,
הבעיה של מעבר ליס הוא המחיר!!! יותר מ-40% גבוה יותר.