כיריים גז - זכוכית, נירוסטה או אמייל? ויש למישהו המלצה על מדיח צר ותנור?
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הכיוון הוא בוש להכל. והכל כביכול יהיה לבן.
זכוכית - נראה לי נקי שטוח יחסית ויפה. מצד שני - בטח ייראו כל לכלוך ועלול להיות קשה לניקוי - מה דעת המומחים? או גם רגיש לסריטות?
המדיח צריך להיות צר וחצי אינטגרלי (אני בקושי יצליח למלא אותו - בעתיד הנראה לעין).
תקציב? כיריים עד איזור ה2000, (רוחב סטנדרט), מדיח - אני מבין שבאיזור ה3,000 זה המחיר בערך, ותנור BI - העיקר שיהיה A מבחינת דירוג, וזכוכית כפולה/משולשת שלא יקבלו כוויות אם ייגעו בו. (גם עד 3000 ש"ח).
רב תודות!
זכוכית - נראה לי נקי שטוח יחסית ויפה. מצד שני - בטח ייראו כל לכלוך ועלול להיות קשה לניקוי - מה דעת המומחים? או גם רגיש לסריטות?
המדיח צריך להיות צר וחצי אינטגרלי (אני בקושי יצליח למלא אותו - בעתיד הנראה לעין).
תקציב? כיריים עד איזור ה2000, (רוחב סטנדרט), מדיח - אני מבין שבאיזור ה3,000 זה המחיר בערך, ותנור BI - העיקר שיהיה A מבחינת דירוג, וזכוכית כפולה/משולשת שלא יקבלו כוויות אם ייגעו בו. (גם עד 3000 ש"ח).
רב תודות!
לגבי כיריים - רק זכוכית! מתלכלך בדיוק כמו נירוסטה - איך שאתה מלכלך וקל מאוד לניקוי. שריטות - אל תשפשף עם צמר פלדה ולא יהיו לך שריטות
ברצינות, לפני שנה החלפתי להורים שלי את הכיריים מנירוסטה לזכוכית ואבא שלי אומר שמאז אמא (חולת ניקיון) שלי מברכת אותי בכל פעם שהיא מבשלת.
ברצינות, לפני שנה החלפתי להורים שלי את הכיריים מנירוסטה לזכוכית ואבא שלי אומר שמאז אמא (חולת ניקיון) שלי מברכת אותי בכל פעם שהיא מבשלת.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
איתי, כיריים רק מזכוכית!!!
הכי קל לנקות.
מדיח, הייתי ממליץ לך בכל זאת ללכת על מדיח "רגיל" ולא צר ההפרשים הם לא כאלה משמעותיים.
לי יש חצי אינטגרלי רחב של בוש, לא ממש זוכר את הדגם שלו...
תנור, לי יש את ה-HBA33B550 של בוש, אני מאד מרוצה ממנו, יש אותו גם בפתיחה לצדדים.
הכי קל לנקות.
מדיח, הייתי ממליץ לך בכל זאת ללכת על מדיח "רגיל" ולא צר ההפרשים הם לא כאלה משמעותיים.
לי יש חצי אינטגרלי רחב של בוש, לא ממש זוכר את הדגם שלו...
תנור, לי יש את ה-HBA33B550 של בוש, אני מאד מרוצה ממנו, יש אותו גם בפתיחה לצדדים.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אביהו, קודם תודה.
בנוגע למדיח - ההפרש לא גדול, אבל א. זה תופס לי מקום במטבח קטן. ב. זה אומר עוד חשמל, עוד מים, אבל הכי חשוב, זה כאילו "מחייב" אותך למלא אותו. אני מעריך שייקח לי גם ככה יומיים למלא מדיח. לא רוצה מדיח מסריח
.
בנוגע למדיח - ההפרש לא גדול, אבל א. זה תופס לי מקום במטבח קטן. ב. זה אומר עוד חשמל, עוד מים, אבל הכי חשוב, זה כאילו "מחייב" אותך למלא אותו. אני מעריך שייקח לי גם ככה יומיים למלא מדיח. לא רוצה מדיח מסריח
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לגבי בוש: לפי מה שהבנתי, בוש, סימנס וקונסטרוקטה זה היינו הך מבחינת איכות. קונסטרוקטה פשוט משווק כמוצר זול יותר אבל למעשה מבחינת רכיבים אין שום הבדל בינו לבין שני האחרים.
מתוך כתבה בדה-מרקר: http://www.themarker.com/consumer/1.525794
שהתבקשו הטכנאים להצביע על מותגים אמינים הם דירגו במקום הראשון, לבעלי תקציב מוגבל, שלושה מותגים: בוש, סימנס וקונסטרוקטה. רבים מהם קבעו שמדובר במותגים דומים עד זהים מבחינת המבנה הפנימי שלהם. הטכנאים הוסיפו ואמרו שההבדלים בין המותגים הם קומסטיים בלבד. "המכונה יוצאת מאותו מפעל ומקבלת שינויים קטנים בפאנלים או בכפתורים, אבל מדובר באותם חלקים פנימיים", טוען רקוביצקי. "כשאני פותח אותם אני רואה שהמערכות הפנימיות כמעט זהות". טכנאי נוסף מהאתר, מייקל שטרומפמן (163 מדרגים), מסכים וקובע כי "בוש, קונסטרוקטה וסימנס זה כמעט אותו מוצר מבפנים". למעשה, חברת BSH היא יצרנית ויבואנית המותגים בוש, סימנס וקונסטרוקטה, כשכל מותג ממוצב לפלח אוכלוסייה אחר. "המסקנה המתבקשת היא שמי שרוצה לקבל איכות מבלי לשלם על עלות עודפת של שם מותג יכול לרכוש קונסטרוקטה", אומר נוחם אוחנה, מנהל אתר מידרג. "מחירי מותג זה נמוכים יותר בהשוואה לבוש וסימנס, אך האיכות דומה מאוד".
מתוך כתבה בדה-מרקר: http://www.themarker.com/consumer/1.525794
שהתבקשו הטכנאים להצביע על מותגים אמינים הם דירגו במקום הראשון, לבעלי תקציב מוגבל, שלושה מותגים: בוש, סימנס וקונסטרוקטה. רבים מהם קבעו שמדובר במותגים דומים עד זהים מבחינת המבנה הפנימי שלהם. הטכנאים הוסיפו ואמרו שההבדלים בין המותגים הם קומסטיים בלבד. "המכונה יוצאת מאותו מפעל ומקבלת שינויים קטנים בפאנלים או בכפתורים, אבל מדובר באותם חלקים פנימיים", טוען רקוביצקי. "כשאני פותח אותם אני רואה שהמערכות הפנימיות כמעט זהות". טכנאי נוסף מהאתר, מייקל שטרומפמן (163 מדרגים), מסכים וקובע כי "בוש, קונסטרוקטה וסימנס זה כמעט אותו מוצר מבפנים". למעשה, חברת BSH היא יצרנית ויבואנית המותגים בוש, סימנס וקונסטרוקטה, כשכל מותג ממוצב לפלח אוכלוסייה אחר. "המסקנה המתבקשת היא שמי שרוצה לקבל איכות מבלי לשלם על עלות עודפת של שם מותג יכול לרכוש קונסטרוקטה", אומר נוחם אוחנה, מנהל אתר מידרג. "מחירי מותג זה נמוכים יותר בהשוואה לבוש וסימנס, אך האיכות דומה מאוד".
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אורי - תודה על הטיפ - בינתיים מבדיקה קצרה נראה לי שהצרה היא שהמבחר שם יותר קטן.
אבל נבדוק.
גם ככה ברגע שיש שנה אחריות... זה כבר באמת לא כזה משנה. ועם האבנית שיש לנו, רק צריך להחזיק אצבעות
אבל נבדוק.
גם ככה ברגע שיש שנה אחריות... זה כבר באמת לא כזה משנה. ועם האבנית שיש לנו, רק צריך להחזיק אצבעות
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ד"א,
רק לחזק את מה שאורי כתב, לא מזמן החלפתי מכונת כביסה (גם של בוש
) שעשתה לי לא מעט צרות (מיוצרת בטורקיה...).
ובסוף קניתי קוסטרוקטה, בעיקר בגלל מה שנכתב פה בתגובה של אורי.
מה גם שהיא הגיעה עם אחריות 5 שנים ומיוצרת בגרמניה (כל מכונות הכביסה של 8 ק"ג מהחברות הללו מיוצרות בגרמניה).
איתי,
לגבי אחריות, בד"כ הם נותנים להרחיב אחריות במחיר של 99 ש"ח, או 199 ש"ח (תלוי במוצר) ואז אתה מקבל אחריות מלאה לשלוש שנים במקום שנה.
רק לחזק את מה שאורי כתב, לא מזמן החלפתי מכונת כביסה (גם של בוש
ובסוף קניתי קוסטרוקטה, בעיקר בגלל מה שנכתב פה בתגובה של אורי.
מה גם שהיא הגיעה עם אחריות 5 שנים ומיוצרת בגרמניה (כל מכונות הכביסה של 8 ק"ג מהחברות הללו מיוצרות בגרמניה).
איתי,
לגבי אחריות, בד"כ הם נותנים להרחיב אחריות במחיר של 99 ש"ח, או 199 ש"ח (תלוי במוצר) ואז אתה מקבל אחריות מלאה לשלוש שנים במקום שנה.
- oris74
- חבר במועדון HT

אז זהו שהיבואן של שלושת המותגים מציע הארכת אחריות במעמד ההתקנה - שווה ביותר.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
גמני גמני גמני
רוצה שתגידו לי תודה
אז...
באמת שווה לחפש את הדגמים תוצרת גרמניה
גם במדיחים
והרחבת האחריות אכן מומלצת
למרות שלא יצא לי להשתמש בה עם המוצרים שלהם
רוצה שתגידו לי תודה
אז...
באמת שווה לחפש את הדגמים תוצרת גרמניה
גם במדיחים
והרחבת האחריות אכן מומלצת
למרות שלא יצא לי להשתמש בה עם המוצרים שלהם
העם דורש..... כל מיני דברים
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לBSH יש בחגים מבצעים שווים, אם זה לא בוער כדאי לחכות.
למשל לקונסטרוקטה הרחבת האחריות היא ל5 שנים במקום 3, לתנורים יש מעבד מזון/מסילות טלסקופיות/תבניות מתנה.
התנור שצוין כאן נהדר אבל כבר לא קיים ב"דלת צד" אלא בפתיחה רגילה בלבד.
כפי שנאמר כיריים זכוכית הרבה יותר קלות לניקוי.
שווה לבדוק גם מדיחים של בקו, תנורים של אלקטרולוקס וכיריים של סאוטר.
למשל לקונסטרוקטה הרחבת האחריות היא ל5 שנים במקום 3, לתנורים יש מעבד מזון/מסילות טלסקופיות/תבניות מתנה.
התנור שצוין כאן נהדר אבל כבר לא קיים ב"דלת צד" אלא בפתיחה רגילה בלבד.
כפי שנאמר כיריים זכוכית הרבה יותר קלות לניקוי.
שווה לבדוק גם מדיחים של בקו, תנורים של אלקטרולוקס וכיריים של סאוטר.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מסכים בגדול עם הנאמר על בוש/סימנס/קונסטרוקטה.
כל המוצרים הלבנים אצלי בבית הם של בוש/סימנס.
כיריים זכוכית, מקרר, מכונת כביסה , מייבש, מדיח... ויש עוד.
אין ספק שמדובר במוצרים מצוינים.
דרך אגב, לקונצרן הזה יש עוד מותג על שלא מוכר בארץ...
מדובר ב hi end של המוצרים הלבנים... NEFF.
לגבי החלק של המייבשים בכתבה של הטכנאים ממידרג...
הרוב קישקוש גמור.
מייבש פשוט ב 1000₪ לעולם לא יעשה עבודה של מייבש קונדנסור עם חיישני משקל ולחות ב 3,000₪.
הוא רק יבזבז הרבה יותר זמן וחשמל... וכמובן ישבוק חיים פי 3 יותר מהר.
גם במייבשים, שילמת יותר, קיבלת יותר. אין חוכמות.
כל המוצרים הלבנים אצלי בבית הם של בוש/סימנס.
כיריים זכוכית, מקרר, מכונת כביסה , מייבש, מדיח... ויש עוד.
אין ספק שמדובר במוצרים מצוינים.
דרך אגב, לקונצרן הזה יש עוד מותג על שלא מוכר בארץ...
מדובר ב hi end של המוצרים הלבנים... NEFF.
לגבי החלק של המייבשים בכתבה של הטכנאים ממידרג...
הרוב קישקוש גמור.
מייבש פשוט ב 1000₪ לעולם לא יעשה עבודה של מייבש קונדנסור עם חיישני משקל ולחות ב 3,000₪.
הוא רק יבזבז הרבה יותר זמן וחשמל... וכמובן ישבוק חיים פי 3 יותר מהר.
גם במייבשים, שילמת יותר, קיבלת יותר. אין חוכמות.
- oris74
- חבר במועדון HT

עוד טיפ אחרון ודי:
עדיף לא לרכוש מוצרים עם צג דיגיטלי כי אם הוא מתקלקל, עלות התיקון יקרה מאד.
עדיף לא לרכוש מוצרים עם צג דיגיטלי כי אם הוא מתקלקל, עלות התיקון יקרה מאד.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
תנור:
מציע לך את הדגם הזה של אריסטון, יושב אצלי במטבח. רכשתי לאחר המלצות.
מאפיינים בולטים - ניקוי פירולטי. פעולה שעובדת על חום ומטפלת בכתמי השומן, מנקה את חלל התנור כמעט לחלוטין.
ומה שחשוב עבורך- 3 או 4 שכבות זכוכית, כך שהילדה יכולה לטייל במטבח ללא שום חשש, המעטפת החיצונית לא מתחממת כלל. בנוסף, גוף התנור מבפנים כולו יציקה אחת. אין את גומיות וחלקים שאוטמים בצדדים, כך שלכלוך ושומן לא מתחבא ומצטבר שם, וגם אם כן, הניקוי קל.
דירוג אנרגטי A, צג יפהפה, כולו Touch, לחיוב ולשלילה.
אני ממליץ בחום.
מחיר- או 3,000 או 3,500.
לא זוכר במדוייק.
http://www.hye.co.il/ariston/oven/built ... Z103#!main
מדיח:
הצרים יחסית יקרים יותר, אבל בכל מקרה מציע לא להתפתות ולרכוש רוחב 60, גם אם מתאפשר לך מבחינת מקום,
במיוחד נוכח העובדה שציינת כי אתם לא ממלאים אותו בתכיפות. במצב כזה, עם מדיח גדול הכלים ימתינו הרבה זמן לנקיון, והריח בהתאם.. אנחנו מפעילים את המדיח (צר, אינטגרלי מלא) בממוצע פעם וחצי ביום.
יכול להמליץ לך על דגם GVS9220 של בלומברג, אמנם אינטגרלי מלא (אבל משתלב טוב יותר עם ארונות המטבח) הוא עובד המון, מנקה מצויין. אם אני לא טועה, עלה לנו 2,400 ש"ח, מהותית פחות מהמחירים של בוש, והביצועים טובים.
מציע לך את הדגם הזה של אריסטון, יושב אצלי במטבח. רכשתי לאחר המלצות.
מאפיינים בולטים - ניקוי פירולטי. פעולה שעובדת על חום ומטפלת בכתמי השומן, מנקה את חלל התנור כמעט לחלוטין.
ומה שחשוב עבורך- 3 או 4 שכבות זכוכית, כך שהילדה יכולה לטייל במטבח ללא שום חשש, המעטפת החיצונית לא מתחממת כלל. בנוסף, גוף התנור מבפנים כולו יציקה אחת. אין את גומיות וחלקים שאוטמים בצדדים, כך שלכלוך ושומן לא מתחבא ומצטבר שם, וגם אם כן, הניקוי קל.
דירוג אנרגטי A, צג יפהפה, כולו Touch, לחיוב ולשלילה.
אני ממליץ בחום.
מחיר- או 3,000 או 3,500.
לא זוכר במדוייק.
http://www.hye.co.il/ariston/oven/built ... Z103#!main
מדיח:
הצרים יחסית יקרים יותר, אבל בכל מקרה מציע לא להתפתות ולרכוש רוחב 60, גם אם מתאפשר לך מבחינת מקום,
במיוחד נוכח העובדה שציינת כי אתם לא ממלאים אותו בתכיפות. במצב כזה, עם מדיח גדול הכלים ימתינו הרבה זמן לנקיון, והריח בהתאם.. אנחנו מפעילים את המדיח (צר, אינטגרלי מלא) בממוצע פעם וחצי ביום.
יכול להמליץ לך על דגם GVS9220 של בלומברג, אמנם אינטגרלי מלא (אבל משתלב טוב יותר עם ארונות המטבח) הוא עובד המון, מנקה מצויין. אם אני לא טועה, עלה לנו 2,400 ש"ח, מהותית פחות מהמחירים של בוש, והביצועים טובים.
...
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
טיפ אחד לגבי הכיריים.
מסכים עם כולם שזכוכית הרבה יותר פרקטית.
לגבי הצבע הייתי הולך על צבע "לבנבן מלוכלך" כך שבאמת לא ממש רואים כל כתם והנקיון מאוד נוח וקל.
בהצלחה
מסכים עם כולם שזכוכית הרבה יותר פרקטית.
לגבי הצבע הייתי הולך על צבע "לבנבן מלוכלך" כך שבאמת לא ממש רואים כל כתם והנקיון מאוד נוח וקל.
בהצלחה
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כן מכשירים עם מסכים זה אחלה, אני כבר רואה אותי מתקין סנייק. אולי נחכה לתנור מCES עם אנדרואיד. מסכים ומבין שהמסכים זה מתקון לתקלות, שלא ממש בא לי.
כיריים מזכוכית נסגר.
גילי - מעניין המדיח שלך - נשמע לי מחיר הזוי למדיי. במיוחד שהוא לגמריי אינטגרלי.
אני אבדוק.
לגבי התנור - כמה זמן אורך הניקוי הפירוליטי הזה?
Molvy - יש לך דוגמה/לינק למכשיר כזה?
שוב תודה לכל המשתתפים
כיריים מזכוכית נסגר.
גילי - מעניין המדיח שלך - נשמע לי מחיר הזוי למדיי. במיוחד שהוא לגמריי אינטגרלי.
אני אבדוק.
לגבי התנור - כמה זמן אורך הניקוי הפירוליטי הזה?
Molvy - יש לך דוגמה/לינק למכשיר כזה?
שוב תודה לכל המשתתפים
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אני שמח בשבילך שהמחיר הזוי, וזה אכן המחיר.Itay_Pollak כתב: גילי - מעניין המדיח שלך - נשמע לי מחיר הזוי למדיי. במיוחד שהוא לגמריי אינטגרלי.
אני אבדוק.
לגבי התנור - כמה זמן אורך הניקוי הפירוליטי הזה?...
אם תרצה, אני אלך איתך לחנות שרכשתי ותקנה שם.
לגבי הניקוי,
יש 3 פעולות לבחור, כאשר מה שמבדיל ביניהן זה אורך הפעולה- שעה, שעה וחצי או שעתיים.
בזמן הפעולה הטמפרטורה בתוך התנור מגיעה ל- 500 מעלות, ויש להרחיק ילדים מהתנור, כיוון שהצד החיצוני עלול להתחמם מאוד.
בכל מקרה,
אתה מוזמן לקפוץ עם דבי ולהתרשם..
...