איך אני יכול לחבר ממיר של חברת יס או הוט (והאם יש ממיר מסויים שלהם) לראוטר/מחשב בבית?
אני רוצה לחבר ממיר אחד על מנת לראות את אותו ערוץ בכמה מחשבים - חשבתי לעשות איזו אפליקציה (אני יודע קצת לתכנת) כדי שבכל המחשבים יוכלו לראות... לדוגמא... דה-וויס.. כל אחד בחדר שלו.
בממירים של יס חיבור הרשת נועד לחיבור לאינטרנט בגלל הדו כיווניות שמאפשרת את ההעבודה של הVOD לעומת הלווין ... בממיר של הוט החיבור הזה לא עושה כלום כי הממיר כבר כולל "מודם" מובנה שמחבר אותו לרשת הפנימית של הוט בשביל הVOD והערוצים הפשוטים .. בקיצור תשכך מזה זה לא יעבוד לך לא משנה כמה תרצה. מה שגם שאיך בדיוק אתה תתכנת משהו למערכת הפעלה סגורה שאין לך שום גישה אליה ,שאתה לא יודע שום דבר עליה ולא בטוח שהחומרה בכלל תאפשר את מה שאתה רוצה ...
1) חיבור מספר עיניות לממיר אחד ומשם כל טלוויזיה תציג את אותו המקור שידור קרי הממיר - אם תשנה ערוץ בממיר אז בכל הטלוויזיות הערוץ יוחלף.
2) חיבור הממיר לכרטיס לכידה במחשב ומשם דרך VLC ודומיו הגדרת שיתוף ההזרמה מאותו כרטיס לשאר המחשבים ברשת הביתית.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
רשת באג מייבאים את הסולו שמאפשר צפייה של אדם אחד פר למוצר בעוד ה-PRO מאפשר צפייה של כמה משתמשים בו זמנית אך הוא ניתן לרכישה עצמאית בלבד... גם לא יודע בדבר תאימות שלו לממירי יס/הוט
שים לב שהצעתך נחמדה אך המשתמש נמצא בבית ולא מחוץ לבית ועל כן חבל על כספו..
מה שכן יש עוד אפשרות שעלתה לי לזכרון ואני מתפלא על עצמי שברח לי מהראש שיש מצב שיעשה כאן את העבודה וממש בזול..
מפצל RCA, מחבר צד אחד לממיר ומוציא ממנו בו זמנית לכמה התקנים, העניין הוא שמדובר בלמתוח RCA לכל נקודה ונקודה בדיוק כמו עינית למשל...