ואת
אז יש לי עדכונים
בפעם האחרונה עידכנתי שעברו שדרוג לקרוס חדש שיוצר ע"י פאלקון אנגליה על-פי התיכנון המקורי. לאחרונה החלפתי גם את הטוויטרים מאיזופון לאאודקס המומלצים בתכנית המקורית. היה קצת סרט להחליף אותם כי הלוחית שלהם בצורת מלבן ואילו האיזופון ריבוע. פירקתי את הלוחית, ניסרתי, קדחתי חורים וצבעתי כדי שתתאים.
כזכור, בתכנון המקורי ניתנה אופציה לבחירה של שלושה סוגים - כל ההמלצות שקיבלתי מחברי הפורום שמכירים את הרמקולים וכן מחבר'ה בחו"ל היו שההאאודקס נשמעים הכי טוב.
אלו טוויטרים משי ואכן ההחלפה נתנה גוון ומימדים נוספים לסאונד של הגבוהים ובקלות ניתן להבחין בשינוי לטובה.
יובא לארץ ע"י אחד מחברי הפורום שהשקיע רבות בהבאתו לארץ ושדרוג מקיף אצל יאיר פורמן. למרבה הצער, לא עבדה טוב עבורו התוצאה עם הרמקולים שלו. למרבה השמחה (מבחינתי) נחת אצלי לבסוף.
חבר הפורום nirses שברשותו סטאפ הכולל את המגבר הזה עם הרמקולים האלה נשבע כי שמע עשרות מגברים עם הרמקולים וכי החיבור עם מגבר זה נותן תוצאות נפלאות איתם. להזכירכם רמקולים מאוד לא נצילים ויורדים לעכבה מאוד נמוכה.
לקחתי את המגבר המשופץ אליי לבדיקה ומהשנייה הראשונה היה ברור לי שמכאן הוא כבר לא יוצא.
קשה קצת להעביר תחושות האזנה במילים (בלי להתפלצף יותר מדיי) אבל החיבור פשוט נשמע נפלא!
המגבר מזיז ומחזיק את הרמקולים בקלילות באופן שאף מגבר אחר שאני חיברתי אליהם לא הצליח לעשות. נותן תחושה שכל אחד מהאלמנטים התעורר לחיים. המעבר משקט מוחלט או מוזיקה שקטה להתפרצות של מוזיקה/כלי נגינה או שירה הוא מדהים.
הרבה עבודה הושקעה בפונו סטייג' המיוחד של המגבר והוא נותן תוצאה מעולה!
יש למגבר
מצרף תמונות של ה"בפנוכו" ניתן לראות את קבלי הפילטר החדשים עם חומר בידוד, המייצבים, וההכרטיסון והמנוע של השלט