חיבור רב שקע לUPS, צריך עזרה

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

קודם כל הUPS בכוונתי לרכוש הוא prd650 של אדוויס, צילום החלק האחורי שלו:

הצרכנים שאותם אני יחבר:
1. מחשב HTPC, לשקע גיבוי
2. NAS בעתיד, לשקע גיבוי
3. טלוויזיית פלזמה
4. מודם/ראוטר משולב
5. סביץ' גיגה
6. סט רמקוים אקטיבים
7. ממיר יס מקס טוטאל
8. טלפון DECT,חיבור זמני בלבד

כמו שאתם רואים יש 3 שקעי גיבוי, ו2 שקעי הגנה בלבד, מכל הצרכנים, המחשב הכי קריטי, כי לא ניתן לדעת מתי ילך הדיסק הקשיח (יש אומנם SSD למערכת, אבל במדיה על HDD רגיל), גם יחובר NAS בעתיד הלא קרוב.
איך אבל לעזאזל אני אמור להסתדר אם 2 שקעי הגנה חשבתי לעצמי? אבל יש הרי רב שקע שאפשר להרכיב לו כבל מתאים ובכך לפתור את הבעיה, חשבתי עולי כדי לחבר את הפלזמה בנפרד, ואת הצרכנים הקטנים על רב שקע? יש המלצות? יש לי פה 7 צרכנים שלא צריכים גיבוי בכלל, אבל לפחות שיהיו מוגנים, צריך ווחד רב שקע פה..
prd650
 prd650
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

עולי לעשות חצי חצי כדי לא להאמיס יותר מידי על המכשיר, ואיך לחבר? להרכיב כבל על רב שקע? או לקנות מתאם מוכן ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

EFIBET
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1110
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #3 

תחתוך את הכל המקורי בצד השקע ותחבר במקומו "סירת שקעים".

תוודא רק הספקים שאתה בסדר

בהצלחה
אפי

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אבל אתה ממליץ לחבר הכל לשקע מוגן 1? או לחלק את העומס בין 2 השקעים המוגנים? להכין "סירת שקעים" אם חיבור מתאים זה קל, רק השאלה של עומס מדיגה אותי. עכשיו שאני חושב על זה, אני כנראה יחבר את ממיר הטוטאל גם לשקע אם סוללה, אם כי לא יודע איך זה יאזור אבל עדיף להיות בטוח.

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”