HOT נגד בזק
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
קיבלתי אתמול הצעה מהוט לעבור לחבילת הטריפל שלהם. לעשות סיפור ארוך קצר, כלכלית נטו - שווה לי. מעשית יש לי ניסיון רע מאוד עם האמינות ועם תודעת השירות שלהם. הם, כמובן, טוענים שהם גייסו המון עובדים חדשים ושיפרו משמעותית את התשתיות.
* אני גר במושב, עד כמה שזה משנה
* העיסקה שהם מציעים כוללת 100 מגה לעומת 30 נוכחיים.
מחפש ניסיון אישי של אנשים עם הוט. כמו כן, עד כמה מממיר ה-הוט בוקס שלהם אמין?
לעוזרים אודה.
* אני גר במושב, עד כמה שזה משנה
* העיסקה שהם מציעים כוללת 100 מגה לעומת 30 נוכחיים.
מחפש ניסיון אישי של אנשים עם הוט. כמו כן, עד כמה מממיר ה-הוט בוקס שלהם אמין?
לעוזרים אודה.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
ה-100 מגה של הוט עובד מצויין, התשתית שלהם בהחלט השתפרה פלאים מאז המעבר לDOCSIS 3 ו8 ערוצים, אני מקבל 90% מהזמן 100 מגה, ובשעות העומס אני מקבל 80 מגה מינימום שזה טוב מאוד לטכנולוגיה הזאת.
טכנית תמיד הוט היו בסדר מה עם השרות שלהם שהיה נוראי
אני אישית מאוד לא מחבב את החברה הזאת רק השבוע הם לא הסכימו לרדת בשקל ממחיר של 120 שקל (או משהו מגוחך כזה ) לתשתית בלבד 10M בגלל שבזק באזור שהורי גרים לא שדרגו תשתית משנות השבעים ואי אפשר לקבל שם יותר מ 5M
אני אישית מאוד לא מחבב את החברה הזאת רק השבוע הם לא הסכימו לרדת בשקל ממחיר של 120 שקל (או משהו מגוחך כזה ) לתשתית בלבד 10M בגלל שבזק באזור שהורי גרים לא שדרגו תשתית משנות השבעים ואי אפשר לקבל שם יותר מ 5M
גיא
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
הוט - אין חדש תחת השמש אבל אין ברירה...
הי
גם אני עברתי להוט טריפל 100מגה לפני כחודש,
ברמת השרות והמקצועיות- לא השתנה כלום!!!
אתה מחכה עשרות דקות עד שעונים בשרות לקוחות, טכנאים לא מקצועיים ולא מעודכנים!
אני כמהנד מהתחום, שואל שאלה שתיים, לא מקבל תשובה נכונה כבר יודכ מי הגיע לי...
סבלתי במהלך החודש מנפילות דרסטיות במהירות של האינטרנט, 3 פעמים הגיעו טכנאים שפרקו והרכיבו
כל מיני חלקים, כמובן שסתם.
פעם אחרונה, טכנאי עבד שעתיים (בתהליך לא מקצועי לטעמי) פרק אץ המכשירים, תלש כבלים, הגיע לארון
תקשורת של הבניין, ירד לארון סעף של הרחוב ואז הסתבר ששכחו לעדכן אותו שיש בעייה אזורית!!!
התקלה האזורית תוקנה, במקביל זיהיתי שכל פעם שאני מחבר לפפטופ חוטית ומנתק (אני עובד אלחוטית
אך פורק חוטית) הראוטר נתקע וצריך לנתק חשמל.
אבל, במחיר אין להם מתחרים ובגדול כשהכול עובד אז אני מגיע לקצבים מצוינים כולל פריקה ב7-8מגה'
אז אני משתדל להיות אופטימי.
גילוי נאות - אני קונה רק טלויזית פיליפס למרות שהם מקפחים מאוד את השוק הישראלי אבל אני אופטימי
אז מגיע גם לחברה ישראלית, לא?
שבוע טוב ויציב תשתית
אפי
סבלתי במהלך החודש מנפילות דרסטיות במהירות של האינטרנט, 3 פעמים הגיעו טכנאים שפרקו והרכיבו
פעם אחרונה, טכנאי עבד שעתיים (בתהליך לא מקצועי לטעמי) פרק אץ המכשירים, תלש כבלים, הגיע לארון
תקשורת של הבניין, ירד לארון סעף של הרחוב ואז הסתבר ששכחו לעדכן אותו שיש בעייה אזורית!!!
התקלה האזורית תוקנה, במקביל זיהיתי שכל פעם שאני מחבר לפפטופ חוטית ומנתק (אני עובד אלחוטית
אבל, במחיר אין להם מתחרים ובגדול כשהכול עובד אז אני מגיע לקצבים מצוינים כולל פריקה ב7-8מגה'
גילוי נאות - אני קונה רק טלויזית פיליפס למרות שהם מקפחים מאוד את השוק הישראלי אבל אני אופטימי
שבוע טוב ויציב תשתית
אפי
- ValorHeart
- חבר ותיק

לא הבנתי למה אתה מתכוון כשאתה רושם "פורק" - איך אפשר לפרוק מחשב או חיבור אינטרנט?
דרך אגב, הטכנאי האחרון שהיה אצלך עשה מה שהוא צריך לעשות, בדק לפי שלבים - קודם אצלך בדירה ואז בארון של הבניין ובסוף בארון סעף השכונתי - הלוואי וכל טכנאי היה משקיע ככה ובודק וגם מחליף\מחדש כבלים ומפצלים, אתה לא יודע כמה זה משפיע, אבל מפצל או כבל ישן יכולים לעשות את ההבדל, מנסיון!.
השירות הטכני שלהם בטלפון פשוט זוועה, אני מסכים בהחלט.
שירות הלקוחות לא רע מנסיוני - חוץ מזה שצריך לחכות חצי שעה שיענו וצריך להסביר להם בדיוק מה רוצים - א, ב, ג, וכו...
~פיליפס זה מותג לא רע, אבל גם לא יוצא דופן,
נ.ב הHOTBOX ידוע כנתב לא משהוא ומומלץ להשתמש בו כמודם בלבד ולחבר אחריו נתב ייעודי.
הוט בהחלט קונים את הציוד הזול - אבל הם גם זולים
דרך אגב, הטכנאי האחרון שהיה אצלך עשה מה שהוא צריך לעשות, בדק לפי שלבים - קודם אצלך בדירה ואז בארון של הבניין ובסוף בארון סעף השכונתי - הלוואי וכל טכנאי היה משקיע ככה ובודק וגם מחליף\מחדש כבלים ומפצלים, אתה לא יודע כמה זה משפיע, אבל מפצל או כבל ישן יכולים לעשות את ההבדל, מנסיון!.
השירות הטכני שלהם בטלפון פשוט זוועה, אני מסכים בהחלט.
שירות הלקוחות לא רע מנסיוני - חוץ מזה שצריך לחכות חצי שעה שיענו וצריך להסביר להם בדיוק מה רוצים - א, ב, ג, וכו...
~פיליפס זה מותג לא רע, אבל גם לא יוצא דופן,
נ.ב הHOTBOX ידוע כנתב לא משהוא ומומלץ להשתמש בו כמודם בלבד ולחבר אחריו נתב ייעודי.
הוט בהחלט קונים את הציוד הזול - אבל הם גם זולים
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
ValorHeart היקר,
הכוונה ב"פורק" - אני גולש באלחוטי ולעיתים פורק "מידע" מהלפטופ למחשב אחר חוטית ("עבודה ברשת").
מכבד את הנסיון שלך אבל מסתמך על הנסיון והמקצועיות שגם לי יש (גם פתחתי רכיבים כאלו וגם התקנתי)
אם הייתי מגיע ללקוח בפעם שלישית[!במהלך אותו חודש! ורואה ציוד חדש!
הייתי בודק איפה שכנראה לא נגעו(לא מחפש מתחת לפנס...)
אנחנו מסכימים לגבי שרות טכני אז אני שמח
שרות לקוחות גרוע - לדוגמא: אתה מתקשר ולוחץ בערך 5 שלבים עד שאתה מגיע ואז מפנים אותך
לאחראי אחר אבל מחלקה אחת בלוד ואחרת בחיפה ואז גם זה מתנתק 3 פעמים חוץ מזה
שואלים אותך אותן שאלות כל שלב במקום לתייק אוטומטית במחשב ןלהתעדכן ממנו (מראה על מקצועיות)
לטעמי פיליפס מציגים את תמונת המסך הטובה ביותר אבל זה בהחלט ויכוח עקר ופילוסופי.
לגבי הנתב HOTBOX - הוא לא מגיע עם הנחיה ש"רצוי לא להשתמש בו" אז מה שאתה יודע אתה יודע
אני קניתי מנוי בהוט בהנחה שהם מספקים מערכת תקינה ומתאימה מקצה לקצה! ללא תנאים ומגבלות
שורה תחתונה - הם הכי זולים והכי טובים אבל כמו בפרסומת - "אפשר גם מצוין!"
שבוע טוב לך ידידי
אפי.
הכוונה ב"פורק" - אני גולש באלחוטי ולעיתים פורק "מידע" מהלפטופ למחשב אחר חוטית ("עבודה ברשת").
מכבד את הנסיון שלך אבל מסתמך על הנסיון והמקצועיות שגם לי יש (גם פתחתי רכיבים כאלו וגם התקנתי)
אם הייתי מגיע ללקוח בפעם שלישית[!במהלך אותו חודש! ורואה ציוד חדש!
הייתי בודק איפה שכנראה לא נגעו(לא מחפש מתחת לפנס...)
אנחנו מסכימים לגבי שרות טכני אז אני שמח
שרות לקוחות גרוע - לדוגמא: אתה מתקשר ולוחץ בערך 5 שלבים עד שאתה מגיע ואז מפנים אותך
לאחראי אחר אבל מחלקה אחת בלוד ואחרת בחיפה ואז גם זה מתנתק 3 פעמים חוץ מזה
שואלים אותך אותן שאלות כל שלב במקום לתייק אוטומטית במחשב ןלהתעדכן ממנו (מראה על מקצועיות)
לטעמי פיליפס מציגים את תמונת המסך הטובה ביותר אבל זה בהחלט ויכוח עקר ופילוסופי.
לגבי הנתב HOTBOX - הוא לא מגיע עם הנחיה ש"רצוי לא להשתמש בו" אז מה שאתה יודע אתה יודע
אני קניתי מנוי בהוט בהנחה שהם מספקים מערכת תקינה ומתאימה מקצה לקצה! ללא תנאים ומגבלות
שורה תחתונה - הם הכי זולים והכי טובים אבל כמו בפרסומת - "אפשר גם מצוין!"
שבוע טוב לך ידידי
אפי.
- ValorHeart
- חבר ותיק

אפי היקר, תודה על ההסבר לגבי ה"פורק"
,
אם אתה אומר שאותו טכנאי מגיע 3 פעמים וכל פעם עושה את אותו הדבר בהחלט הוא סתם מורח זמן וזה כנראה מעיד על תקלה שכנראה ידועה והם לא רוצים\יכולים לפתור באותו הרגע או שהם בכלל לא יודעים איפה התקלה.
לגבי הHOTBOX, לצערי זה לא עובד ככה בישראל, או לפחות בהוט, כמו ממיר הMAGIC HD הגרוע שלהם גם הHOTBOX לא מי יודע מה כנתב למרות הציפיה לקבל מחברה "רצינית" לקבל מוצר שהוא עובד כראוי ובאופן תקין, אבל ככל שזה נראה אם תכנס לפורום טלויזיה תשים לב שכבר חודשים המון לקוחות הוט סובלים מממיר ה"דגל" שהוא גם HD וגם מקליט אך לא עובד כראוי וכרגע זה נראה שפשוט לא איכפת להם מהלקוחות,
שבוע נפלא
אם אתה אומר שאותו טכנאי מגיע 3 פעמים וכל פעם עושה את אותו הדבר בהחלט הוא סתם מורח זמן וזה כנראה מעיד על תקלה שכנראה ידועה והם לא רוצים\יכולים לפתור באותו הרגע או שהם בכלל לא יודעים איפה התקלה.
לגבי הHOTBOX, לצערי זה לא עובד ככה בישראל, או לפחות בהוט, כמו ממיר הMAGIC HD הגרוע שלהם גם הHOTBOX לא מי יודע מה כנתב למרות הציפיה לקבל מחברה "רצינית" לקבל מוצר שהוא עובד כראוי ובאופן תקין, אבל ככל שזה נראה אם תכנס לפורום טלויזיה תשים לב שכבר חודשים המון לקוחות הוט סובלים מממיר ה"דגל" שהוא גם HD וגם מקליט אך לא עובד כראוי וכרגע זה נראה שפשוט לא איכפת להם מהלקוחות,
שבוע נפלא
Re: הוט - אין חדש תחת השמש אבל אין ברירה...
גם אצלי היה את הסיפור הזה כל שבוע היה אצלי טכנאי כל אחד עשה משהו אחר אחד פירק את השקע בקיר אחד החליף כבל לקופסא אחד פתח את הקופסא העביר אותי לקופסא אחרת...
אחרי שהם ראו שאין להם מה יותר להחליף בא אלי הביתה המנהל אזור!!! שזה לא עובד אצל כולם לא כל מי שמבקש הוא יבוא אליו לבית בקיצור מפה לשם דברתי איתו הוא אמר לי תשמע התשתית פה על הפניים צריך להחליף אותה אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב אמרתי לו אז למה לטרטר אותי תגידו שאתם לא יכולים לספק מהירויות מעל 30 וגם לא יציבות וזהו נגמור עם הסיפור נחסוך כאב ראש לי ולכם...!
===========================================================================
אחרי שהם ראו שאין להם מה יותר להחליף בא אלי הביתה המנהל אזור!!! שזה לא עובד אצל כולם לא כל מי שמבקש הוא יבוא אליו לבית בקיצור מפה לשם דברתי איתו הוא אמר לי תשמע התשתית פה על הפניים צריך להחליף אותה אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב אמרתי לו אז למה לטרטר אותי תגידו שאתם לא יכולים לספק מהירויות מעל 30 וגם לא יציבות וזהו נגמור עם הסיפור נחסוך כאב ראש לי ולכם...!
===========================================================================
EFIBET כתב:הי
שבוע טוב ויציב תשתית
אפי...