זמינות גבוהה יותר של "אנשי קשר" ו"טלפון"?
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,
יש לי סמסונג גלקסי Wonder, והעלאה של היישומים המובנים בתחת המסך ("אנשי קשר", "טלפון", "הודעות") מאד איטית ולעיתים לוקחים מספר רב של שניות. לא צריך להסביר כמה זה מתסכל לפעמים. בכל אופן, לפני כמה שבועות התקנתי בטעות תוסף נעילת מסך של YNET שהיה לו יתרון אחד משמעותי: ברגע שהייתי מוציא את הנייד מהנעילה, מסך ההתקשרות ("טלפון") היה נפתח באופן מיידי. אני לא יודע להסביר למה, אבל חוץ מזה ההעלאה של היישומים הללו נהייתה זריזה הרבה יותר. אולי היו זמינים יותר ב-RAM בגלל התוסף הזה של YNET? את התוסף הסרתי מסיבות אחרות ורבות, אבל אז חזרתי למצב המרגיז שתיארתי בתחילה.
ועכשיו לשאלה -
האם יש איזושהי אפשרות לקנפג ידנית את האנדרויד כך שהיישומים האלה יהיו זמינים ויועלו יותר במהירות? הרי אם התוסף של YNET ידע לעשות את זה, זה אומר שזה אפשרי איכשהו. אבל איך?
אשמח לעזרכתם
יש לי סמסונג גלקסי Wonder, והעלאה של היישומים המובנים בתחת המסך ("אנשי קשר", "טלפון", "הודעות") מאד איטית ולעיתים לוקחים מספר רב של שניות. לא צריך להסביר כמה זה מתסכל לפעמים. בכל אופן, לפני כמה שבועות התקנתי בטעות תוסף נעילת מסך של YNET שהיה לו יתרון אחד משמעותי: ברגע שהייתי מוציא את הנייד מהנעילה, מסך ההתקשרות ("טלפון") היה נפתח באופן מיידי. אני לא יודע להסביר למה, אבל חוץ מזה ההעלאה של היישומים הללו נהייתה זריזה הרבה יותר. אולי היו זמינים יותר ב-RAM בגלל התוסף הזה של YNET? את התוסף הסרתי מסיבות אחרות ורבות, אבל אז חזרתי למצב המרגיז שתיארתי בתחילה.
ועכשיו לשאלה -
האם יש איזושהי אפשרות לקנפג ידנית את האנדרויד כך שהיישומים האלה יהיו זמינים ויועלו יותר במהירות? הרי אם התוסף של YNET ידע לעשות את זה, זה אומר שזה אפשרי איכשהו. אבל איך?
אשמח לעזרכתם
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
לא יודע לגבי הקינפוג, אבל כדאי שתנסה את האפליקציה exDialer
https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result
https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result
הג'ינג'י

-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

תודה, אבדוק. אבל אני מאד מעדיף להשתמש ביישומים המובנים של המכשיר ולא באפליקציות חיצוניות. הרי מדובר בשימוש סופר-בסיסי, ולא נראה לי סביר שאי אפשר למצוא פיתרון ברמת ה"מקומית", במיוחד אחרי שבזכות תוסף ה-YNET הבנתי שהפוטנציאל קיים.
עוד רעיונות למישהו?
עוד רעיונות למישהו?
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

בדקתי את ה-exDialer. אכן עולה יחסית זריז, אבל אוכל בין 15 ל-20 RAM והאט לי את מהירות העבודה של המכשיר והעלאה של האפליקציות האחרות. אבדוק גם את Launcher אבל מניח שזה יהיה דומה.
בקיצור, האם מישהו יודע האם יש אפשרות לקנפג את יישומי ה-build in (כאמור: טלפון, אנשי קשר, הודעות) כך שיעלו יותר מהר?
בקיצור, האם מישהו יודע האם יש אפשרות לקנפג את יישומי ה-build in (כאמור: טלפון, אנשי קשר, הודעות) כך שיעלו יותר מהר?