מזגן...מזגן...מזגן
- michalosman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לא יודעת אם יש "שווה", אם אתה צריך אז אתה צריך. אבל כן, אני בטוחה שהמחירים עכשיו יותר זולים מאשר בשיא אוגוסט.
לא מבינה בזה ממש (לי יש מזגן ישן של דירה שכורה) אבל בדיוק התפרסמה כתבה בגלובס על שביעות רצון ממותגי מזגנים שנראית לי די אמינה (בכל זאת, גלובס). נראה לי מקום טוב להתחיל.
לא מבינה בזה ממש (לי יש מזגן ישן של דירה שכורה) אבל בדיוק התפרסמה כתבה בגלובס על שביעות רצון ממותגי מזגנים שנראית לי די אמינה (בכל זאת, גלובס). נראה לי מקום טוב להתחיל.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
מהניסיון שלי, ויש לי לא מעט במזגנים,
1 כ"ס המומלץ ביותר נכון להיום (לדעתי!) הוא התדיראן 10i, הוא מאוד מוצלח, בסה"כ החיסרון הבולט שלו הוא
בחורף, היחידה החיצונית קצת יותר רועשת מהמתחרים, היחידה הפנימית מאוד שקטה,
בקיץ שקט מאוד!
אלקטרה היו מצויינים עד שנת 2010, ב2011, הם החליפו יצרן בסין והוא פחות מומלץ.
אני לא בטוח שיש הבדל דרמתי בין אוגוסט להיום במחיר המזגן, אלא בעיקר
במחיר, באגו ובזמינות של המתקינים.
כשאתה לוקח מתקין, הפקד שיעשה התקנה מקצועית, (כולל וואקום),
זה לרוב יקבע אם המזגן שתקנה יהיה איכותי.
1 כ"ס המומלץ ביותר נכון להיום (לדעתי!) הוא התדיראן 10i, הוא מאוד מוצלח, בסה"כ החיסרון הבולט שלו הוא
בחורף, היחידה החיצונית קצת יותר רועשת מהמתחרים, היחידה הפנימית מאוד שקטה,
בקיץ שקט מאוד!
אלקטרה היו מצויינים עד שנת 2010, ב2011, הם החליפו יצרן בסין והוא פחות מומלץ.
אני לא בטוח שיש הבדל דרמתי בין אוגוסט להיום במחיר המזגן, אלא בעיקר
במחיר, באגו ובזמינות של המתקינים.
כשאתה לוקח מתקין, הפקד שיעשה התקנה מקצועית, (כולל וואקום),
זה לרוב יקבע אם המזגן שתקנה יהיה איכותי.
הבעיקר הזה שווה כסף, זמן ועצבים. אין יותר גרוע ממתקין באגו טריפ, עדיף לחכות לימים פחות גשומים כדי לבצע את ההתקנה.אני לא בטוח שיש הבדל דרמתי בין אוגוסט להיום במחיר המזגן, אלא בעיקר
במחיר, באגו ובזמינות של המתקינים....
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- קיבל תודות: 201 פעמים
כמובן שעדיף לחכות לסיום הגשם, מאחר ו 50% מההתקנה מתבצעת במעבה (ביחידה החיצונית),zeev78 כתב:הבעיקר הזה שווה כסף, זמן ועצבים. אין יותר גרוע ממתקין באגו טריפ, עדיף לחכות לימים פחות גשומים כדי לבצע את ההתקנה.אני לא בטוח שיש הבדל דרמתי בין אוגוסט להיום במחיר המזגן, אלא בעיקר
במחיר, באגו ובזמינות של המתקינים.......
אני אמרתי שבקיץ.. יולי אוגוסט, המתקינים בד"כ מאוד עמוסים ומרשים לעצמם לקחת מחיר בהתאם
ואני אומר מניסיון שזה לא נגמר רק במחיר אלא בעבודה מהירה, פזיזה ולא רצינית, יכול להיות שנפלתי על מתקין סוג ז אבל לפי מה שהבנתי מאנשים אחרים שמדובר בתקופה עמוסה במיוחד שהם מעדיפים להעסיק כל מיני חאפרים שיעשו בשבילם את העבודה.אני אמרתי שבקיץ.. יולי אוגוסט, המתקינים בד"כ מאוד עמוסים ומרשים לעצמם לקחת מחיר בהתאם...
כדאי. יש הרבה מבצעים בחורף. מנסיון אישי יכול להמליץ על תדיראן. יש לי עילי בחדר השינה, אבל לדעתי תוכל למצוא היום דגמים יותר חדשים וחסכוניים שלהם ממה שיש לי.amitoss כתב:תגידו חבר'ה שווה עכשיו לקנות מזגן? המחירים אמורים להיות נמוכים בחורף עד כמה שאני זוכר לא? איזה כדאי? אני מחפש 1 כ"ס לחדר שינה..מתלבט בין כמה חברות טורנדו, אלקטרה, LG אבל לא כי אני מכיר סתם בגלל פרסום. אשמח להמלצות....
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- קיבל תודות: 58 פעמים
כמה תובנות (שלי) לגבי מזגנים:
1. זו לא טכנולוגיה מאד מתוחכמת, ואין הרבה הבדלים בין המזגנים. יש, אבל לא משמעותיים.
2. אפילו בטבלה של גלובס אין הבדל משמעותי בין המזגנים. יש הבדל ברמת שביעות הרצון. אפשר גם לפרש את התוצאות שמי שרוכש X (למשל LG) הוא אדם שיותר מרוצה מהבחירות שלו, יהיו אשר יהיו.
3. המחירים של המזגנים עצמם לא יורדים משמעותית כעת. הם יורדים בסוף העונה, כדי להפטר ממלאים שלא נמכרו.
4. יש הבדל ג-ד-ו-ל מ-א-ד בין מתקינים שונים.
5. הכי חשוב זה למצוא מתקין אמין, ובעל מקצוע טוב. הוא גם ימליץ על מזגן שהוא ישן בשקט, גם ידאג למחיר סביר (אולי לא הכי זול, אבל לא יקרע במחיר), וגם יעשה עבודה טובה, בין אם זה קיץ ובין אם זה חורף. גם אלו יותר זמינים עכשיו.
התמזל מזלי להכיר כזה מתקין.
נאלצתי להזמין אותו בקיץ, וגם אז, הגיע אמנם מאוחר (התחיל ב 20:00), אבל לא הלך עד שהכל היה פיקס.
אשמח להמליץ עליו.
1. זו לא טכנולוגיה מאד מתוחכמת, ואין הרבה הבדלים בין המזגנים. יש, אבל לא משמעותיים.
2. אפילו בטבלה של גלובס אין הבדל משמעותי בין המזגנים. יש הבדל ברמת שביעות הרצון. אפשר גם לפרש את התוצאות שמי שרוכש X (למשל LG) הוא אדם שיותר מרוצה מהבחירות שלו, יהיו אשר יהיו.
3. המחירים של המזגנים עצמם לא יורדים משמעותית כעת. הם יורדים בסוף העונה, כדי להפטר ממלאים שלא נמכרו.
4. יש הבדל ג-ד-ו-ל מ-א-ד בין מתקינים שונים.
5. הכי חשוב זה למצוא מתקין אמין, ובעל מקצוע טוב. הוא גם ימליץ על מזגן שהוא ישן בשקט, גם ידאג למחיר סביר (אולי לא הכי זול, אבל לא יקרע במחיר), וגם יעשה עבודה טובה, בין אם זה קיץ ובין אם זה חורף. גם אלו יותר זמינים עכשיו.
התמזל מזלי להכיר כזה מתקין.
נאלצתי להזמין אותו בקיץ, וגם אז, הגיע אמנם מאוחר (התחיל ב 20:00), אבל לא הלך עד שהכל היה פיקס.
אשמח להמליץ עליו.
ערן