אז מה לבחור?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
zomri פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום שלום,

נמאס לי לעשות טריקים וסלטות בשביל לבצע סטרימינג לטלוויזיה. בעבר רכשתי את הדגם הראשון של ה WD TV (איכות תמונה די מחורבנת), עברתי לPS3 בשילוב ps3 media server (צריך למשוך כבל, קצת מסובך להפעיל) ולאחרונה אני מושך כבל HDMI מהמחשב ומפעיל XBMC (אחלה UI, שליטה מהטלפון, אבל מסובך לאללה להפעיל - להדליק טלוויזיה, לחבר כבל, להעביר תמונה במחשב, לא תמיד HDMI מתאפס על עצמו.... בלאגן).

אז, אני מחפש סטרימר בתקציב עד ~700 שקלים.
דרישות/מגבלות:
- אין אפשרות לכבל רשת, התוכן יגיע או מכונן USB או אלחוט.
- ברצוני להוריד ישירות לכונן USB (ולא להוריד למחשב ואז להעתיק לUSB)
- UI נורמלי (Media Jukebox). שיהיה קל לאישה (ולי) לתפעל. בלי יותר מידי טריקים ושטיקים.
- יציב, תומך בהרבה פורמטים.
- לא מעוניין בתלת מימד, לא BR, לא אודיו HD...
- אם אפשר - דפדפן נורמלי (או אפשרות להתקין אחד). בעיקר בשביל האפשרות לראות כל מיני סטרימינג מאתרי ערוץ 10, 2 וכו'. מניסיון, כל האפליקציות למיניהן לא יציבות בעליל.

חרשתי את הפורום הזה וגיגלתי עד שיצאה נשמתי - הנה המסקנות/ספקות שלי מכל מכשיר (שנראה רלבנטי):
- בוקסי בוקס - בעד: מקלדת בשלט, UI טוב, אפשר לחבר USB ולהוריד אליו. מצד שני, הפסקת תמיכה מצד החברה (לא יודע אם אצטרך בכלל), דפדפן גרוע. מחיר טיפה גבוה. יציבות?
- popbox v8 - בעד: מחיר, תומך בהרבה פורמטים. נגד: לא ניתן להוריד ישר לUSB (לפי הבנתי), UI מכוער (אלא אם כן מפעילים YAMJ על המחשב - אבל זה אומר שמזרימים ממנו ולא מ USB), צריך באנדל חיצוני של wireless.
- כל המכשירים של xtreamer - ביקורות מאוד מתנדנדות (קופא, מרעיש, מעצבן וכו'), מעבד שעל פניו נשמע פחות טוב מסיגמה (אולי לא רלבנטי לצרכים שלי).
- HTPC - יקר, אולי קשה לתפעל (אין לי כוח להתעסק יותר מידי, רק קצת, עם דרייברים, התקנות ותקלות).

אז אחרי שחפרתי - מה הגביע הקדוש בשביל הצרכים הנ"ל?

תודה!

EFIBET
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1110
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #2 

אני דווקא מאוד מרוצה מהאקסטרימר, יש לי שניים בבית והם עובדים בלי סוף

אני קראתי באתר תלונות על כל המכשירים ולכן נראה לי שאין מושלם

בהצלחה
אפי