התיעצות אחרונה לפניי קניייההה!!!!!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
miko30 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה כבר קרוב לשבוע שאני מחפש, מסתכל ובודק, נעזר מאוד באתר הזה!!!
מחפש led 42 לא חשוב לי צפייה בתלת מימד אך לא מתפשר על איכות התמונה בעיקר sd שזה 90 % מהזמן שלי!! חשוב שהתמונה שם תהיה קרובה לשלמות, בנוסף לזה משחקי קונסולה ps3.

הטלויזיות שהגיעו מבחינתי לגמר ואני ילך על אחד מאלה אלא אם מישהו פה ייעץ לי לגביי משהו טוב יותר שהוא מכיר:

LG 42LM641Y
TH-L42E5 panasonic
Philips 7007
H400742pfl

חשוב לי מאוד לשמוע דעות שלכם לגביי הטלויזיות האלו, מה העדיפה מביניהם?? או שבכלל ללכת על טלויזיה אחרת,
התיכנון הוא לקנות את הטלויזיה תחילת שבוע הבאף לאחר הקנייה אני יעלה חוות דעת ותמונות.
בנוסף אני חושב שהשירשור הזה יעזור לעוד כמה אנשים שמתלבטים ויחסוך מהם כאבי ראש ברדיפה אחרי טלויזיות. תודה רבה חברים!

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

אם רוב הצפיה שלך היא SD למה אתה נעול על LED?

אני דווקא הייתי הולך על פלזמה HD Ready במקום.

mmm6589884
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 429
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #3 

כמו שכתב חברי מלמעלה.
אם רוב הצפייה היא בSD אז עדיף כבר פלזמה שיותר סלחנית לתכנים נחותים.
לכן אולי E490 גודל 43-51 קשור למרחק צפייה ואתה יכול ל לבדוק את המסכים ולהחליט
ועוד דבר חשוב תבדוק שאחריות היא יבוא רשמי על מנת שהיה כתוביות בעברית

ותפריטים בעברית כמובן אם המסך
שאתה קונה הוא מחברת LG או סמסונג אני לא יודע מה הולך מבחנת ת
פריטים בחברות אחרות ואם זה זה שווה לברר.

בהצלחה

בברכה מתן
(l)
נערך לאחרונה על ידי mmm6589884 ב 08/01/2013 13:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

miko30 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

העניין הוא שעד עכשיו לא הייתה לי טלויזיה שיכלתי להנות מצפייה מלאה ב hd , וגם הסוני 3, דורש fhd. בנוגע לשידורי sd חשוב לי שיראה טוב כי בכל זאת אני רואה כדורגל וסדרות בערוצים רגילים. וגם אני רוצה לד ולא משהו אחר. תודה

nirke_lev
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

miko30 כתב:העניין הוא שעד עכשיו לא הייתה לי טלויזיה שיכלתי להנות מצפייה מלאה ב hd , וגם הסוני 3, דורש fhd. בנוגע לשידורי sd חשוב לי שיראה טוב כי בכל זאת אני רואה כדורגל וסדרות בערוצים רגילים. וגם אני רוצה לד ולא משהו אחר. תודה
...
לדעתי עם האוכל יבוא התיאבון, עם האפשרות לראות hd אתה לפתע תקנה ערוצי ספורט ב- hd וכאשר יש לך סטרימר מעולה דוגמת ה- ps3, אני חושב שחיסכון עכשיו וקנייה של מסכים ישנים כמה דורות אחורה, יהווה אכזבה בטווח הארוך.

אני יכול להמליץ בחום על ה- 7007, שאגב סלחנית מאוד לתכני sd ומציגה אותם בצורה מחמיאה. אין אותה למיטב ידיעתי ב- 42, אלא רק ב- 46 ו- 55. יש לה כמובן חסרונות, אבל שוב- עם סטרימר מעולה דוגמת ה- ps3, כל אותם חסרונות מוחבאים לחלוטין.
בזינגה

בועזון
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #6 

nirke_lev כתב:
miko30 כתב:העניין הוא שעד עכשיו לא הייתה לי טלויזיה שיכלתי להנות מצפייה מלאה ב hd , וגם הסוני 3, דורש fhd. בנוגע לשידורי sd חשוב לי שיראה טוב כי בכל זאת אני רואה כדורגל וסדרות בערוצים רגילים. וגם אני רוצה לד ולא משהו אחר. תודה
...
לדעתי עם האוכל יבוא התיאבון, עם האפשרות לראות hd אתה לפתע תקנה ערוצי ספורט ב- hd וכאשר יש לך סטרימר מעולה דוגמת ה- ps3, אני חושב שחיסכון עכשיו וקנייה של מסכים ישנים כמה דורות אחורה, יהווה אכזבה בטווח הארוך.

אני יכול להמליץ בחום על ה- 7007, שאגב סלחנית מאוד לתכני sd ומציגה אותם בצורה מחמיאה. אין אותה למיטב ידיעתי ב- 42, אלא רק ב- 46 ו- 55. יש לה כמובן חסרונות, אבל שוב- עם סטרימר מעולה דוגמת ה- ps3, כל אותם חסרונות מוחבאים לחלוטין.
...
רובם המוחלט של המשחקים בPS3 הם ב-720p ( HD READY. אלא אם כן אתה מתכוון להשתמש בו כנגן בלו-ריי, שם תהנה מאוד מהתכנים ב-1080P.

nirke-lev - אני לא יודע מאיפה ההערצה לPS3 כסטרימר...מהניסיון שלי ההשימוש בו כסטרימר הוא מסורבל, בעייתי ולא נוח בלשון המעטה, ודורש מחשב איכותי שעובד במקביל. הסטרימר הפשוט ביותר היום, במאות שקלים בודדות, יספק חוויה טובה בהרבה.

בלי שום קשר, אני הייתי הולך על מסך 1080P ולו בגלל האופציות העתידיות. nirke צודק כשהוא אומר שעם האוכל יבוא התיאבון, ותתחיל לראות תכנים מגוונים יותר. בנוסף, השמועות אומרות שמשחקי הדור הבא של הקונסולות כן יהיו ב-1080, אז אם גיימינג הוא עיקר השימוש שלך במסך - הייתי מתכונן לזה.

EFIBET
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1110
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #7 

לדעתי ולטעמי ה 7007 מציגה תמונה איכותית יותר מכל האחרות
גם בSD גם בHD וגם 3D אקטיבי

בהצלחה
אפי

miko30 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

תודה רבהחברים גם ככה הייתי בראש חיובי על ה 7007 , הבעייתיות זה הגודל אני צופה ממרחק של שני מטרים וניראה לי ש 46 סה יותר מדיי. תקנו אותי אם אני טועה.. ותאמת שאני ממש לא מבין מה זה סטרימר וכל מה שנירשם למעלה כך שאני לא מבין כל כך את החסרונות של הטלויזיה הזאת.. בכל מקרה כניראה שאני גם יכנס לתחום לאחר הקנייה

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #9 

ה 7007 היא רמה אחת מעל כל המתחרות שרשמת שם..

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #10 

90 אחוז אתה צופה ב-sd האיום והנוראי ?
אח שלי, מה קורה איתך...ואתה עוד רושם ''שלא מתפשר על איכות תמונה''.
אנחנו כבר בשנת 2013 בציפייה דרוכה למסכי העל UHD ו- OLED
ואתה נתקעת בימי הביניים ?
שתהיה בריא.

miko30 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

חח כן אני בנאדם מיושן..אז הנה גם תורי הגיע..
תודה חברים על העזרה! אני מתכוון להתחדש לי ב 7007 אני יעדכן אותכם!!

EFIBET
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1110
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #12 

תאמין בעצמך לפני כולם

אתה חייב לראות בעיניים לפני שתחליט

בהצלחה
אפי

שלח תגובה