מתי הוט ישחררו כבר גרסא חדשה לממיר Magic HD שלהם?!
-
ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
מחכים יפה כבר כמה חודשים והגרסא החדשה לא מגיעה!, yes בחיים לא הייתה נותנת ללקוחות שלה לחכות ככה במיוחד במצב שהממיר הזה נמצא בו היום, איטיות בלתי נסבלת, תקיעות, לוקח לפעמים 2 שניות להעביר ערוץ ולפעמים 1 - 2 דקות!!
מה מבקשים פה? בסך הכל רוצה לראות טלויזיה כמו בן אדם!!! אי אפשר ככה! זה כבר בלתי נסבל, ואין להם שום ממיר אחר גם אם רוצים להחליף!, מה נסגר?
~לקוח מתוסכל של Magic HD.
מה מבקשים פה? בסך הכל רוצה לראות טלויזיה כמו בן אדם!!! אי אפשר ככה! זה כבר בלתי נסבל, ואין להם שום ממיר אחר גם אם רוצים להחליף!, מה נסגר?
~לקוח מתוסכל של Magic HD.
-
ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
עד סוף 2013 ?!
אבל אני לא רוצה ממיר לHD, ממיר למג'יק וממיר VOD רגיל, אני רוצה ממיר אחד שעושה את הכל בצורה טובה!, מה כבר מבקשים מהם?
מה הבעיה לפתח תוכנה נורמלית לממיר? כמה זה כבר עולה? מליונים?
ולמה לא עושים מחקר ופיתוח לפני שמביאים ממיר גרוע כ"כ ?
למה ליס יש ממירים מצויינים שגם בהשקה שלהם הם עבדו יותר טוב פי אלף מהממיר הגרוע הזה?
נמאס כבר לחכות שהממיר יעביר ערוץ או יפתח הקלטה, או שהכי מעצבן שמעבירים קדימה פרסומות בהקלטה ואז מנסים לעצור ולוקח לו דקה לעצור ואז כבר עוברים את כל התכנית, ומנסים להעביר אחורה חזרה אבל זה לוקח שנים עד שהוא זז, ולבסוף הוא נתקע! זה ממיר זה?
אני כבר מחכה שנטויז'ן וסלקום יכנסו לתחום השכרת התשתית!
אבל אני לא רוצה ממיר לHD, ממיר למג'יק וממיר VOD רגיל, אני רוצה ממיר אחד שעושה את הכל בצורה טובה!, מה כבר מבקשים מהם?
מה הבעיה לפתח תוכנה נורמלית לממיר? כמה זה כבר עולה? מליונים?
ולמה לא עושים מחקר ופיתוח לפני שמביאים ממיר גרוע כ"כ ?
למה ליס יש ממירים מצויינים שגם בהשקה שלהם הם עבדו יותר טוב פי אלף מהממיר הגרוע הזה?
נמאס כבר לחכות שהממיר יעביר ערוץ או יפתח הקלטה, או שהכי מעצבן שמעבירים קדימה פרסומות בהקלטה ואז מנסים לעצור ולוקח לו דקה לעצור ואז כבר עוברים את כל התכנית, ומנסים להעביר אחורה חזרה אבל זה לוקח שנים עד שהוא זז, ולבסוף הוא נתקע! זה ממיר זה?
אני כבר מחכה שנטויז'ן וסלקום יכנסו לתחום השכרת התשתית!
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני עם גרסת תכנה 976 עם יכולות סטרימינג ושירות משחקים שחבל לכם על הזמן...Elad8 כתב:עד 2020 יהיה משהו. בדוק....
קיבלתי את הממיר עם הגרסה הזו כשקפצתי לביקור ב 29/1/2017, פשוט לקחתי את הממיר איתי חזרה ל 2013
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אם כבר הזכרתם את יס, הם גם בעבר שווקו ממיר MAX ו ממיר HD, שהיה בעייתי מהתגובות בפורום, אך לאומת הוט, יס עשו עבודה טובה אם ה MAXHD וה טוטאל, אז למה הוט עשו כזאת פשלה? זה גם לא הכל, למה הם לא למדו מיס? שהרי אנחנו קיבלנו ממיר מקליט + HDלפני הם? אני יוד זוכר שהיו כל יום שאלות, על מתי כבר גם בהוט יהיה מקליט + HD והנה קיבלתם
,תאמינו אני בוכה וצוחק כל פעם מחדש מציוד שזבל של הוט, אם בקטע של ממירים,
הוא ADB וסמסונג לא רעים, אין לי ניסיון אם ה HD הרגיל של טומסון, ואם זה בקטע של אינטרנט, אז בעבר היו מודמים חזקים של מוטורולה, ואז עברו לariis,
ambit וזבל שבזבל הHOTBOX כמובן
. זה לא שבבזק אין פשלות, אבל הם לפחות ממשיכים לעבוד אם DLINK ולא דופקים לנו את התוכנה אם כל מני הגבלות והתאמות ללוגו האדום של החברה. נראה כאילו הוט בכוונה בוחרת בציוד כמה שיותר זול וזול מבחינת מחיר ואיכות, אין פלא שאנשים עוברים ליס, אומנם במזג אוויר גשום, יש לפעמים תקלות, אך זה מחיר קטן ביחס לתמורה שיש ליס לתת ללקוח, האם גם בזק אם תשתית הNGN במקרים רבים יותר יציבה ולא משותפת לשכן שלך ממול או קומה מתחת, ולא פלא שהרבה אנשים שומרים מרחק מהחברה הזאת.
הוא ADB וסמסונג לא רעים, אין לי ניסיון אם ה HD הרגיל של טומסון, ואם זה בקטע של אינטרנט, אז בעבר היו מודמים חזקים של מוטורולה, ואז עברו לariis,
ambit וזבל שבזבל הHOTBOX כמובן
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "