מחפש סטרימר -דרישות מיוחדות- תקציב 2000.
היי חבר'ה,
אני משתמש בסטרימר sidewinder 1 של Xtreamer עד כה בחיבור קוי לראוטר.
הבעיה שעברתי דירה ושאין לי חיבור רשת קוית ישירות לסטרימר יותר.
כל התכנים שלי יושבים במחשב הראשי המרוחק (20 מטר+קירות) ולמרות ראטור טוב(E4200) אני לא מצליח לנגן כמעט שום דבר בחיבור האלחוטי(אנטנה של אדימקס), זמני הטעינה מאוד ארוכים ולרוב זה נתקע באמצע.
בקיצור הגעתי למסקנה שאולי אין לי פיתרון אחר מלבד לשדרג לסטרימר חזק יותר מבחינת אלחוט, כלומר פחות מעניין אותי כניסות\יציאות מקום לכונן קשיח וכו' אני משתמש בו נטו בשביל החיבור רשת האחלחוטי להזרים סדרות וסרטים מהמחשב.
תכלס הייתי מרוצה עד כה- ניגן כל פורמט אפשרי וגם היום למרות שהוא ישן יחסית הוא לא נתקע ועובד חלק בחיבור קוי, אז שקלתי אולי שידרוג לגירסא 3 שלו תעזור.
למישהו יש רעיון ? הצעה לסטרימר טוב? פתרון?
תודה רבה, חברים.
אני משתמש בסטרימר sidewinder 1 של Xtreamer עד כה בחיבור קוי לראוטר.
הבעיה שעברתי דירה ושאין לי חיבור רשת קוית ישירות לסטרימר יותר.
כל התכנים שלי יושבים במחשב הראשי המרוחק (20 מטר+קירות) ולמרות ראטור טוב(E4200) אני לא מצליח לנגן כמעט שום דבר בחיבור האלחוטי(אנטנה של אדימקס), זמני הטעינה מאוד ארוכים ולרוב זה נתקע באמצע.
בקיצור הגעתי למסקנה שאולי אין לי פיתרון אחר מלבד לשדרג לסטרימר חזק יותר מבחינת אלחוט, כלומר פחות מעניין אותי כניסות\יציאות מקום לכונן קשיח וכו' אני משתמש בו נטו בשביל החיבור רשת האחלחוטי להזרים סדרות וסרטים מהמחשב.
תכלס הייתי מרוצה עד כה- ניגן כל פורמט אפשרי וגם היום למרות שהוא ישן יחסית הוא לא נתקע ועובד חלק בחיבור קוי, אז שקלתי אולי שידרוג לגירסא 3 שלו תעזור.
למישהו יש רעיון ? הצעה לסטרימר טוב? פתרון?
תודה רבה, חברים.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
קנה access point הכי חזק שאתה מוצא, יעלה לך מקסימום 300-400 ש"ח, חבר בפורט הקווי ל xstreamer והגדר את הרשת האלחוטית על ה access point ב bridge mode.
עדיין, תכנים של בלוריי יגמגמו ככל הנראה עקב קצב הנתונים הגבוה.
עדיין, תכנים של בלוריי יגמגמו ככל הנראה עקב קצב הנתונים הגבוה.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אני ממליץ לנסות להריץ רשת על חשמל, אצלי עבד מצויין.
טוב יש מצב שהצלחתי עם האדימקס, הטעות שלי הייתה שבראוטר הראשי(לינקסיס) הצורת אבטחה הייתה wap2 personal במקום מיקס- כמו באדימקס.bissli82 כתב:יש לי ראוטר אדימקס 6524N שניסתי להפוך אותו ל wireless bridge בדיוק כפי שתיארת(להמנע מהוצאה נוספת) ללא הצלחה,
יש מצב שתוכל להדריך אותי טיפה? אני חושב שאני פשוט מפספס איזה משהו בהגדרות......
אני יעדכן אם זה פתר את הבעיה,
בנתיים תודה רבה לשניכם.