|עזרה|מטחנה עבור מקינטה

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
hana27 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אני מחפשת המלצה למטחנה עבור מקינטה בחיפוש בפורום מצאתי המלצה עבור מטחנת אורביט אך היא כבר אינה זמינה לרכישה ויש מטחנות של דלונגי וקרופס ובנוסף מצאתי מטחנות ידניות באיביי אני מצרפת תמונות של המטחנות
מטחנה אחת נקראת PORLEX TALL והשנייה HARIO Ceramic . אינני יודעת מה עדיף ומה טוחן טוב יותר למקינטה אך מה שמוזר זה שהמטחנות הידניות יקרות יותר מהחשמליות הן עולות 55$= 210 ש"ח לעומת 150-170 ש"ח עבור מטחנה חשמלית.

אשמח אם תמליצו לי על מטחנה עבור מקינטה תודה מראש המשך יום נפלא חנה

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

שליחה #2 

שתיהן מטחנות מצוינות למקינטה, לי יש את הפורלקס מיני שזהה לארוכה רק קטנה יותר בגובה ומתאימה לטחינה של עד 20 גרם קפה בפעם אחת.

מטחנה מצוינת עם טחינה איכותית, יחסית שקטה ויציבה.
הקפה הטחון יורד למיכל נירוסטה בחלק התחתון של המטחנה והוא קצר קוטר ומתאים היטב לסלסילה של מכונת קפה/מקינטה ואפשר לשפוך את הקפה ישר.

להריו ולפורלקס דסקיות קרמיות זהות למיטב ידיעתי, יש להן כיוון עובי טחינה בבסיס המטחנה עם סטפים נוחים ורבים ואפשר אפילו לטחון דיי דק עד לרמת אספרסו עבור מכונה פשוטה.

יופי של מטחנה וניידת גם לטיולים...

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #3 

מטחנת תבלינים פשוטה עם להב מסתובב עושה את העבודה מצוין
what's next?

fishi8
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

גם לי יש את הפורלקס שקניתי מאמזון לפני 5 חודשים. עד כה, רק פעם אחת הייתי צריך לכוון אותה מחדש לדרגת הטחינה שאני אוהב, וזאת לאחר שאני משתמש בה בכל יום לפחות פעם אחת לטחינה לבריקה של 4 כוסות ממליץ עליה בחום.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”