שלום לכולם!
אני מחפש רמקולים סבירים לשדרוג חוית צפית הסרטים בחדרי.
שמעתי על LOGITECH Z506. נאמר לי שהם בהספק 75 W. האם הם יעשו את העבודה לסרטים ומדי פעם מוזיקה?
האם העוצמה תהיה חזקה מספיק?
בנוסף שאלה - הרמקולים הולכים להתחבר ליס ולמחשב עם כרטיס קול סטנדרטי( 6 חיבורים מאחורה)
האם ישנו מעין מפצל שאוכל לחבר אליו את הסט, וממנו אפשר לחבר גם ליס, וגם למחשב,עם כפתור ויסות לאן יחוברו הרמקולים, תוך שמירה על ה 5.1 ערוצים?
(אני יודע שזה בעצם רסיבר, אך אין לי אפשרות לקנות כרגע, ואני מחפש משהו בשביל אודיו בלבד.)
תודה רבה לעוזרים!
רמקולים לקולנוע ביתי + יס
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בגדול, ה-Z906 היא יופי של מערכת 5.1 לחדר סטנדרטי, ולא צריכה להיות לה בעיה לרגש אותך, בעיקר בסרטים (במוזיקה היא סובלת מהחסרונות של כל מערכות ה-5.1 בתקציב הנתון...)
שאלות:
- איזה ממיר YES יש לך? האם יש בו יציאת אודיו דיגיטאלית (אופטית או קואקס)?
- איזה כרטיס קול יש במחשב שלך? האם יש בו יציאת אודיו דיגיטאלית (אופטית או קואקס)?
עקרונית, אתה לא צריך מפצל אם אתה הולך על ה-Z906, מכיוון שיש לו כניסה אנאלוגית אחת שתומכת ב-5.1 ועוד כמה כניסות דיגיטאליות (שתי אופטיות ואחת קואקס).
אם אין ברירה ושני החיבורים הם אנאלוגיים, אז יש מפצלים פשוטים מאוד שנקראים מפצלי Y, אשר מאפשרים לחבר שני כבלי RCA ("בננות") לאותה כניסה/יציאה. לא בהכרח פתרון מושלם, אבל לא דורש התעסקות עם כפתורי ויסות וכד'... (אבל גם כאלה אפשר להשיג בזול: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1488-% ... %D7%99-RCA)
שאלות:
- איזה ממיר YES יש לך? האם יש בו יציאת אודיו דיגיטאלית (אופטית או קואקס)?
- איזה כרטיס קול יש במחשב שלך? האם יש בו יציאת אודיו דיגיטאלית (אופטית או קואקס)?
עקרונית, אתה לא צריך מפצל אם אתה הולך על ה-Z906, מכיוון שיש לו כניסה אנאלוגית אחת שתומכת ב-5.1 ועוד כמה כניסות דיגיטאליות (שתי אופטיות ואחת קואקס).
אם אין ברירה ושני החיבורים הם אנאלוגיים, אז יש מפצלים פשוטים מאוד שנקראים מפצלי Y, אשר מאפשרים לחבר שני כבלי RCA ("בננות") לאותה כניסה/יציאה. לא בהכרח פתרון מושלם, אבל לא דורש התעסקות עם כפתורי ויסות וכד'... (אבל גם כאלה אפשר להשיג בזול: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1488-% ... %D7%99-RCA)