חיבור ANT לתוך פלזמה ללא חיבור כזה
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
שלום עברתי ליחידת דיור בקיבוץ ויש לי חיבור ANT בקיר שמחובר לטלוויזיה ישנה. אפשר לראות את כל הערוצים של YES (הקיבוץ כולו מחובר).
אני רוצה לעבור למסך סמסונג PS42D4ST, שיש את הכניסות הבאות: DVI, VGA, SVIDEO וקומפוננט. איך אני יכול לחבר את הכבל ANT למסך? יש איזה מעביר לכזה דבר? האם אני חייב ממיר?
תודה מראש על כל עצה.
אני רוצה לעבור למסך סמסונג PS42D4ST, שיש את הכניסות הבאות: DVI, VGA, SVIDEO וקומפוננט. איך אני יכול לחבר את הכבל ANT למסך? יש איזה מעביר לכזה דבר? האם אני חייב ממיר?
תודה מראש על כל עצה.
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

יש למישהו רעיון?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
את צריכה לשאול את הטכנאי של הקיבוץ באיזה תדרים זה משודר...
לרוב מכשיר וידאו ישן פותר את הבעיה. מחברים את הכבל מהקיר לוידאו, הוא סורק את הערוצים (על ידי היפרבנד פנימי) ואז תוכלי לראות במסך...
אני כבר אומר לך שהאיכות היא גרועה מאוד... אם יש אפשרות ואתם מעונינים לראות טלויזיה איכותית תתחברו פרטית ליס ללא צורך בשידור של הקיבוץ.
לרוב מכשיר וידאו ישן פותר את הבעיה. מחברים את הכבל מהקיר לוידאו, הוא סורק את הערוצים (על ידי היפרבנד פנימי) ואז תוכלי לראות במסך...
אני כבר אומר לך שהאיכות היא גרועה מאוד... אם יש אפשרות ואתם מעונינים לראות טלויזיה איכותית תתחברו פרטית ליס ללא צורך בשידור של הקיבוץ.
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

האם ממיר של יס גם יכול להיות כאן פתרון? יכול להיות שאני יכול לארגן ממיר בלי קשר לחיבור ליס.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לא. אם יהיה לך ממיר יס אז תוכל להשתמש בו רק עם צלחת לוויין משלך וגם אז זה יהיה מנוי נפרד (אלא אם קיבלת את הממיר מהקיבוץ עצמו).
למה שתיארת הכי טוב שתשתמש במכשיר וידאו. אם תצליח להתארגן על אחד עם 6 ראשים זה הכי טוב כי הוא נותן סאונד סטריאו (בהנחה שהשידור בקיבוץ שלך תומך בזה).
למה שתיארת הכי טוב שתשתמש במכשיר וידאו. אם תצליח להתארגן על אחד עם 6 ראשים זה הכי טוב כי הוא נותן סאונד סטריאו (בהנחה שהשידור בקיבוץ שלך תומך בזה).