גיבסון vs פנדר

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
zeevs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כאחד שגדל בעולם של גיטרות, אני יכול לומר לכם שההשוואות בין אפסון לפנסוניק מזכירות לי את הויכוחים האינסופיים בין נגני הגיבסון לפנדר, כשהמסקנה הסופית ידועה לכולם: שתיהן גיטרות מעולות.

קיצר, אני רואה את עצמי כפנסוניקאי, ולכן כשלא עליתי על מסקנה חד-משמעית בהשוואות של המגזינים המובילים בחו"ל החלטתי להשתדרג מה- PT-AX200E הנאמן שלי ל PT-AE8000. אולי מה שהכריע את הכף היתה האפשרות הייחודית של הפנה להקרין ביחס מסך אנאמורפי של 1:2.4 - יכולת זו חשובה לי מפני שהשמוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטי בלו-ריי על מסך ביתי ברוחב 3 מטר.

בסופו של יום יש לי את יס פלאנט בבית, וזאת בעזרתם האדיבה של החבר'ה מארמגדון ר"ג, במיוחד קובי שטיפל בי אישית, ואשר דאג שאהיה בין הראשונים בארץ שהמקרן הותקן בביתם.
אני חייב לציין שהמחיר היה הוגן ביותר, עדיף באופן מובהק על פני יבוא אישי, ובלי מסחארה מיותרת והשירות לעילא ולעילא.

תכלס, אחלה מקרן, אחלה שירות,אחלה מחיר, יישר כח!

barco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

מעניין שאתה מציג את זה ככה, כי בחדר קולנוע/ סטודיו אצלי בבית,
תלויות אחת ליד השניה, גיבסון, פנדר, ו OPTOMA...

kobi4u
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 265
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #3 

zeevs כתב:כאחד שגדל בעולם של גיטרות, אני יכול לומר לכם שההשוואות בין אפסון לפנסוניק מזכירות לי את הויכוחים האינסופיים בין נגני הגיבסון לפנדר, כשהמסקנה הסופית ידועה לכולם: שתיהן גיטרות מעולות.

קיצר, אני רואה את עצמי כפנסוניקאי, ולכן כשלא עליתי על מסקנה חד-משמעית בהשוואות של המגזינים המובילים בחו"ל החלטתי להשתדרג מה- PT-AX200E הנאמן שלי ל PT-AE8000. אולי מה שהכריע את הכף היתה האפשרות הייחודית של הפנה להקרין ביחס מסך אנאמורפי של 1:2.4 - יכולת זו חשובה לי מפני שהשמוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטי בלו-ריי על מסך ביתי ברוחב 3 מטר.

בסופו של יום יש לי את יס פלאנט בבית, וזאת בעזרתם האדיבה של החבר'ה מארמגדון ר"ג, במיוחד קובי שטיפל בי אישית, ואשר דאג שאהיה בין הראשונים בארץ שהמקרן הותקן בביתם.
אני חייב לציין שהמחיר היה הוגן ביותר, עדיף באופן מובהק על פני יבוא אישי, ובלי מסחארה מיותרת והשירות לעילא ולעילא.

תכלס, אחלה מקרן, אחלה שירות,אחלה מחיר, יישר כח!
...
תתחדש שמחנו לעזור

:wink:
קובי יוסיפוביץ'
בעלים בחברת TMAUDIO
אתר : WWW.TMAUDIO.CO.IL
נייד :055-8847999
מייל: [email protected]

zeevs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

סחתיין על הטלקסטר

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

[interest] הודעה מעוסק בתחום - מרטין [/interest]
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

barco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #6 

לפותח השרשור: מצטער שקצת גנבתי לך את השרשור, אבל לא יכולתי להתאפק אחרי ההקבלה בין פנדר וגיבסון למקרנים.

ל JEXY - זה לא מרושל זה בכוונה ככה - העיצוב של החדר בסגנון רטרו וינטג' גם כל החוטים בחוץ.
מה שחשוב זה שהעדשה בדיוק באמצע המסך
והתמונה מאוזנת ב 100% ללא כל KEYSTONE או SHIFT.

אני מוצא את ההתקנה נוחה מאוד ויעילה מאוד, זה גם נקי ומסודר.

זה מה שכיף בחדר ייעודי. לא צריך להיות יפה.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”