שיתוף פעולה בין DARBEE ללומג'ן
נראה כי קופסאת הפלאים "DARBEE" שהובילה לשרשור ארוך מאד כאן בפורום (וגם לחילוקי דעות ..) ממשיכה בהצלחה הגדולה - פורסם על שיתוף פעולה של החברה עם לומג'ן, הדור הבא של מעבדי התמונה של לומג'ן אמור להכיל את הטכנולוגיה של DARBEE.
http://www.equities.com/news/headline-s ... 0&cat=tech
http://www.equities.com/news/headline-s ... 0&cat=tech
אור,
ב-CES הקרוב דרבי אמורים להציג מוצר חדש ארוז באריזת מתכת יפה ו-4 חיבורי HDMI עם תג מחיר של 2000$.
נ.ב
ביום שישי האחרון ניסיתי לכבות את ה-DARBEE לרגע בסרט, לקח לי בדיוק 2 שניות להחזיר אותו לפעולה
ברגע שאתה מתרגל למכשיר אתה פשוט לא יכול בלעדיו, מאד מסקרן למה החברה הללו עוד מסוגלים.
ב-CES הקרוב דרבי אמורים להציג מוצר חדש ארוז באריזת מתכת יפה ו-4 חיבורי HDMI עם תג מחיר של 2000$.
נ.ב
ביום שישי האחרון ניסיתי לכבות את ה-DARBEE לרגע בסרט, לקח לי בדיוק 2 שניות להחזיר אותו לפעולה
ברגע שאתה מתרגל למכשיר אתה פשוט לא יכול בלעדיו, מאד מסקרן למה החברה הללו עוד מסוגלים.
גם "כשמתרגלים" לאלכוהול אי אפשר בלעדיו. זה לא אומר שאלכוהול זה משהו טובברגע שאתה מתרגל למכשיר אתה פשוט לא יכול בלעדיו...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78790
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
אף אחד לא טען שזה לא עובד, רק לא כולם העדיפו את התמונה עם העיבוד הזה.
יותר הגיוני שהחברה ב Lumagen יודעים שהלקוחות שלהם יאהבו את זה.הטענה היא שהחברה בלומג׳ן דווקא כן אהבו.
אחרת הם לא היו טורחים להכניס את זה למעבדי התמונה שלהם....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35087
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
ולמה זה יותר הגיוני?HazooM כתב:יותר הגיוני שהחברה ב Lumagen יודעים שהלקוחות שלהם יאהבו את זה.הטענה היא שהחברה בלומג׳ן דווקא כן אהבו.
אחרת הם לא היו טורחים להכניס את זה למעבדי התמונה שלהם.......
שתי האפשרויות ייתכנו
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
טרחת בכלל לראות את המכשיר בפעולה ?HazooM כתב:יותר הגיוני שהחברה ב Lumagen יודעים שהלקוחות שלהם יאהבו את זה.הטענה היא שהחברה בלומג׳ן דווקא כן אהבו.
אחרת הם לא היו טורחים להכניס את זה למעבדי התמונה שלהם.......
לי זה נשמע שטיפסת על עץ חוצה שרשורים ואתה צריך עזרה לרדת.