נמאס כבר מצפייה ב 3D עם sbs.מחפש סטרימר!
שלום לכם.
מחפש סטרימר שיעשה את העבודה כמו שצריך בנוגע להפעלת קבצי iso תלת מימד(רובם בלוריי מלא) ללא קירטועים ובעיות של כתוביות וכו'.
מה מומלץ לרגע הזה? מה קורה עם הפופקורן החדש שקראתי שמדברים עליו באתר מזה מספר חודשים?
מה קורה עם ה dune החדשים?
תודה מראש!
מחפש סטרימר שיעשה את העבודה כמו שצריך בנוגע להפעלת קבצי iso תלת מימד(רובם בלוריי מלא) ללא קירטועים ובעיות של כתוביות וכו'.
מה מומלץ לרגע הזה? מה קורה עם הפופקורן החדש שקראתי שמדברים עליו באתר מזה מספר חודשים?
מה קורה עם ה dune החדשים?
תודה מראש!
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
לא ברור מאיפה השאלה שלך מתחילה, אך נכון לעכשיו, יש 3* סטרימרים שמריצים בלו ריי מלא בתלת-מימד -
- פופקורן A-400.
- Dune Base 3D
- Tvix S2 3D
* יש מכשיר של אקסטרימר שאני לא בטוח לגביו (לא מכיר).
היחיד מבינייהם שנמכר בארץ זה TVIX.
היחיד מבינייהם שנסקר באתר ובאתרים נוספים בתחום זה ה A-400 - להתרשמות על איכות ביצועים (ראה ביקורת של זיו).
בהצלחה,
- פופקורן A-400.
- Dune Base 3D
- Tvix S2 3D
היחיד מבינייהם שנסקר באתר ובאתרים נוספים בתחום זה ה A-400 - להתרשמות על איכות ביצועים (ראה ביקורת של זיו).
בהצלחה,
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אין לי אף אחד מהם...
כמו שרשמתי, היחיד שאתה יכול לקבל התרשמות ביצועים זה A-400 דרך ביקורות. יכול להיות שיש ביקורות גם על ה DUNE באתרים אחרים (לא מצאתי).
לגבי תפריטי בלו-ריי, אין לאף אחד מהם עקב עידן ה CINAVIA
כמו שרשמתי, היחיד שאתה יכול לקבל התרשמות ביצועים זה A-400 דרך ביקורות. יכול להיות שיש ביקורות גם על ה DUNE באתרים אחרים (לא מצאתי).
לגבי תפריטי בלו-ריי, אין לאף אחד מהם עקב עידן ה CINAVIA
DanDan01,
גם אני כמוך התלבטתי והתלבטתי ושיגעתי את הפורום לגבי השאלה הזו בדיוק, ובסוף לפני כשבועיים רכשתי Xtreamer Prodigy (יד 2) ועד עכשיו אני מאוד מרוצה.
בגדול, כרגע היעוד המרכזי שלו הוא ניגון ISO 3D + כתוביות חיצוניות , ואת זה הוא עושה בצורה תקינה (אם כי לאחר שדרוג לגרסה 4 יש לי איזו בעיה קלילה שאני משער שנובעת מREFRESH RATE לא תקין- מדי פעם בתנועה מהירה נראה שיש "פס בלתי נראה" לרוחב המסך,אבל זה לא משהו שמפריע לראות את התכנים בצורה תקינה.)
האופן בו אני מנגן את התכנים: מHD פנימי וחיצוני.
אני החלטתי ללכת על הסטרימר הזה למרות שאני יודע שיש לו בעיה בניגון התכנים הללו מהרשת אך כרגע אין לי כל צורך בכך וגם הנגן שכביכול אמור לבצע זאת באופן תקין (A-400) עדיין לא מספיק בשל מבחינת גרסאות תוכנה, ולי כבר ממש נמאס לחכות...
גם אני כמוך התלבטתי והתלבטתי ושיגעתי את הפורום לגבי השאלה הזו בדיוק, ובסוף לפני כשבועיים רכשתי Xtreamer Prodigy (יד 2) ועד עכשיו אני מאוד מרוצה.
בגדול, כרגע היעוד המרכזי שלו הוא ניגון ISO 3D + כתוביות חיצוניות , ואת זה הוא עושה בצורה תקינה (אם כי לאחר שדרוג לגרסה 4 יש לי איזו בעיה קלילה שאני משער שנובעת מREFRESH RATE לא תקין- מדי פעם בתנועה מהירה נראה שיש "פס בלתי נראה" לרוחב המסך,אבל זה לא משהו שמפריע לראות את התכנים בצורה תקינה.)
האופן בו אני מנגן את התכנים: מHD פנימי וחיצוני.
אני החלטתי ללכת על הסטרימר הזה למרות שאני יודע שיש לו בעיה בניגון התכנים הללו מהרשת אך כרגע אין לי כל צורך בכך וגם הנגן שכביכול אמור לבצע זאת באופן תקין (A-400) עדיין לא מספיק בשל מבחינת גרסאות תוכנה, ולי כבר ממש נמאס לחכות...
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
הי
אני משתמש באקסטרימר פרודיג'י ובSW3 משולבים ברשת קווית מהירה כולל NAS
דווקא מאוד מאוד מרוצה וכבר חרשתי המון סרטי 3D ללא בעייה.
סייג אחד - בעת תרגום של שתי שורות, בשורה השניה הפסיק הפוך (יש כאלו רגישים לנושא)
בהצלחה
אפי
אני משתמש באקסטרימר פרודיג'י ובSW3 משולבים ברשת קווית מהירה כולל NAS
דווקא מאוד מאוד מרוצה וכבר חרשתי המון סרטי 3D ללא בעייה.
סייג אחד - בעת תרגום של שתי שורות, בשורה השניה הפסיק הפוך (יש כאלו רגישים לנושא)
בהצלחה
אפי
בוא נדייק - נכון לעכשיו יש רק 2 מתוך שלושה שרשמת - Dune Base 3D עדיין לא נמכר ולכן לא מצאת ביקורת עליו.שי-כ כתב:לא ברור מאיפה השאלה שלך מתחילה, אך נכון לעכשיו, יש 3* סטרימרים שמריצים בלו ריי מלא בתלת-מימד -
- פופקורן A-400.
- Dune Base 3D
- Tvix S2 3D
בהצלחה,...
לגבי PRODIGY - כאן באתר יש כתבה עליו עם ציון היתרונות וחסרונות.
עוד אופציה ששווה לחשוב עליה זה OPPO BDP 93/95 עם גרסת קושחה ישנה (מלפני ינואר 2012). בינתיים ראיתי שעדיין יש להשיג באי ביי.
יתרונות:
קורא מצוין קבצי ISO, גם בתלת מימד וכולל תפריטים.
סאונד ותמונה משובחים
משמש גם כנגן דיסקים איכותי, כולל בלו ריי, CD, DVD, SACD DVD AUDIO
קורא מצוין ריפים של SACD ומזהה אותם ככאלה
סטרימר לא רע בכלל (קורא MKV כולל תרגום בעברית)
חסרונות
יקר
תרגום בקבצי MKV עובד מצוין כאשר משתמשים בכונן USB, אבל מהרשת הוא לא מסוגל לקרוא תרגום
תרגום בקבצי ISO, לפחות בגרסה שיש לי, מחורבש ולא שמיש.
יתרונות:
קורא מצוין קבצי ISO, גם בתלת מימד וכולל תפריטים.
סאונד ותמונה משובחים
משמש גם כנגן דיסקים איכותי, כולל בלו ריי, CD, DVD, SACD DVD AUDIO
קורא מצוין ריפים של SACD ומזהה אותם ככאלה
סטרימר לא רע בכלל (קורא MKV כולל תרגום בעברית)
חסרונות
יקר
תרגום בקבצי MKV עובד מצוין כאשר משתמשים בכונן USB, אבל מהרשת הוא לא מסוגל לקרוא תרגום
תרגום בקבצי ISO, לפחות בגרסה שיש לי, מחורבש ולא שמיש.