תראו מה הגיע בדואר. לאן כדאי לדחוף את אלה?

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
tnsilver פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #1 

:lol: אהבתם את הכותרת - נכון?

תמונה

ואם הגודל לא עובר טוב בתמונה - שימו לב לזה:

תמונה

הקבל הכחול הוא snap in קקמייקה של Cornel Dubilier. השחור הקטן קבל 6,800uF של Nippon Chemicon שהוא סטוק של Sansui 9090. השחור מימין 15,000uF והוא מיועד ל...

טוב - הנה רמז:

תמונה

ועוד אחד:

תמונה

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

שליחה #2 

בקיצור...נראה לי שזה מותאם ל AU11000

arieza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

מבחינת כדאי, אולי מרנץ 2385, 2285B, לקסמן L85V ויש עוד הרבה אפשרויות כמו למשל 9090DB למרות שבמקור יש שם קבלים קטנים יותר. לגבי AU11000, שם צריך קיבול של 20000 כך שלא נראה לי שייך.

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #4 

ניחוש פרוע-הם מיועדים לעוד 9090/9090DB?
:) :D
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #5 

לא היה צריך לחפש רחוק כדי למצוא את התשובה:
http://www.audiokarma.org/forums/showpo ... stcount=26

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'

שליחה #6 

בלי קשר-לא הגיע הזמן,טומי,שיהיה לך גם סאנסוי גדול שהוא לא 9090? :) למה שלא תוסיף גם איזה רסיבר G גדול?
איזה G-8000/9000.. :)

tnsilver פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

tomyeshuah כתב:לא היה צריך לחפש רחוק כדי למצוא את התשובה:
http://www.audiokarma.org/forums/showpo ... stcount=26
...
אין עליך תום!!!
Kosh כתב:בלי קשר-לא הגיע הזמן,טומי,שיהיה לך גם סאנסוי גדול שהוא לא 9090? :) למה שלא תוסיף גם איזה רסיבר G גדול?
איזה G-8000/9000.. :)
...
מצחיק. אני לא אוסף יחידות. אני משתמש בכל אחת מהן ולכן השיקול הוא פרקטי ולא סנטימנטלי. האמת היא שסנסוי היא חברת בדיחה. ספינת הדגל שלהם ה-9090DB מבחינת מאגר הרכיבים והבנייה הפנימית היא ערימת *** טכנולוגית. נמאס לי לתחזק אותם. הפוטנציומטרים הפתוחים האלה, הקילומטרים של החוטים בפנים, לוחות הקרטון... את כל אלה אני סובל בגלל שהסאונד של היחידה הזו (ובייחוד של ה-9090) הוא מדהים. פשוט נס טכנולוגי. אבל זה בא עם מחיר. סידרת ה-G מסמלת, עד כמה שזה נשמע בלתי-אפשרי, התדרדרות באיכות הבנייה של סנסוי. עד כאן! יש גבול למה שאני מוכן לסבול. אני מכיר אותם לא מהיום ואני לא מוכן לתחזק גם כאלה.

אני דווקא הייתי בכיוון של וינטאז' לוקסמן ו\או מקינטוש אבל אשתי, עם הרכש האחרון שלה, סגרה את הבסטה הזו לעשר השנים הקרובות. היא גם הלכה בכיוון של לוקסמן - אבל יותר של 'יוצאי' לוקסמן. היא הכניסה לנו CS-600 אמריקאי לסלון אחרי שהיא מצאה אותו אצל אחד הריטיילרים הכי פלצניים בניו-יורק, שילמה דרך האף והכריזה שזו 'הפתעה' כדי שאני 'לא אצטרך בזמן המוגבל שיש לי לשבת עם מלחם לאמץ את העיניים ולשפץ גרוטאות'. באמת הפתעה. יותר קרובה להתקף לב. שואה תקציבית יותר נכון. הדבר הזה הגיע עם ארבע מנורות Sovtek 5881/6L6 מתוצרת רוסית שאני ממש לא מבין איך סוחר אמריקאי מחזיק דברים כאלה אצלו. הכי גרוע - עכשיו, את זה לא אמרו לה בחנות, צריך גם פרה-אמפ של Leben ובא לי לדפוק לעצמי כדור בראש. אני לא יודע מה הסיפור הזה עשה לתיקרת האשראי שלי ואני מצפה בכל רגע שאני מתדלק שיגידו לי שהכרטיס לא עובר. בניו-יורק, בחורף, מי שאין לו כרטיס אשראי - משול למת. אם אני אתקע בלי דלק - תקראו עלי בעיתון.

קרן האור היחידה שיש בכל הסיפור הזה היא שגם אני מתכנן לאשתי הפתעה. אני הולך להוריד לה שני L-300 בסלון ולהגיד לה שהיא לא צריכה יותר להתאמץ ולשבור את הגב כדי לנקות את הזכוכיות של הג'ובאלים משום שהזכוכיות של ה-L-300 בדיוק בגובה המתאים לניקוי.

arieza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אז תתחדש על הלבן. המשקל דומה לזה של ה9090 ותחזוק של מנורות צריך גם אבל לפי הביקורות מדובר במכשיר טוב מאוד. לא ברור לי למה צריך פרה, הרי ה CS-600 הוא אינטגריטד. תהנה ואם אתה רוצה להפטר מ ה 9090 ו JBL למיניהם רק תגיד.

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'

שליחה #9 

תתחדש! (Y) נחת לך היי אנד אמיתי בבית..

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

שליחה #10 

L300 8O נקווה שלא שילמת עליהם כמו רכב חדש

tnsilver פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

RAMIRAMI68 כתב:L300 8O נקווה שלא שילמת עליהם כמו רכב חדש
...
אנחנו בארה"ב עכשיו. לתקופה. מכרנו שני רכבים. לא אחד. כמו שזה נראה עכשיו - אני קונה לה אופניים.

rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #12 

:lol:
תתחדש.

tnsilver פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

arieza כתב:אז תתחדש על הלבן. המשקל דומה לזה של ה9090 ותחזוק של מנורות צריך גם אבל לפי הביקורות מדובר במכשיר טוב מאוד. לא ברור לי למה צריך פרה, הרי ה CS-600 הוא אינטגריטד. תהנה ואם אתה רוצה להפטר מ ה 9090 ו JBL למיניהם רק תגיד.
...
לא יודע אם זו ברכה או קללה. דיברנו עליו בבית המון אבל לא ציפיתי לרגע... יש לדבר הזה כפתורים מזהב 24K. בלי צחוק. אשתי לא מרשה לי להתקרב אליו בלי לשטוף ידיים ואין מה לדבר על 'לתקוף' אותו עם מברג פיליפס. בכל אופן יש אחריות ואסור לפתוח. (n) . עם כל הזהב הזה - פונו-סטייג' אין לו - ומכיוון שכל המקורות הדיגיטליים פסחו עלי איכשהו ב-25 שנים האחרונות - אני תקוע עם נזם של זהב באף של חזיר ועכשיו אני צריך כזה פונו-סטייג' (לא פרה-אמפ):

תמונה

כל ה-9090 וה-9090DB וכל הג'ייבלים אצלי במשרד בתל-אביב. השותף שלי שומר עליהם ועל החתול עם הוראות תחזוקה ברורות לגבי כולם ונוהלי פתיחה באש מחודדים לגבי 'מתעניינים'. הוא איש גדול והוא בד"כ עושה מה שאני מבקש. אין אצלי דבר כזה להפטר מיחידה אחרי שעבדתי עליה. אומנות זו אומנות ולכולם יש מעמד של ילדים. מהחתול אני דווקא אשמח להפטר משום שהקירבה שלו לרמקולים מדירה שינה מעיניי. אשתי כמובן מעדיפה אותו עלי ורוצה להביא אותו אלינו - אז גם מהחלום הזה אפשר לשכוח...

בכל מקרה - יש איזה זוג 4311 למכירה באחד הלוחות (ראיתי לא מזמן - לא בטוח ממתי) ויש כמה L100 אם ממש בא לך על זוג JBL מומלצים.
אם כבר 'להפטר' ממשהו - אז מזה
 אם כבר 'להפטר' ממשהו - אז מזה

Tankpopper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #14 

סילבר, תתחדש! אני יודע עד כמה מנורות הן "לא הכוס תה" שלך.. ובכל זאת, אני מאמין שאתה תהנה מהשינוי. את המכשיר המדובר אני לא מכיר באופן אישי אבל על פניו נראה שממש לא נפלת רע!

בנוגע לפונו סטייג', אף אחד לא אמר שאתה חייב להשתמש בפונו סטייג' שלהם. פשוט תחבר את הפונו של אחד הרסיברים שלך דרך הREC OUT ואתה תהיה בסדר.

ומה פשר כל הדיבורים האלה על L300??!? אנחנו מדברים על פה בארץ?

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #15 

tnsilver כתב: אין אצלי דבר כזה להפטר מיחידה אחרי שעבדתי עליה. אומנות זו אומנות ולכולם יש מעמד של ילדים.
...
אני מסכים במלוא הרצינות עם המשפט. דוגמה לכך היא מכשירים שהגיעו ממכרים, אלי לתיקון, ולאחר העבודה, שכנעתי את בעליהם לוותר עליהם.. :)

דרך אגב, Off Topic, האם הגיטרות ברקע הפראמפ בבעלותך?, או שהתמונה שאולה מאתר אינטרנט?

tnsilver פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

לא. בבוסטון. גם כאן זה סיפור של $3000 ועוד לא מצאתי זוג במצב טוב ואני לא מכיר את המקבילה המקומית של רפי האוזמן אז אני חייב אותם פיקס. חוץ מזה כל העניין הוא שאשתי רוצה לעצב את הדירה מחדש. בת"א יש לה דירה שלה שהיא יכולה לעשות בה מה שהיא רוצה. אני שם רק כדי לצבוע את התיקרה. לי יש את המשרד. אני לא מתערב לה בעיצוב פנים והיא לא מתערבת לי בסטראו. עכשיו ששנינו נאלצים להיות שותפים גם בסטראו וגם בצבע של התיקרה - זו בעייה. אין מצב שהיא נותנת לי לחבר ל-Leben, או בכלל, להכניס לסלון, משהו בן 30 פלוס וגם על הרמקולים שהיא רוצה (איזה מגדל איטלקי צר ומעוצב) יש לנו חילוקי דיעות. בינתיים ניסיתי להסביר לה (יש לה בעייה בתפיסת העניין השולי הזה) שהדברים האלה עולים עשרות אלפי דולרים וכדאי לה להגיע לפשרה איתי קודם - במקום עם מנהל הבנק שהוא הרבה פחות נחמד וגם הרבה פחות מבין בסטראו. לא ממש עוזר לי והיא רוצה משהו שיתאים לעיצוב המוזהב. מכיוון שבבית שלי אני נמר (אני הולך על ארבע ובשקט) לא נותר לי אלה - לחתום על הצ'קים.
tomyeshuah כתב:דרך אגב, Off Topic, האם הגיטרות ברקע הפראמפ בבעלותך?, או שהתמונה שאולה מאתר אינטרנט?
...

:lol: לא! לא שלי... הלוואי. זה כנראה של אחד המהנדסים של Leben. התמונה מהאתר שלהם. אני עוד לא רכשתי את הפונו-סטייג' הזה. אבל לך תדע, אולי אשתי תעשה לי הפתעה נוספת ומחר אני אמצא כזה מתחת לכרית.

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'

שליחה #17 

מעניין איך ישמעו ה-LEBEN+הL300..אל תשכח לדווח לנו.

tnsilver פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

Kosh כתב:מעניין איך ישמעו ה-LEBEN+הL300..אל תשכח לדווח לנו.
...
הלבן הזה הוא הי-אנד. זה ממש לא אני. כל הזהב הזה לא עושה לי טוב. גם לא לכרטיס אשראי שלי. אני עובד על להחזיר אותו. יותר קל עם בעל העסק מאשר עם אשתי. דקה וחצי לפני ההפתעה כמעט קניתי מקינטוש מדהים בשבר מהמחיר של הלבן ולדעתי באותה רמה של סאונד. עוד לא קניתי L300. גם כאן (לא ממש מפליא) קשה למצוא זוג במצב טוב. אנחנו עוד לא מאורגנים עם כל הציוד ועכשיו עם המנורות האלה - אני לפחות - גם קצת מבולבל... זה לא התחום שלי. עוד כמה שבועות... אני אעשה סדר בכל העניין הזה. ואז אני אדווח על הכל. אל דאגה.

indi5
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 581
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #19 

אחח.. עצוב...עצוב...
כואב הלב.
:)

arieza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

לגבי ה 9090 ו JBL לא התכוונתי בשבילי, לי יש גם כמה מהם, התכוונתי למי שמחפש אבל נראה לי שאתה לא הכתובת. גם אני קיבלתי את הלבן שלי רק שקוראים לו MUSICAL FIDELITY, אין לו כפתורים מזהב והוא אולי לא באותה רמה כמו הלבן אבל יש לו פרה לפטיפון וגם אסור לי לגעת בו עם מברג. בכל אופן הוא התערבב עם הווינטג ולא מפריע.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”