ואם הגודל לא עובר טוב בתמונה - שימו לב לזה:
הקבל הכחול הוא snap in קקמייקה של Cornel Dubilier. השחור הקטן קבל 6,800uF של Nippon Chemicon שהוא סטוק של Sansui 9090. השחור מימין 15,000uF והוא מיועד ל...
טוב - הנה רמז:
ועוד אחד:

אין עליך תום!!!tomyeshuah כתב:לא היה צריך לחפש רחוק כדי למצוא את התשובה:
http://www.audiokarma.org/forums/showpo ... stcount=26...
מצחיק. אני לא אוסף יחידות. אני משתמש בכל אחת מהן ולכן השיקול הוא פרקטי ולא סנטימנטלי. האמת היא שסנסוי היא חברת בדיחה. ספינת הדגל שלהם ה-9090DB מבחינת מאגר הרכיבים והבנייה הפנימית היא ערימת *** טכנולוגית. נמאס לי לתחזק אותם. הפוטנציומטרים הפתוחים האלה, הקילומטרים של החוטים בפנים, לוחות הקרטון... את כל אלה אני סובל בגלל שהסאונד של היחידה הזו (ובייחוד של ה-9090) הוא מדהים. פשוט נס טכנולוגי. אבל זה בא עם מחיר. סידרת ה-G מסמלת, עד כמה שזה נשמע בלתי-אפשרי, התדרדרות באיכות הבנייה של סנסוי. עד כאן! יש גבול למה שאני מוכן לסבול. אני מכיר אותם לא מהיום ואני לא מוכן לתחזק גם כאלה.Kosh כתב:בלי קשר-לא הגיע הזמן,טומי,שיהיה לך גם סאנסוי גדול שהוא לא 9090?למה שלא תוסיף גם איזה רסיבר G גדול?
איזה G-8000/9000.....

אנחנו בארה"ב עכשיו. לתקופה. מכרנו שני רכבים. לא אחד. כמו שזה נראה עכשיו - אני קונה לה אופניים.RAMIRAMI68 כתב:L300נקווה שלא שילמת עליהם כמו רכב חדש
...

לא יודע אם זו ברכה או קללה. דיברנו עליו בבית המון אבל לא ציפיתי לרגע... יש לדבר הזה כפתורים מזהב 24K. בלי צחוק. אשתי לא מרשה לי להתקרב אליו בלי לשטוף ידיים ואין מה לדבר על 'לתקוף' אותו עם מברג פיליפס. בכל אופן יש אחריות ואסור לפתוח.arieza כתב:אז תתחדש על הלבן. המשקל דומה לזה של ה9090 ותחזוק של מנורות צריך גם אבל לפי הביקורות מדובר במכשיר טוב מאוד. לא ברור לי למה צריך פרה, הרי ה CS-600 הוא אינטגריטד. תהנה ואם אתה רוצה להפטר מ ה 9090 ו JBL למיניהם רק תגיד....

אני מסכים במלוא הרצינות עם המשפט. דוגמה לכך היא מכשירים שהגיעו ממכרים, אלי לתיקון, ולאחר העבודה, שכנעתי את בעליהם לוותר עליהם..tnsilver כתב: אין אצלי דבר כזה להפטר מיחידה אחרי שעבדתי עליה. אומנות זו אומנות ולכולם יש מעמד של ילדים....

tomyeshuah כתב:דרך אגב, Off Topic, האם הגיטרות ברקע הפראמפ בבעלותך?, או שהתמונה שאולה מאתר אינטרנט?...

הלבן הזה הוא הי-אנד. זה ממש לא אני. כל הזהב הזה לא עושה לי טוב. גם לא לכרטיס אשראי שלי. אני עובד על להחזיר אותו. יותר קל עם בעל העסק מאשר עם אשתי. דקה וחצי לפני ההפתעה כמעט קניתי מקינטוש מדהים בשבר מהמחיר של הלבן ולדעתי באותה רמה של סאונד. עוד לא קניתי L300. גם כאן (לא ממש מפליא) קשה למצוא זוג במצב טוב. אנחנו עוד לא מאורגנים עם כל הציוד ועכשיו עם המנורות האלה - אני לפחות - גם קצת מבולבל... זה לא התחום שלי. עוד כמה שבועות... אני אעשה סדר בכל העניין הזה. ואז אני אדווח על הכל. אל דאגה.Kosh כתב:מעניין איך ישמעו ה-LEBEN+הL300..אל תשכח לדווח לנו....