במקרה נתקלתי בטלפון הזה האתר של סמסונג:
http://www.samsungmobile.co.il/ativs/specification/
יש לו נתונים כמו של גלקסי 3 חוץ מזה שזה מעבד 2 ליבות ויש לו מערכת הפעלה WINDOWS PHONE 8.
האם יש פה מישהו שיצא לראות / לנסות אותה?
מה החסרונות והיתרונות מול אנדרויד?
Samsung Ativ מישהו שמע / ניסה / ראה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מערכת ה-windows phone 8 למרות שהושקה, לא ממש התחילה להימכר בישראל. יצא לי לשחק עם המכשיר והוא מאוד דק, נוח היד, קל ומגיב מדהים. השאלה היא האם אתה מתחבר למערכת ההפעלה.
בדומה לאפל, מערכת ההפעלה סגורה ובקונספט שונה לגמרי גם מאפל וגם מאנדרואיד. יתרונות וחסרונות זה משהו אישי.
אני מאוד רוצה כבר לשחק ברצינות עם wp8 כי אני דווקא מאוד מתחבר לתפיסת העולם של זה.
בדומה לאפל, מערכת ההפעלה סגורה ובקונספט שונה לגמרי גם מאפל וגם מאנדרואיד. יתרונות וחסרונות זה משהו אישי.
אני מאוד רוצה כבר לשחק ברצינות עם wp8 כי אני דווקא מאוד מתחבר לתפיסת העולם של זה.
אני כבר חודש עם הHTC ומאוד נהנה ממערכת ההפעלה. לATIV אמורה להיות סוללה יותר חזקה (הHTC מספיק ליום עבודה רגיל, אבל הייתי מעדיף עוד קצת מרווח נשימה), אז בכלל. יש חנות אפליקציות ישראלית אבל אין WAZE (יש תוכנת ניווט מבוססת Google Maps שעושה את העבודה יפה - אבל בלי להתחשב בדיווחי תנועה).
טיפ קטן: תכתוב בLOCATION ארה"ב, וחנות המוזיקה פתוחה בפניך. 10 דולר לחודש כל המוזיקה שאתה רוצה, בכל המכשירים שלך (כולל דסקטופ), גם סטרימינג גם הורדה. החיפוש המובנה במכשיר עושה גם חיפוש מוזיקה, ומזהה מוזיקה ישראלית, שבד"כ זמינה בחנות.
טיפ קטן: תכתוב בLOCATION ארה"ב, וחנות המוזיקה פתוחה בפניך. 10 דולר לחודש כל המוזיקה שאתה רוצה, בכל המכשירים שלך (כולל דסקטופ), גם סטרימינג גם הורדה. החיפוש המובנה במכשיר עושה גם חיפוש מוזיקה, ומזהה מוזיקה ישראלית, שבד"כ זמינה בחנות.