התלבטות קשה..רסיבר לקולנוע ביתי בלבד
בקשר לקולנוע ביתי בלבד.
האוניקיו 818 יכול לספק או ה3009 זה כבר שינוי אדיר(ושוב רק לקולנוע)..?
מול זה נשים את הפיוניר LX85
רמקולים:
סדרת הכסף של מוניטור אודיו הייקפי RX8 קדמיים
וסאב B&W 610
מקור אפל טיוי2 או נייד DELL עם יציאות HD
לקחת בחשבון שכנראה ישורשר מגבר סטריאו ייעודי...
מה אומרים?
האוניקיו 818 יכול לספק או ה3009 זה כבר שינוי אדיר(ושוב רק לקולנוע)..?
מול זה נשים את הפיוניר LX85
רמקולים:
סדרת הכסף של מוניטור אודיו הייקפי RX8 קדמיים
וסאב B&W 610
מקור אפל טיוי2 או נייד DELL עם יציאות HD
לקחת בחשבון שכנראה ישורשר מגבר סטריאו ייעודי...
מה אומרים?
40 שנה לך תיזכור..
אם ככה לדעתי ה85 ייקח מבחינת פרוססין לקב
וכך תיהנה משני עולמות
גם פרוססין משובח
גם הגברה דיגיטאלית ICE
וגם אם לא מוצא חן בעיניך ICE
יש לך את הפאוור .....
וכך תיהנה משני עולמות
גם פרוססין משובח
גם הגברה דיגיטאלית ICE
יש לך את הפאוור .....
שמעת את שלושתם..?ה818 לא יתן "אוירה קולנועית"?ADICT כתב:אם ככה לדעתי ה85 ייקח מבחינת פרוססין לקב
וכך תיהנה משני עולמות
גם פרוססין משובח
גם הגברה דיגיטאלית ICE
יש לך את הפאוור ........
40 שנה לך תיזכור..
שמעתי רק את ה85 וזה הספיק לי
בכל מקרה לי נראה שכולם יתנו לך אווירה קולנועית (גם פופקורן ושתייה יתנו לך..)
אבל את זה תצטרך כבר לבדוק בעצמך
בכל מקרה לי נראה שכולם יתנו לך אווירה קולנועית (גם פופקורן ושתייה יתנו לך..)
אבל את זה תצטרך כבר לבדוק בעצמך
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לאיזו תשובה אתה מצפה?new-guy כתב:רק אשמח לדעת גם בעלים של האונקיו.......
בעלי אונקיו יטענו תמיד שאונקיו עדיף ובעלי פיוניר יטענו שהוא עדיף.
לגבי ענין האיכות הסונית של המכשיר אין מנוס מלשמוע בעצמך ולהחליט.
לגבי פיצרים ,כאלו ואחרים ,כמו OSD,RC וכו.. פה לדעתי לאונקיו יש יתרון .
ה 85 לא נחשב הצלחה גדולה של פיוניר . ה 86 , שאותו יצא לי לבחון באופן די מעמיק על ציוד קצה ,הפתיע אותי די לטובה , יחסית לדגמים אחרים ששמעתי.
כמובן הכל מסתמך על דעתי האישית.
בהצלחה
בעיה למצוא חנות שמחזיקה את כל הרסיברים הנ"ל+את הרמקולים שלי+istarmini כתב:לאיזו תשובה אתה מצפה?new-guy כתב:רק אשמח לדעת גם בעלים של האונקיו.......
בעלי אונקיו יטענו תמיד שאונקיו עדיף ובעלי פיוניר יטענו שהוא עדיף.
לגבי ענין האיכות הסונית של המכשיר אין מנוס מלשמוע בעצמך ולהחליט.
לגבי פיצרים ,כאלו ואחרים ,כמו OSD,RC וכו.. פה לדעתי לאונקיו יש יתרון .
ה 85 לא נחשב הצלחה גדולה של פיוניר . ה 86 , שאותו יצא לי לבחון באופן די מעמיק על ציוד קצה ,הפתיע אותי די לטובה , יחסית לדגמים אחרים ששמעתי.
כמובן הכל מסתמך על דעתי האישית.
בהצלחה...
בחנות תמיד זה נשמע אחרת מהסלון הבייתי..
ותודה יואב!
40 שנה לך תיזכור..
שלום NEW -GUY
סתם לסקרנות - כתבת בחודש האחרון שרכשת מרנץ 7007 ו "ששומעים חלום" - מה לא הסתדר, קולנוע ביתי?
והשאלה הזאת לא באה ממקום "רע" או לשפוט אותך או משהו כזה פשוט להבין האם יש דבר כזה רסיבר טוב לקולנוע ביתי ורסיבר טוב לסטריאו כי אתה מחפש רסיבר רק לקולנוע ביתי והמרנץ קיבל ביקורות טובות מאוד, מה הפריע לך במרנץ שנחשב רסיבר ברמה גבוהה מאוד?
סתם לסקרנות - כתבת בחודש האחרון שרכשת מרנץ 7007 ו "ששומעים חלום" - מה לא הסתדר, קולנוע ביתי?
והשאלה הזאת לא באה ממקום "רע" או לשפוט אותך או משהו כזה פשוט להבין האם יש דבר כזה רסיבר טוב לקולנוע ביתי ורסיבר טוב לסטריאו כי אתה מחפש רסיבר רק לקולנוע ביתי והמרנץ קיבל ביקורות טובות מאוד, מה הפריע לך במרנץ שנחשב רסיבר ברמה גבוהה מאוד?
קודם כל אבא שלי נדלק על המרנץ לזכר הימים הטובים וכנראה יקח אותו.directse כתב:שלום NEW -GUY
והשאלה הזאת לא באה ממקום "רע" או לשפוט אותך או משהו כזה פשוט להבין האם יש דבר כזה רסיבר טוב לקולנוע ביתי ורסיבר טוב לסטריאו כי אתה מחפש רסיבר רק לקולנוע ביתי והמרנץ קיבל ביקורות טובות מאוד, מה הפריע לך במרנץ שנחשב רסיבר ברמה גבוהה מאוד?...
המרנץ באמת יש לו יכלות היסטריות בכל הפרמטרים במוזיקה אין לו מתחרים למשל,
בקולנוע הוא טוב מאוד-מנתח כל סצינה אבל לטעמי חסר קצת קצת "אוירה קולנועית"
וחוץ מזה אני חולה "שדרגת שדרגת שדרגת.." יש לך כדור?
40 שנה לך תיזכור..
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ברמות המחירים שאתה מדבר עליהן, נראה לי סביר שתקבל דגמים מתצוגה לבדיקה בביתך במשך כמה ימים...
לא מכיר את הדגמים האחרים שאתה מתלבט לגביהם אבל אני יכול להעיד על האונקיו - בערך - יש לי את ה-3007 שהוא גירסה ישנה יותר , ואם איני טועה היא נבדלת מה-3009 בכיול ובתמיכה בHDMI 1.4 , ואולי בעוד כמה דברים .
מבחינת ק"ב: בחנות כמובן שה-3007 נשמע פיצוץ , אך בבית לא הצלחתי עדיין להשיג את אותו האפקט . אולי מפני שיש לי חללי האזנה בעייתיים ואולי מפני שהרמקולים והסאב שלי נחותים מאלו שהיו בחנות . אבל לפחות עדיין הוא נשמע עוצמתי.
מבחינת סטראו - כאן התמונה משתנה ואני נהנה להקשיב למוזיקה דרכו , אם כי כמובן עדיין אי אפשר מן הסתם להשוות למגבר סטראו ייעודי . הצליל נשמע לי דינמי וצלול , מדוייק ומפורט . הבמה רחבה אך חסר עומק , ונדמה לי שתחום הבאס/מיד באס לוקה מעט יחסית למגבר ק"ב ימאהה ישן שהיה לי פעם .
מבחינת ק"ב: בחנות כמובן שה-3007 נשמע פיצוץ , אך בבית לא הצלחתי עדיין להשיג את אותו האפקט . אולי מפני שיש לי חללי האזנה בעייתיים ואולי מפני שהרמקולים והסאב שלי נחותים מאלו שהיו בחנות . אבל לפחות עדיין הוא נשמע עוצמתי.
מבחינת סטראו - כאן התמונה משתנה ואני נהנה להקשיב למוזיקה דרכו , אם כי כמובן עדיין אי אפשר מן הסתם להשוות למגבר סטראו ייעודי . הצליל נשמע לי דינמי וצלול , מדוייק ומפורט . הבמה רחבה אך חסר עומק , ונדמה לי שתחום הבאס/מיד באס לוקה מעט יחסית למגבר ק"ב ימאהה ישן שהיה לי פעם .
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?