לפתע כל מה שלא עושה pass through לרסיבר, מנגן לי בווליום 0 ב-XBMC, ואני לא מוצא איפה לסדר את זה.
לא זוכר ששיניתי משהו בהגדרות.
יש למישהו רעיון?
אני מדבר על מוזיקה, צלילי מערכת, קבצים של רק סטריאו וכו'.
אגב, דרך ווינדוז שומעים מצוין ברסיבר את כל הסוגים. הבעיה היא רק דרך XBMC.
תודה.
סאונד לא דיגיטלי ב-XBMC
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מנגן לי בווליום 0 = לא מנגן
כלומר משהו בהגדרות לא טוב, שידרגת לאחרונה גירסא? הייתה בעיה בווינדוס במעבר לפרודו עם WASAPI וכו'
נסה לשדרג לRC3.
בנוסף,
תיכנס ל"הגדרות" - "מערכת" - "פלט אודיו" - שם תנסה לשחק עם "התקן פלט אודיו" עד שתשמע את צלילי המערכת (תוכל לבדוק זאת מיידית ע"י דפדפוף למעלה ולמטה בהנחה ולסקין שאתה משתמש יש צלילי דפדפוף)
בכל אופן, התשובה נמצאת אך ורק בדף ההגדרות הזה, לכן שחק איתו מעט אני מניח שתצליח לסדר את העניין
כלומר משהו בהגדרות לא טוב, שידרגת לאחרונה גירסא? הייתה בעיה בווינדוס במעבר לפרודו עם WASAPI וכו'
נסה לשדרג לRC3.
בנוסף,
תיכנס ל"הגדרות" - "מערכת" - "פלט אודיו" - שם תנסה לשחק עם "התקן פלט אודיו" עד שתשמע את צלילי המערכת (תוכל לבדוק זאת מיידית ע"י דפדפוף למעלה ולמטה בהנחה ולסקין שאתה משתמש יש צלילי דפדפוף)
בכל אופן, התשובה נמצאת אך ורק בדף ההגדרות הזה, לכן שחק איתו מעט אני מניח שתצליח לסדר את העניין
-
kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
היי, תודה על התשובה.
ווליום 0 לא שווה "לא מנגן" כי הנגן כן זז, ואני שומע ממש ממש ממש חלש.
ניסיתי את כל ההגדרות בדף שהצעת, אבל לא התקנתי עוד את RC3, מקווה שזה אכן יפתור את הבעיה. מוזר שזה קרה פתאום, ולא אחרי שדרוג או משהו כזה...
ווליום 0 לא שווה "לא מנגן" כי הנגן כן זז, ואני שומע ממש ממש ממש חלש.
ניסיתי את כל ההגדרות בדף שהצעת, אבל לא התקנתי עוד את RC3, מקווה שזה אכן יפתור את הבעיה. מוזר שזה קרה פתאום, ולא אחרי שדרוג או משהו כזה...