פרה...פאטיפון ומה שבינהם..
היי,
סוף סוף הצלחתי לחבר את הפרה אמפליפיר של סאנסוי(קצת ישן) לרסיבר דנון כדי שתהיה לי כניסה לפאטיפון....
לא מעט אנשים אמרו לי שאולי זה יכול להשיג לרסיבר החדש...השאלה שלי אם זה באמת נכון ואם הפרה אמפליפיר שברשותי יכול לגרום איזשהוא נזק לרסיבר בעקבות החיבורים שעשיתי...(הפרה אמפליפייר שימש משמש במקורו שסלקטור למגבר כוח , כלומר זה בשתי חלקים)
האם ישנה איזושהיא סכנה , שריפת נתיכים או משהו כזה...
שאלה נוספת...כרגע הפרה מחובר בכנניסה של הרסיבר -VCR ..האם הכניסה הזו מתאימה כי אני יודע שצריך כניסה עם הרבה כוח..האם VCR זו האופאימאלית או שישנה כניסה יותר חזקה כך שהאיכות לא תרד?
תודה !
סוף סוף הצלחתי לחבר את הפרה אמפליפיר של סאנסוי(קצת ישן) לרסיבר דנון כדי שתהיה לי כניסה לפאטיפון....
לא מעט אנשים אמרו לי שאולי זה יכול להשיג לרסיבר החדש...השאלה שלי אם זה באמת נכון ואם הפרה אמפליפיר שברשותי יכול לגרום איזשהוא נזק לרסיבר בעקבות החיבורים שעשיתי...(הפרה אמפליפייר שימש משמש במקורו שסלקטור למגבר כוח , כלומר זה בשתי חלקים)
האם ישנה איזושהיא סכנה , שריפת נתיכים או משהו כזה...
שאלה נוספת...כרגע הפרה מחובר בכנניסה של הרסיבר -VCR ..האם הכניסה הזו מתאימה כי אני יודע שצריך כניסה עם הרבה כוח..האם VCR זו האופאימאלית או שישנה כניסה יותר חזקה כך שהאיכות לא תרד?
תודה !
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא יכול להזיק לרסיבר.
החיבור צריך להיות באופן הבא:
פטיפון--->כניסת PHONO בפרה הישן. את יציאת TAPE בפרה הישן חבר לאחת מכניסות ה - LINE ברסיבר
החדש. כל כניסת LINE ברסיבר החדש תתאים.
בהצלחה.
><>
החיבור צריך להיות באופן הבא:
פטיפון--->כניסת PHONO בפרה הישן. את יציאת TAPE בפרה הישן חבר לאחת מכניסות ה - LINE ברסיבר
החדש. כל כניסת LINE ברסיבר החדש תתאים.
בהצלחה.
><>
נציג AQUA-AUDIO
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא, אין הבדל. כל הכניסות האלה מכוונות לאותה רגישות.
במגברים ישנים מאוד כניסת ה TAPE היה קצת יותר רגישה,
אבל היום זה כבר לא רלוונטי.
><>
במגברים ישנים מאוד כניסת ה TAPE היה קצת יותר רגישה,
אבל היום זה כבר לא רלוונטי.
><>
נציג AQUA-AUDIO
דרך אגב...אם אתה יודע , אני מניח שכן..בפאטיפונים יש כל הזמן רעב של אדמה והבנתי שזה נובע מאיזה כבל ששיך לפאטיפון ..הרעש הזה טבעי או שיש לעשות איתו משהו..משום שאני פשוט חתכתי אותו , חיברתי לו ראש של אזניות וחיברתי לתוף כניסה של אזניות מאוחרה שכתוב עליה PHONO COMPU ..מה א ומר?
אוי ויזמיר את הארקה היתה צריך לחבר לקדם מגבר ולא לחתוך....
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.