אז אחרי מעבר דירה צריך טלוויזיה חדשה, Samsung E530 נבחרה.. יש תמונות
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- שם מלא: shahar
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
טוב סוף סוף עברתי לדירה משלי..אחרי הרבה מחקרים החלטתי לרכוש את הE530 ללא ה3D והSMART ובמחיר זול יותר.
אני ממש מרוצה! אין מה להשוות לSamsung LCD 32 ששירתה אותי ב5 שנים האחרונות ובאמת שהייתי מרוצה גם ממנה.
אז תמונות כמובן : )
אני ממש מרוצה! אין מה להשוות לSamsung LCD 32 ששירתה אותי ב5 שנים האחרונות ובאמת שהייתי מרוצה גם ממנה.
אז תמונות כמובן : )
-
- הרמקולים על הרצפה כרגע אבל יתלו בקרוב
-
- הרסיבר ממוקם בארונית מדפים משמאל.. הכל עובר בקירות
-
- את השולחן בסלון, המזנון, ארונית המדפים השחורה ושולחן המחשב בניתי בעצמי.. עץ, צבע,לכה, עיצוב..
פחות מחצי מחיר וכמובן, זאת עבודה שלי : )
נערך לאחרונה על ידי Shaharr ב 05/01/2013 11:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

אני קונה השבוע ווילונות אטומים לחלון יציאה למרפסת ובכל שאר החלונות יש תריסים אטומים..JEXY כתב:מיקום מסך לא טוב... או שתסגור את הוילונות\טריסים או שתמקם את המסך בקיר של הספה......
לפי דעתי מיקום אידיאלי, אפשר לראות מהמטבח ומפינת העבודה ללא בעיה ואין שום חלון מאחורי המסך..
הכל פתוח כדי שיהיה אפשר לצלם את הדירה..
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Shaharr,
לדעתי מיקום המסך נכון ולא היה מקום אחר להתקין אותו. לפי JEXY היה צורך להעביר את הספה למרכז החלל - דבר שהיה סוגר לחלוטין את הסלון בהתחשב שיש סיבה להצבת פינת המחשב במקומה.
אגב אהבתי את העיצוב ואת ניצול המקום.
לדעתי מיקום המסך נכון ולא היה מקום אחר להתקין אותו. לפי JEXY היה צורך להעביר את הספה למרכז החלל - דבר שהיה סוגר לחלוטין את הסלון בהתחשב שיש סיבה להצבת פינת המחשב במקומה.
אגב אהבתי את העיצוב ואת ניצול המקום.
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
אחלה סלון.
אחלה מסך
תחחדש ותהנה
אחלה מסך
תחחדש ותהנה
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

סיבה טובה.. אני סטודנט להנדסה.. רוב היום אני בפינה הזאת..nils3373 כתב:Shaharr,
אגב אהבתי את העיצוב ואת ניצול המקום....
חוץ מזה לפי דעתי זה הקיר הכי טוב למסך כי אין שום חלון מולו ואין השתקפויות ישירות בכלל..
תודה לכולם על הפרגון
עיצוב יפה מכל הבחינות. אם לא הייתי יודע אחרת הייתי חושב שמדובר בדירת קרקע איפשהו במרכז-מערב אירופה.
דגם טוב (שמשום מה החלטת לא להתייחס אליו כמעט בכלל בשרשור בפורום שמטרת קיומו היא מסכים).
מיקום נכון של הטלוויזיה. לא יכולת לשים פלזמה במקום אחר בחלל הזה. אגב עצם הבחירה של פלזמה על LCD במקרה הזה היה נכון.
בקיצור, אם תפרט קצת יותר על הטלוויזיה יהיה טוב.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9324
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,nils3373 כתב:Shaharr,
אני דווקא מצטרף לדעתו של JEXY, בעיקר אם רוצים גם מערכת אודיו.
הקיר הגדול , מאפשר להציב את הציוד בצורה מרווחת ואופטימאלית יותר.
בכל אופן, Shaharr, תתחדש על הטלוויזיה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
[interest]הודעה מעוסק בתחום - מרטין [/interest]bariko כתב:שלום,nils3373 כתב:Shaharr,
אני דווקא מצטרף לדעתו של JEXY, בעיקר אם רוצים גם מערכת אודיו.
הקיר הגדול , מאפשר להציב את הציוד בצורה מרווחת ואופטימאלית יותר.
בכל אופן, Shaharr, תתחדש על הטלוויזיה...
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

Roi232 תודה רבה! וצודק לא אמרתי כלום על הטלוויזיה כמעט
בחרתי בפלזמה E530 של סמסונג..
מדובר בדגם ״עקר״ של E550 הנפוץ אך ללא תל-מימד, אינטרנט וSmart-Tv .
עקב מגבלות תקציב זה היה או המסך הזה או לד 46-47 באיכות ירודה משמעותית..
בנוסף הבנתי שהזווית צפייה בפלזמה עדיפה ואכן זה מורגש אצלי עכשיו, אפשר לצפות מכל מקום, לא באופן אידאלי אבל אפשרי.. ממש נוח.
הדירה מחוברת להרבה רמקולים, אני שומע ב5.1 סטריאו לרוב את המוזיקה, ככה שאין ״מרכז״ אחד לשמיעת מוזיקה.. הבמה מול הטלוויזיה סהכ רחבה, הרמקולים הם polkaudio Rti6 שמחובריפ לאונקיו 507 והם אמנם תלויים גבוה(בעתיד) אבל המרחק בינתיים עומד על 3 מטרים, לא פחות מאשר היו על הקיר הגדול מאחורי הספה.
הטלוויזיה עצמה מדהימה, האיכות בסרטי HD היא קפיצת מדרגה משמעותי עבורי, שחור מעולה וכמובן אפס מריחות.
אני שילמתי 4300 ביום האחרון של השנה ה31.12, חיכיתי ואכן הייתה ירידת מחיר של 300-500 ש״ח בחודש האחרון
מי שרוצה פרטים על החנות מוזמן לשלוח לי הודעה..
בחרתי בפלזמה E530 של סמסונג..
מדובר בדגם ״עקר״ של E550 הנפוץ אך ללא תל-מימד, אינטרנט וSmart-Tv .
עקב מגבלות תקציב זה היה או המסך הזה או לד 46-47 באיכות ירודה משמעותית..
בנוסף הבנתי שהזווית צפייה בפלזמה עדיפה ואכן זה מורגש אצלי עכשיו, אפשר לצפות מכל מקום, לא באופן אידאלי אבל אפשרי.. ממש נוח.
הדירה מחוברת להרבה רמקולים, אני שומע ב5.1 סטריאו לרוב את המוזיקה, ככה שאין ״מרכז״ אחד לשמיעת מוזיקה.. הבמה מול הטלוויזיה סהכ רחבה, הרמקולים הם polkaudio Rti6 שמחובריפ לאונקיו 507 והם אמנם תלויים גבוה(בעתיד) אבל המרחק בינתיים עומד על 3 מטרים, לא פחות מאשר היו על הקיר הגדול מאחורי הספה.
הטלוויזיה עצמה מדהימה, האיכות בסרטי HD היא קפיצת מדרגה משמעותי עבורי, שחור מעולה וכמובן אפס מריחות.
אני שילמתי 4300 ביום האחרון של השנה ה31.12, חיכיתי ואכן הייתה ירידת מחיר של 300-500 ש״ח בחודש האחרון
מי שרוצה פרטים על החנות מוזמן לשלוח לי הודעה..