ממיר בתוך syncmaster 2333hd
שלום ,
יש לי ממיר של עידן פלוס בתוך טלויזה . חיברתי אנטנה ולאחר סריקה דיגיטלית הוא מצא לי את כל הערוצים
של עידן פלוס (טלויזיה ורדיו ) אך שאני מנסה לצפות הוא רושם לי על בעית שידור HD ולרדיו הוא מראה סימון של רדיו אבל אני לא שומע כלום. עוצמת הקליטה מעל 85 אחוז . האם משהו נתקל בבעיה זו ?
תודה מראש .
יש לי ממיר של עידן פלוס בתוך טלויזה . חיברתי אנטנה ולאחר סריקה דיגיטלית הוא מצא לי את כל הערוצים
של עידן פלוס (טלויזיה ורדיו ) אך שאני מנסה לצפות הוא רושם לי על בעית שידור HD ולרדיו הוא מראה סימון של רדיו אבל אני לא שומע כלום. עוצמת הקליטה מעל 85 אחוז . האם משהו נתקל בבעיה זו ?
תודה מראש .
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
קנית אותה בחו"ל במקרה? אם כן סביר להניח שהיא לא תומכת בקודקים שמשתמשים בהם בארץ.
כלל האצבע הוא שאם אתה קונה ממיר (כולל טלויזיה עם ממיר מובנה; למעט כרטיסים למחשב) בחו"ל צפה לבעיות בארץ שכנראה לא ניתנות לפתרון.
כלל האצבע הוא שאם אתה קונה ממיר (כולל טלויזיה עם ממיר מובנה; למעט כרטיסים למחשב) בחו"ל צפה לבעיות בארץ שכנראה לא ניתנות לפתרון.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אולי זה בעיות קליטה. תבדוק אם ממיר נפרד עובד.
אין לי ממיר ,ובדיקה עם חיצוני לא תעזור כי אני אקבל אות דרך וידאו . במקום זה הלכתי לאחותי יש לה גם טלויזיה של samsung שהיא קנתה לפני חודש . ובאותה נקודה איפו שהיא קולטת שמתי את טלויזיה שלי יחד עם אנטנה שלה וקיבלתי אותה תוצאה.... אולי יש מעבדה בארץ של סמסונג שיכולים לבדוק את זה ?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אם קנית את זה מהיבואן הרשמי אני מניח שאתה יכול להתקשר ולשאול.
לקחת למעבדה גם אפשרי אבל אם זה לא באחריות אז זה לא יהיה בחינם.
לקחת למעבדה גם אפשרי אבל אם זה לא באחריות אז זה לא יהיה בחינם.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

כי גם האודיו בארץ משתמש בדחיסה יותר מתקדמת מרוב המקומות האחרים בעולם (HE-AACv2).
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

לא סביר כי ברוב המקרים הפענוח במכשירי standalone (להבדיל ממחשב) מבוצע בחומרה, אבל תנסה, אין לך מה להפסיד.