ואני מתנצל מראש על שאלות הניובי.
הילדים (15, 12, 6) מציקים כבר הרבה זמן בבקשה לקנות WII (שהם מכירים מהצהרון \ חברים \ קרובי משפחה).
התחלתי לחפש, וראיתי שיש כל מיני סוגים (פרוץ \ לא פרוץ, ארץ ייצור זו או אחרת, דגמים שונים).
נכנסתי לכאן, וראיתי שה-WII כמעט מוקצה מחמת המיאוס, ושההמלצות נוטות לטובת ה-XBOX + קינקט.
מישהו מוכן אולי לעשות לי קצת סדר בבלגן? מי נגד מי, מה מומלץ, ולמה?
ותודה רבה מראש!
שאלה ממתחיל על WII ועל קונסולות בכלל
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני יכול לשתף מנסיון אישי עם ווי (לא מכיר את xbox).
הסיבה שרכשתי בזמנו את המכשיר היא עלות זולה והעובדה שהוא נמכר כבר עם פריצה. סיבה נוספת היא שחשבתי (קיוויתי..) שבגלל שיש לווי כל מני משחקי ספורט, זה יגרום לילדים לזוז קצת במקום לרבוץ על הספה אבל בדיעבד הם מזמן נטשו את משחקי הספורט וגם כשכבר משחקים בהם, הם מצאו שיטה לעשות את זה בישיבה..
אני לא יודע מה העלות של xbox אבל מכשיר ווי פרוץ עולה בארץ בערך אלף שקלים וניתן לרכוש אביזרים לא מקוריים מאיביי בגרושים (וכמובן שניתן להוריד כל משחק אפשרי מהרשת). חסרון מהותי של הווי (שפחות רלוונטי לילדים) הוא איכות תמונה לא גבוהה למרות שגם לזה יש פתרון בדמות מתאם hdmi.
מקווה שעזרתי.
הסיבה שרכשתי בזמנו את המכשיר היא עלות זולה והעובדה שהוא נמכר כבר עם פריצה. סיבה נוספת היא שחשבתי (קיוויתי..) שבגלל שיש לווי כל מני משחקי ספורט, זה יגרום לילדים לזוז קצת במקום לרבוץ על הספה אבל בדיעבד הם מזמן נטשו את משחקי הספורט וגם כשכבר משחקים בהם, הם מצאו שיטה לעשות את זה בישיבה..
אני לא יודע מה העלות של xbox אבל מכשיר ווי פרוץ עולה בארץ בערך אלף שקלים וניתן לרכוש אביזרים לא מקוריים מאיביי בגרושים (וכמובן שניתן להוריד כל משחק אפשרי מהרשת). חסרון מהותי של הווי (שפחות רלוונטי לילדים) הוא איכות תמונה לא גבוהה למרות שגם לזה יש פתרון בדמות מתאם hdmi.
מקווה שעזרתי.